• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Aklım sendeydi bende merak ediyordum:)Tarjamy canım harika durmuşlar.Tek kelimeyle mükemmel bir renk bir lens bu kadar doğal durabilir ancak Sana tek gereken:nazar:

Çok teşekkür ederim vetman'cim bu harika lenslere kavuşmamı sağladığın için :)
Bu da gün ışığında hidrocharm verde lerim,söz verdiğim gibi :)

muzji9.jpg

tarjamy gerçekten senin rengin verde. Bu arada verde nin coru diğer serilerinden ne kadar farklı duruyor. aynı mel gibi. melin coru da diğer serilere göre çok farklı. Nc gayet doğal. Pupil boşluğu da çok güzel duruyor, kahve gözlerinde uyum sağlamış lensin rengi. sen de çok zarifsin cnm çok yakışmış tenine saçına..

slm kızlar.. bende topazio ya bayılıyorum.. ama neden her fotoda farklı görünüyor acaba?? foto eklicem ama beceremedim şimdilik.. yani 5 tane fotodan hiç biri diğerine benzemiyor..şöle yakından bi fotonuz varsa eklermisiniz lütfeeeennnnn..rengine bakabilmek istiyorum net olarak..

To be able to post links or images your post count must be 100 or greater. You currently have 79 posts.

Please remove links from your message, then you will be able to submit your post.

kızlar msj yazabiliyorum ama foto ekleyemiyorum biyerde yalnışlık yapıyorum galiba foto eklemeye çalıştığımda yukardaki yazı çıkıyor neden olabilir??

To be able to post links or images your post count must be 100 or greater. You currently have 79 posts.

Please remove links from your message, then you will be able to submit your post.

kızlar msj yazabiliyorum ama foto ekleyemiyorum biyerde yalnışlık yapıyorum galiba foto eklemeye çalıştığımda yukardaki yazı çıkıyor neden olabilir??

Canım mesaj sayın 79..100 oldugunda link ve foto yayınlama hakkına sahip olacaksın.
mesajını yayınlayabilmen icinde linki silmen gerekiyormus.

tarjamy çok yakışmış canım lenslerin güle güle kullan. herkes lenslendi bir ben kaldım 1 ay oldu değer inşallah bu kadar beklediğime.. hidrocharm verde çok koyu geldi gözüme koyu bir yeşil, n.c. daha açık renktir sanırım gelsinde bakalım :(

slm kızlar.. bende topazio ya bayılıyorum.. ama neden her fotoda farklı görünüyor acaba?? foto eklicem ama beceremedim şimdilik.. yani 5 tane fotodan hiç biri diğerine benzemiyor..şöle yakından bi fotonuz varsa eklermisiniz lütfeeeennnnn..rengine bakabilmek istiyorum net olarak..

canım herkesin goz rengi kahverengi olsada lens takanlardan , her kahverenginin tonu farklı sonucta..

hem fotolar aynı kısıye bıle aıt olsa farklı lokasyonlarda ve farklı ısıklar altında cekıyor.bende bıraz foto var istersen ozeline link olarak atayım.

Kizlar, hidrocor ocre kullanan var mi aranizda..?
Mel ile ocre arasinda kaldim..
Youtubeda bir kac video izledim, ocre daha dogal duruyor sanki..
Siz ne derseniz CADIARZU

tarjamy verdenin birisine bu kadar yakıştığını görmemiştim hiç.gerçekten çok güzel görünüyor,ne kadar doğal.peki dışarıdan tepkiler nasıl?seni tanımayanlar hemen lens mi diye soruyorlar mı?

Dideem'cim çok teşekkür ederim güzel sözlerin için opuyorumnanaktan,yeşim verde nin rengi çok tatlı gerçekten su yeşili gibi,gün ışığında rengi daha açık duruyor :) Camila sana da çok teşekkür ederim,bugün üniversite de ilk günümdü,gözlerin ne kadar güzel diyen arkadaşlarım lens olduğunu söyleyince şaşırdılar,çok doğal durmuş dediler onlar da :utangac:

Çaktırmamayı hiç beceremiyorum canım ya 7 senedir lens takıyorum,ne güzel diyene lens deyince şaşırıyorlar hep,doğrucu davutluk yapcam illa =))

Kızlar soloticanın bu renkleri çok doğal en riskli görünen you tube da videolarda herkesi korkutan verdemarinenin mavisi bile çok doğal duruyor hiç öyle ben lensim demiyor:)bu arada bizim okypeteciğimiz nerede-tatlicadiarzu-

yaa bu videoda nc ice çok çok farklı.. hiç de mavilik yok gibi.. anlamadım neden bu kadar fark ediyor?
Flash ve gün ışığı bu kadar farklı gösteremez herhaldee?? vetmann yardımmm :)))

YouTube - Solotica Natural Colors Ice

ya ice riskli bence canım ya...cok soluk durursa ya ?

Arzu Hanımın bitmek bilmeyen sabrıyla sana fikirlerini soyler eminim.Bana bir sure boyunca katlanmak zorunda kalmıstı kendısı :)

Back