Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

yalnız senin göz renginde açık sanki cnm ya
bende bukadar belirgin durmaz benim gözler koyu
bal rengi mi senin gözlerin

hyr cnm yhaa benim göz rengim orta kahve. seninki kadar koyu değil ama açık hiç değil. sanırım 11. sayfadaydı. kendi göz rengimde var bak istersen. ben meli koyu kahve gözlerde hoş buluyorum zaten. sana da yakışır diye tahmin ediyorum. ama insan korkuyo tabi okadar çok lens denemesi yaptın ve memnun kalmadın

didem yanlıs okudum ne =) sen grafite mı alacaksın fıstıgım

okytepe cnm bende senin haresiz olandan almanı ,haresiz serinin rahatlıgını ve konforunu gormeni istiyorum

var ya kıvılcım. dideemde görünce charmda güzel duruyormuş.vetman,bana nc dedi aslında. kafam karıştı...
en iyisi ya şundadır ya bunda yapmak.:roflol:..

evet cnm dün bir lens merkezine gittim. gri mavi tonları denedim. fena durmadıı. bi de grafite rengine zaten aşığım sen de biliyosun. bende güzel durmaz diye korkuyordum aslında hala da korkuyorum ama riske girip grafite alıcam. cnm corun çok konforlu olduğundan bahsetmişsinn. nc ye göre rahatlık açısından ne fark varki? daha mı az hissediyosun gözündee?

canım ben bu soloticalardan bırsey anlamadım..koyu kahve gozlu bir arkadasımda sarımsı duruyor.bende daha yeşil duruyor..ama dogallıgı sahane..kimse anlamıyor anlayamıyor lens oldugunu..buyrun gun ısıgında makyajlı cor mellerim.

bıraz buyuk kouyorum en azından fıkır verır kızlar.sonra modıfıye ederim.

kaldırıldı..

Son düzenleyen: Moderatör:
daliah sende ne kadar açık durmuş. ama bu da muhteşem ya.ela yeşil... .sanki senin gözün. mel gerçekten demekki her göze açık yada koyu farketmiyor, gidiyor....

didemci,okypetecim tesekkur ederim..
ya ınanılmaz sasırtıyor..afallatıyor ınsanı..yani sonuclar oyle farklı oluyorki..o yuzden ben grafiteyi fazla bakmadan arastırmadan livimde gordugum gibi hemen almaya karar verdim..yoksa dusun dusun ınsan ısın ıcınden cıkamıyor ki.. opuyorumnanaktan

dailah cnm seninde gozlerin baya acıkmıs ...acık gozlerde daha sarı duruyur ..bugday gibisin cnm ten rengine bence yakımıs opuyorumnanaktan

daliahta çok farklı durmuş. hani okuruz romanlarda. altın rengi gözlü derler... sanki öylede durmuş. altın rengi göz..bayıldım....

evet tatlım nc serisi gibi degil ...nc seriside cok rahat ama hidrocorlar gozumde yok gibi varlıgını hiç hissetirmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…