-
- Konu Sahibi White Mocha
rica ederim vetman olurmu. senin fikirlerine ve deneyimlerine her zaman ihtiyacımız olur.bize çok yardımcı oluyorsun. tekrar teşekkürler... o zaman dediğin gibi nc grafite yi alayım...Okypeteciğim affına sığınarak nacizane fikrim n.c grafite o güzel gözlerine çok yakışır bence.
Ben de grafite almaya karar verdim. Bgn çağın göz merkezine (kıvılcım sen mutlaka bilirsin cnm) gittim. sadece mavi-gri tonun bende nasıl duracağına görmek için. Gayet güzel durduu. tabi benim orda tek deneyebileceğim marka freshlook tu :) renk olarak gri tonları sanki bana gitti gibi. soloticadan grafite almaya karar verdim şimdi. (aslında aklımda hep nc verde vardı :) ) Bu arada ordaki kızlar soloticalarımı çok başarılı buldular hatta lensimi 10 dk inceledilere tabe freshlook la kıyaslayınca gayet normal bir tepki ..
rica ederim vetman olurmu. senin fikirlerine ve deneyimlerine her zaman ihtiyacımız olur.bize çok yardımcı oluyorsun. tekrar teşekkürler... o zaman dediğin gibi nc grafite yi alayım...
hepimiz grafite leneceğiz demek dideemciğim... bence seçimimiz doğru bir seçim..daliahta alıyor.... umarım hepimiz liv gibi memnun kalırız....
canım bence koyu gozlerde daha sarı duruyor,ona gore degerlendirmeni oneririmbende mel yerine grafitemi alsam ya
kesin herkes memnun kalır yine ben memnun kalmam =((
kıvılcım bence mel almalısın . charme ya da nc mel. sonradan memnun kalmazsan üzülürüm diye fikrimi söylemek pek istemedim ama gözlerin koyu renk mel çok güzel bir yeşillik vericek gözlerine eminim. ve sürekli bulunduracağın lensin haline gelicek. rahat rahat tereddütsüz kullanacaksın. ben mellerimin süresi dolunca tekrar alıcam mesela.. charme ve nc mel kesinlikle koyu renk gözlü olanların rengi bence. cor melde baya bronz ve siyah saçlı kızlara yakışıyor. baya açıyor göz rengini çünkü. o nedenle daha iddialı.