Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Okypeteciğim affına sığınarak nacizane fikrim n.c grafite o güzel gözlerine çok yakışır bence.
rica ederim vetman olurmu. senin fikirlerine ve deneyimlerine her zaman ihtiyacımız olur.bize çok yardımcı oluyorsun. tekrar teşekkürler... o zaman dediğin gibi nc grafite yi alayım...
Ben de grafite almaya karar verdim. Bgn çağın göz merkezine (kıvılcım sen mutlaka bilirsin cnm) gittim. sadece mavi-gri tonun bende nasıl duracağına görmek için. Gayet güzel durduu. tabi benim orda tek deneyebileceğim marka freshlook tu :) renk olarak gri tonları sanki bana gitti gibi. soloticadan grafite almaya karar verdim şimdi. (aslında aklımda hep nc verde vardı :) ) Bu arada ordaki kızlar soloticalarımı çok başarılı buldular hatta lensimi 10 dk incelediler :p e tabe freshlook la kıyaslayınca gayet normal bir tepki ..

hepimiz grafite leneceğiz demek dideemciğim... bence seçimimiz doğru bir seçim..daliahta alıyor.... umarım hepimiz liv gibi memnun kalırız....

melde güzel bir renk aslında. grafite de.. sen önce hangi tonu istediğini bir düşün canım. yani gri mi ela tonu mu... hangisini kendine daha yakıştırıyorsun...

gry yakışıyor aslında cnm ama gry tonları genelde iddialı oluyor
freshlook gryde çok yakışmıştı bana
ama gry tonlarını daha çok yakıştırıyor etrafımdakiler
belki mel yerine bende grafite alırım bilmiyorum ki napsam

kıvılcım bence mel almalısın . charme ya da nc mel. sonradan memnun kalmazsan üzülürüm diye fikrimi söylemek pek istemedim ama gözlerin koyu renk mel çok güzel bir yeşillik vericek gözlerine eminim. ve sürekli bulunduracağın lensin haline gelicek. rahat rahat tereddütsüz kullanacaksın. ben mellerimin süresi dolunca tekrar alıcam mesela.. charme ve nc mel kesinlikle koyu renk gözlü olanların rengi bence. cor melde baya bronz ve siyah saçlı kızlara yakışıyor. baya açıyor göz rengini çünkü. o nedenle daha iddialı.

ilk başlarda beğeniyordum
ama videoları yakından izleyince yandan filan gördüm
çok kalın ve de siyah duruyordu
ama kullananlar memnun haresinden
özelliklede melde güzel duruyormuş
gerçek hayatta bukadar kalın hare görmedim ama ben ya

rica ederim vetman olurmu. senin fikirlerine ve deneyimlerine her zaman ihtiyacımız olur.bize çok yardımcı oluyorsun. tekrar teşekkürler... o zaman dediğin gibi nc grafite yi alayım...

hepimiz grafite leneceğiz demek dideemciğim... bence seçimimiz doğru bir seçim..daliahta alıyor.... umarım hepimiz liv gibi memnun kalırız....

evet okypete bende mavi bir ton istiyorum ama kesinlikle topazioda alacagım.ama bu kez wrlensten alacagım

bende mel yerine grafitemi alsam ya
kesin herkes memnun kalır yine ben memnun kalmam =((
canım bence koyu gozlerde daha sarı duruyor,ona gore degerlendirmeni oneririm

kıvılcım bence mel almalısın . charme ya da nc mel. sonradan memnun kalmazsan üzülürüm diye fikrimi söylemek pek istemedim ama gözlerin koyu renk mel çok güzel bir yeşillik vericek gözlerine eminim. ve sürekli bulunduracağın lensin haline gelicek. rahat rahat tereddütsüz kullanacaksın. ben mellerimin süresi dolunca tekrar alıcam mesela.. charme ve nc mel kesinlikle koyu renk gözlü olanların rengi bence. cor melde baya bronz ve siyah saçlı kızlara yakışıyor. baya açıyor göz rengini çünkü. o nedenle daha iddialı.

charmelar benı cok urkutuyor kızlar,natural colorsta ne kadar naturellik veriyorsada bence charmelarda cok riskli o rimbal ring..
bende sıyah saclı beyaz tenlıyım.mel var bende de.ama emın olun mel makyaj ısteyen bır lens..ama hıc bellı olmuyor lens oldugu o da bir gercek

cnm şimdi flashsız mel resimlerimi koyucam. flashlılarda gerçekten çok parlattığı için simsiyah çıkmış ama günlük hayatta asla öle deil. kesinlikle rahatsız etmedi beni. bi de ben yoğun makyajda yapmıyorum sadece rimel kullanuyorum hatta. grafite i bile charme almayı düşünüyorum. Beni hiç rahatsız etmedi bu hare. gözü büyük gösterdiği bir gerçek tabi. bazı kişilerde hareden hoşlanmıyor nc de çok güzel.. bence harenin kalın ya da ince olması sanırım sadece zevk meselesii :)) ben de doğallıktan yana olamama rağmen hatta güzel olmasın doğal dursun derdim hep, hareye bayıldımmm :)))

bende hare çok severim. gözleri iri gösteriyor .ama, charme daki sanki doğallıktan uzaklaştırıyor gibi geliyor. işte birinde birebir görmek lazım. resim yada videodan anlaşılmıyor...

daliahcım mel koyu renk gözleri sarartıyor muu? ben genelde cor melin açık kahve gözleri sararttığını gördüm.. nc ya da charme mel koyu kahve gözleri benim gözlemlediğim kadarıyla hiç sarartmamış aksine ne kadar koyuysa okadar yeşertmiş gibi geldi bana canım

bence gözden göze değişiyor
didemde muhteşem durmuş
bazı resimlerde daha belirgin olabiliyor?
böyle durcağını bilsem hiç düşünmeden alırım..

X