- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
- Konu Sahibi White Mocha
bu linkte topaziolarım ve şu ana kadar en severek kullandığım mavi tonu,göz rengim oldukça koyu kahve.Imageshack - topazio
cok guzel sende yesil gibi durmus ...yalnız makyajında cok hosmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu linkte topaziolarım ve şu ana kadar en severek kullandığım mavi tonu,göz rengim oldukça koyu kahve.Imageshack - topazio
tesekkurler canım.bu linkte topaziolarım ve şu ana kadar en severek kullandığım mavi tonu,göz rengim oldukça koyu kahve.Imageshack - topazio
aaa buda cok yakısmıs bence..bu resimde giallo var gözümde,mel in rengi daha mı açık bundan pekiImageshack - giallo
mel fotoları lens baslıgında da var.hatta bende ekledim yeni bir taneçok beğendim kendi göz rengin gibi duruyor gözlerin açık kahve sanırım
bende nc grafite ile hidrocharme grafite arasında kaldım. acaba hangisi gözde renk olarak daha açık durur .bilemedim..
evet canım... alan razı satan razı ..herşey ortada zaten. sana ve bana, okadar hakaret eden kişiler, hala yazmaya devam ediyorsa,bunun içinde başka işler var derim...