Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ocre hiç kullanmadım bilmıyorum ama melden daha soluk bir renk olucagını dusunmuyorum ...haresiz mel kullananlar kızmasınlar ama melerin rengi cok kotu ya sarı gibi cok degisik bir rengi var ...

teşekkür ederim makyaj yapmaya bayılıyorum,kendimi geçtim arkadaşlarıma bile özel günlerinde makyajlarını ben yapıyorum :))
senin mel ile çekilmiş foto n var mı

daha acık hatta cok cok daha acıgı ve daha sarısı ben rainbow kullanıyorsun galiba benimkısı soleko queen onun rengi rainbowdan daha basarılı

evet rainbow bu fakat ben daha açık ela gibi bir ton düşündüğüm için ,eğer bu kadar ,koyu duracaksa mel i hiç düşünmeyeyim diyordum..senin göz rengin koyu bir ton mu peki

benim gozlerim koyu degildir ....mel bundan daha acık ve daha sarı kesinlikle daha koyusu degil ama ...ya bence cok soluk bir rengi var ama genede sen bilirsin

bu linkte topaziolarım ve şu ana kadar en severek kullandığım mavi tonu,göz rengim oldukça koyu kahve.Imageshack - topazio
tesekkurler canım.
cok guzel durmus.sen ne dusunyorsun dogallıgı hakkında ?

bu resimde giallo var gözümde,mel in rengi daha mı açık bundan pekiImageshack - giallo
aaa buda cok yakısmıs bence..
çok beğendim kendi göz rengin gibi duruyor gözlerin açık kahve sanırım
mel fotoları lens baslıgında da var.hatta bende ekledim yeni bir tane

evet canım... alan razı satan razı ..herşey ortada zaten. sana ve bana, okadar hakaret eden kişiler, hala yazmaya devam ediyorsa,bunun içinde başka işler var derim...

Arkadaşlar bu konuyu son olarak açıyorum ve bir daha bu konuda zorda kalmazsam yazmayacağım burada. Malum forum açıldıktan sonra bana ait vetman10 rumuzuyla siteye giremedim. Bunun nedenini araştırdığımda kullanıcı adımın banlandığını öğrendim. Bende tekrar vetman01 olarak kayıt olup forum yöneticisi olan arkadaşa neden kullanıcı adımın yasaklandığını, diğerlerine neden ayrıcalık tanınıp, kendi kullanıcı adlarıyla girebildikleri halde, ben kimseyle hiç bir tartışmaya bile girmeden yasaklandım diye sordum. Bu ayrımcılığı neden yapıyorsunuz? niçin diğer satıcı arkadaş rahatça kol geziyor, ben yasaklandığım halde diye sordum. Cevap vermediler. Vermesinler önemli değil zaten çok lüzümsuz ve gereksiz bir forum. "Bize bizden başka dost yok şekerleriiiim" diyor malum kişi müritlerine sanki Merhum Adile NAŞİT in uykudan önce programındaki "Hadi kuzucuklarım, sütünüzü içip doğru yatağa" dediği sözü hatırlattı bana. Ne kadar yapmacık sözler bunlar. Neyse bir daha bende girmeyeceğim oraya ama tabiki hakkımda konuşulursa vetman10arzu olarak girip ortalığı toz duman edeceğim bu sefer. O yüzden umarım bana sataşmazlar. Arzu

Ben de grafite almaya karar verdim. Bgn çağın göz merkezine (kıvılcım sen mutlaka bilirsin cnm) gittim. sadece mavi-gri tonun bende nasıl duracağına görmek için. Gayet güzel durduu. tabi benim orda tek deneyebileceğim marka freshlook tu :) renk olarak gri tonları sanki bana gitti gibi. soloticadan grafite almaya karar verdim şimdi. (aslında aklımda hep nc verde vardı :) ) Bu arada ordaki kızlar soloticalarımı çok başarılı buldular hatta lensimi 10 dk incelediler :p e tabe freshlook la kıyaslayınca gayet normal bir tepki ..

vetman senin banlanmana da çok şaşırdım.. herhangi bir hakareti bırak tartışmadan bile çekinir bir vaziyetteydin. çok ilginç sahiden..

X