Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

siyah-ı fıstıgım hangi arada gordun kaldırım lenslerin resimlerini =)

siparisi verdim mı dedin cnm hangisinisi ısmarladın yani hangi rengini

once ok verdim siparise.ama bir kac lenste fıyat farkı vardı.hemen mail attım canım.mail sonucunda ok vericem.
grafite tabikiii canımmm

koymam mıııııııııııııı
dogal duran bir mavi lens ole cok ıstıyorumki..
topazioya gercekten merak samıstım cokda aklımda kaldı ama korkuyorum.korkmasam bır tane ondan ılıstırıcem yanına bebegim :KK43:
ama cok cırıl cırıl durmasın ıstıyorumda...herkeste ole farklı durmuski..yani kiminde grimsi kiminde yeşilimsi..

onceden bende mel kullanmıstım ama ocreyi bilemıyorum

daliah tatlım topazio yu simdilik geri plana at ...oncelikle su grafiteyi ısmarla eline bir gecsin ondan sonra baska bir lense bakacagını dusunmuyorum

sen ne düşünüyorsun canım... ne renkler arasında kaldın..

hidrocharme meli çok merak ediyorum ben cnm
ama birde açık renk istiyorum yanına
senin gibi yani bir koyu bir açık olsun istiyorum bende
açık olsun ama topazio kadar da olmasın
belki açık olarak da ıce olabşlir
ama önce mel sanırım olucak

Livim geç cevap verdim kusura bakma ): Adore bi tone hazel ısmarladım ama eski seriden yenisi daha çıkmamıl bunları bi deniyim dedm bakalım :-) İnşallah güzel olur.. Resmini yakaladım şanslıyım işte :dance: hihoyyyt

topazio kullanıyorum ben de çok memnunum mavi-yeşil gibi kıyafete göre değişiyor
h.cor mel mi giallo mu daha açık tonda yeşil bilen var mı

topazio kullanıyorum ben de çok memnunum mavi-yeşil gibi kıyafete göre değişiyor
h.cor mel mi giallo mu daha açık tonda yeşil bilen var mı

2 sinide daha once kullanmıs birisi olarak mel cok cok acık diyebilirim ...eger beyaz tenli isen mele hiç yanasma derim ...insanı cok fazla soluk gosteren bir renk

Son düzenleme:
Livim geç cevap verdim kusura bakma ): Adore bi tone hazel ısmarladım ama eski seriden yenisi daha çıkmamıl bunları bi deniyim dedm bakalım :-) İnşallah güzel olur.. Resmini yakaladım şanslıyım işte :dance: hihoyyyt

seni gidi seni =)

hayırlısı olsun cnm simdiden zaten yeni seriyi bozmuslar tatlım ...belki adoreden sonra ocrede ısmarlarsın

X