Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

yazılarımda olumsuz bir şey yok...
hoşgeldinde dedim..hatta bütün sorularına elimden geldiği kadar cevapta vermeye çalıştım..eğer yanlış anlaşıldıysam sen kusura bakma... ..

Arkadaşlar merhaba uzun süredir siteye üyeyim ve okuyucu olarak zaten birçok konuda sürekli takip ediyorum ama ben de bir lenskolik olarak yazmak istedim,soleko dan sonra solotica aşığıyım keşfettiğimden beri. facebook ta solotica sisters grububuna üye olan var mı aranızda

Bu konuda hiç konuşmadım ama Okypete haklı. Onun tepkisinin nedenini bildiğim için ben de açıklama yapmak zorunda kaldım:turkbayragi

Diğer satıcı arkadaşın beni çekemediği, hırsından çatladığı için her gelen kişiye sataşıp (Okypete ve kk dan giden diğer arkadaşlar dahil ) hakaret ederek kapattırdığı siteye, alternatif olarak, aleni yapamadığı hakkımdaki dedikodu ve hakaretleri yapmak için kurduğu, facebooktaki kendi kendilerine söyleyip dinledikleri
yer ve arkadaşlarının adı :Solotica Sisters.

Yani anlayacağınız lüzumsuz bir yer olduğu için bu forumdaki saygın arkadaşlar oraya üye olmuyorlar. :enbuyukkk:

sevgili vetman her zaman olduğu gibi nazik açıklayıcı ve ince düşüncelisin,diğer arkadaş gibi terslemiyorsun kestirip atmıyorsun.Ben seni zaten çok iyi tanıyorum çünkü senin sayende keşfettim ben bu markayı,demek sen de burdasın :)

Bu konuda hiç konuşmadım ama Okypete haklı. Onun tepkisinin nedenini bildiğim için ben de açıklama yapmak zorunda kaldım:turkbayragi

Diğer satıcı arkadaşın beni çekemediği, hırsından çatladığı için her gelen kişiye sataşıp (Okypete ve kk dan giden diğer arkadaşlar dahil ) hakaret ederek kapattırdığı siteye, alternatif olarak, aleni yapamadığı hakkımdaki dedikodu ve hakaretleri yapmak için kurduğu, facebooktaki kendi kendilerine söyleyip dinledikleri
yer ve arkadaşlarının adı :Solotica Sisters.

Yani anlayacağınız lüzumsuz bir yer olduğu için bu forumdaki saygın arkadaşlar oraya üye olmuyorlar. :enbuyukkk:
teşekkür ederim vetman.yaşadıklarımız buydu.. evet o sitede sözü edilen kişinin,, kklılar , kkya geri dönün. sizi burada istemiyoruz yazıp, birde, kk için söylediği çok kötü sözleri okudum. bu yazısını da sevgili yandaşları alkışladı... işte bu sebeplerden dolayı. bir,kklı olarak asla işim olmaz soloticasistersla...
sevgili vetman her zaman olduğu gibi nazik açıklayıcı ve ince düşüncelisin,diğer arkadaş gibi terslemiyorsun kestirip atmıyorsun.Ben seni zaten çok iyi tanıyorum çünkü senin sayende keşfettim ben bu markayı,demek sen de burdasın :)

kusura bakma arkadaşım.o ismi duyunca böyle bir tepki verdim... yanlış anlama lütfen.....

Son düzenleyen: Moderatör:
ok anladım okypete,vetmanla başka bir siteden yazışıyoruz zaten tesadüfen durumu yeni öğrenmiş oldum bende.

ayrıca onu yazan kişide gg de satıcı
bir satıcı olarak kötü izlenim bırakmaması gerekirken bu tür bir laf etmesi bence çok kötü bir davranıştı..
onu da geçtim , böyle bir dışlama yapması çok seviyesiz ve çocukca bir davranıştı bence...
sitede çete kurmuşlar aralarına başkalarını istemiyorlar..
gerçekten gülünç durumdalar
o sitenin de her sitede olduğu gibi tüm dünyaya açık bir site olduğunun farkında değiller..
bırakın onlar orada bir birlerine yapmacık iltifatlarda bulunsunlar..
kızın gözünden lens kaymış öbürü hala iltifat ediyo ya çok komikler gerçekten
onlar kendilerini tatmin etmeye devam etsinler...

,kıvılcımcığım o site buna izin veriyor aslında. yani bu olaylara göz yumuyor.onların topiği, ele geçirmelerine ve bu saldırılarına karşı ,bu tarz,hareketlerine devam etmelerine izin veriyor...

dediğinde doğru hepsi birbirinin aynısı. al gülüm ver gülüm olayı....o kişinin etrafında ona göre hareket eden bir kaç kişi işte... ..

bende ona çok şaşırdım okypetem ya
bunlar modlarıda ele geçirmiş resmen
modlar nasıl duyarsız kalabildi bulkadar şeye anlamış değilim..
resmen sataştılar bize kovdular..
modlarında da iş yok ayol bunların ...

evet canım... alan razı satan razı ..herşey ortada zaten. sana ve bana, okadar hakaret eden kişiler, hala yazmaya devam ediyorsa,bunun içinde başka işler var derim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar neyse böyle basit insanları söz konusu edip onlara prim yaptırmamak lazım hem de moral bozuluyor,ben size de danışmak istiyorum iki renk arasında kararsızım gerçi vetman da elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor ama belki aranızda kullanan vardır hidrocor mel,hidrocor ocre ve charm ocre arasındayım bir türlü karar veremiyorum,aranızda bunları kullanan var mı

bende nc grafite ile hidrocharme grafite arasında kaldım. acaba hangisi gözde renk olarak daha açık durur .bilemedim..

canım charme serisinin haresi doğal duruyorsa ben hidrocharme derim
ama o nc a göre daha koyu olabilir
sen koyu sevmiyorsun o yüzden nc al istersen

.kıvılcım öylemi yapsam acaba... dahada koyultmasını istemiyorum..charme koyultuyorsa nc alacağım. ne zormuş ya. karar vermek..

okypete fıstıgım nc alma haresizler cok ama cok rahatlar kesinlikle grafite al derim ...cok guzel bir rengi var =)

of cnm sorma ya
bilmezmiyim nekadar zor olduğunu
bak ben hala lensizim
arada adoreleri takıyorum ama belli olmuyor zaten
sen koyu lens sevmiyorsun cnm
ve hidrocharme serisi nc a göre daha koyu
ayrıca sen charme serisinin haresinide beğenmiyordun
yine de sen bilirsin cnm belkide haresi hoşuna gider bilmiyorum ki
ama renk olarak nc sana daha uyar gibime geliyor
koyu sevmediğin için
bende hala karar veremedim ya
hidrocor en açık olan aslında ama haresiz de sevmiyorsun sen o yüzden onu önermedim

Son düzenleme:
haklısın canım bende öyle avutuyorum kendimi zaten
almasaydım eminim bir gün alıp deniyecektim topazioyu
yoksa dediğin gibi aklımda kalıcaktı
en azından birini elemiş oldum

X