Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canım çok sağol tekrar koyduğun için...
valla bende çok beğendim
ya birde dikkatimi çeken haresiz olmasına rağömen bu seri sende çok hoş haresi belirgin durmuş
hani hep derdim ya gizemli bir hava katıyor diye
renk geröekten öyle bir hava katmış
mel ve grafite arasında gidip gelicem şimdi

Arkadaşlar merhaba uzun süredir siteye üyeyim ve okuyucu olarak zaten birçok konuda sürekli takip ediyorum ama ben de bir lenskolik olarak yazmak istedim,soleko dan sonra solotica aşığıyım keşfettiğimden beri. facebook ta solotica sisters grububuna üye olan var mı aranızda

o grubun kurucusu kkya dil uzatan arkadaş değil miydigamyoncuiremsu

Geçen gün, yeni aldığım, sadece bir defa kullandığım lensler sol gözümü feci yaptı. Kızardı,şişti,ışığa bakamadım vs. İlk taktığımda hafif batma yapmıştı ama acelem olduğundan ilgilenemeden çıktım. Birkaç saat sonra neredeyse kapanmıştı gözüm.

Tersi, düzü var mı bu lenslerin? Ona bağladım ben ama...

.geçmiş olsun..tersi düzü var. slitt. ama ben yanlışlıkla tersini takarsam,anında batar.anlarım ve düzeltirim...ters olduğu için gözünün böyle olduğunu sanmıyorum.mikrop falanmı kaptı acaba gözün

Yeşekkür ederim, öğrendiğim iyi oldu. Benim de taktığım anda battı. Ama ışık hızıyla çıkmam gerekiyordu evden, küçük toz zerreceği girmiştir, geçer 5 dk. sonra deyip fazla optimist yaklaşmışım duruma demek ki. Mikrop kapmış olamaz sanırım, yeni solüsyon, yepyeni lensler...

Facebook a önyargılıydım bende ve yeni üye oldum ama gizlilik ayarlarını yaptıktan sonra o dünya senin dünyan oluyor ve seni arasa bile kimse bulamıyor ..
oradaki solotica sistersta belki tüm renklerin gerçek fotoğrafları vardır ve fikir alışverişinde bulunuruz diye düşünmüştüm
kk kim bu arada bişey anlamadım

kk kadınlar klübünün kısaltışı.solotica sisters ı kuran kişi tahmin ettiyim kişi ise bir sitede kk için demediği hakareti bırakmayan kişidir.o yüzden solotica sistersla asla işim olmaz.. bir kk seven olarak.

Hımmm anladım şimdi,ben de dün google da solotica renklerini ararken ''soloticaseverler buraya'' ibareli facebook linki gördüm ve kesin şuan yazıştığımız bu başlık altındaki arkadaşlar kurmuştur hepsi ordadır diye düşündüm.Çok ilginç ama soloticanın bu kadar konuşulduğu kk dışında bir forum var mı ki,siz değilseniz kim bunlar :))

ne demek istiyorsun şunu açıkça yazar msın eğer birilerinden şüphe ediyorsan o ben değilim bunu bil şifre gibi şeyler de yazma net ol nerdeyse 3 yıldır üyeyüm ben bu siteye ilk defa bişeyler yazayım dedim şu başıma gelene bak lmaz:
tanımadığın biriyle nasıl böyle olumsuz bir iletişim içine giriyorsun sebep nedir
ayrıca archen değil arkhen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…