-
- Konu Sahibi White Mocha
Arkadaşlar merhaba uzun süredir siteye üyeyim ve okuyucu olarak zaten birçok konuda sürekli takip ediyorum ama ben de bir lenskolik olarak yazmak istedim,soleko dan sonra solotica aşığıyım keşfettiğimden beri. facebook ta solotica sisters grububuna üye olan var mı aranızda
teşekkür ederim vetman.yaşadıklarımız buydu.. evet o sitede sözü edilen kişinin,, kklılar , kkya geri dönün. sizi burada istemiyoruz yazıp, birde, kk için söylediği çok kötü sözleri okudum. bu yazısını da sevgili yandaşları alkışladı... işte bu sebeplerden dolayı. bir,kklı olarak asla işim olmaz soloticasistersla...Bu konuda hiç konuşmadım ama Okypete haklı. Onun tepkisinin nedenini bildiğim için ben de açıklama yapmak zorunda kaldım:turkbayragi
Diğer satıcı arkadaşın beni çekemediği, hırsından çatladığı için her gelen kişiye sataşıp (Okypete ve kk dan giden diğer arkadaşlar dahil ) hakaret ederek kapattırdığı siteye, alternatif olarak, aleni yapamadığı hakkımdaki dedikodu ve hakaretleri yapmak için kurduğu, facebooktaki kendi kendilerine söyleyip dinledikleri
yer ve arkadaşlarının adı :Solotica Sisters.
Yani anlayacağınız lüzumsuz bir yer olduğu için bu forumdaki saygın arkadaşlar oraya üye olmuyorlar. :enbuyukkk:
sevgili vetman her zaman olduğu gibi nazik açıklayıcı ve ince düşüncelisin,diğer arkadaş gibi terslemiyorsun kestirip atmıyorsun.Ben seni zaten çok iyi tanıyorum çünkü senin sayende keşfettim ben bu markayı,demek sen de burdasın :)
keşke topazio yerine ıce alsaydım bende =((