Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar benim topazio lar ısıgın rengine gore renk degisitiyor inanılmaz alıstım rengine ....herkes su yesine benzetiyor ama bazı zamanda mavi gibi oluyor =)

Kuzummm sana en başından beri çok güzel durdu o lensler,,hem doğal hem de göz alıcı zemuszemus opuyorumnanaktan

Kuzummm sana en başından beri çok güzel durdu o lensler,,hem doğal hem de göz alıcı zemuszemus opuyorumnanaktan

sagol kuzum ya ilk baslarda baya yadırgadım ama simdi yavas yavas alısmaya basladım ama keske biraz daha koyu olsaydı =)

bu arada benim grafiteler halen t.c girmemıs gorunuyor of yani

siyah-ı ben senin gozunu kasını lenslerini cok merak ediyorum kuzum ne zaman gorcegiz kı acaba ?

Kuzum adoreleri bekliyorum ben :KK43: Kaşımı gözümü soruyosan Allah bi kaş kirpik göz vermiş maşallah yani :KK70: Bugün kuaföre gittim senin kaşlarından ebru gündeş gibi iki tane çıkar diyor D: ay ne güldüm :KK70: esmerim de ben öyle iddialı lensler de alamıyorum tenim bronz-bugday karışımı belli oluyor :KK43: ben de ancak kendi gözüme yakın hazel felan alıyorum işte :KK43: cesaret yok :KK43: beyaz tenli olsaymışım pofffffff :KK43:

fıstıgım benimmmmmm ne kadar guzel işte bende kaslarım cıksada diye bakıyorum ama nerede =( aslında ben esmerlere acık renkleri daha cok yakısıyorum en azından cok fazla goze batmıyor

kızlar benim grafitelerde geldiler gordugum en ama en guzel lens birisi... lens oldugunun anlaması imkansız giallodan ve dark greenden daha bile dogallar benim gozumlede inanılmaz guzel kaynastı rengine gelince mavi ama koyu bir mavi aslında mavi oldugu bile belli degil ...anladım kı koyular bende daha guzel duruyor grafiteleri gordukten sonra diger lenslere artık bakmam harika bir rengi inanılmaz guzel bir dokusu var...bi de kızlar nc gore haresiz seri cok ama cok daha rahat

bu arada kızlar fot.larımı koymak istemıyorum cunku her yerde benim fot.lar var bu durumdan cok rahatsızım umarım bunu anlayısla karsılarsınız

Son düzenleme:
livvv güle güle kullan canım, çok sevindim beğenmeneee. ama ben sana demiştim grafite senin rengin die :p çok yakıştığına eminim :) Bebeim 2 sn liğine koysaydın kıvılcımla biz görseydik sonra hemen kaldırırdın :))) ama sen bilirsin tatlım, senin içine sindiyse beğendiysenn problem değil.

livciğim canım ya. bir dakikalığına koysana... bende grafiti düşünüyordum. ama koyuysa almam. çünkü benorta mavilikte bir lens istiyorum. ne çok açık nede koyu.... memnun olduğuna çok sevindim bu arada. güle güle kullan

canlarım soz verdigim gibi fot.ları koyuyorum alıntı yapmazsanız sevinirim ...butun gun motor ustundeydik o yuzden makyajımı biraz akmıs kusura bakmayın sekerler

ben rengi cok ama cok begendim tam benlik bir renk =) galiba artık uzun sure lens almam =)

Son düzenleme:
çok güzel livciğim. sende tam gri çıkmış.hiç mavilik yok gibi...ayy bayıldım. çok doğal durmuş.güle güle kullan....

yok cnm lacivert ve mavi arası bir renk ama harika ya bugune kadar kullandıklarımın içinde en iyisi :asigim:...grilik biraz yakından cektigim için olabilir uzaktan rengi daha koyu ...bi de alacak arkadaslar için soyluyorum 1 metreden sonra rengi belli olmuyor ona gore dusunup alın derim

evet ama tatlım grafiteden mutlaka daha koyudur diye soyledim ...yalnız cnm nc serisinden daha rahatlar ...rahatlık yonunden arada baya fark var

X