- Konu Sahibi White Mocha
- #4.821
b&l ler burda 65 den başlıyor orası pahalıymış.dediğim gibi kargo ücreti çok olduğu için tuzlu oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende çözsem rahatlıcam şu paypaliboshayallersmilepaypal nasıl onuda bilmiyorum öyle bise varsa süper gg.deki gibimi mantıken
lens eline ulasınca ödeme yapabiliyormusun pinax aydınlat beni fisfisfis
cnm ben daha önce wrlens e mail atarak fiyat almıştım ama öyle 115 tl gibi bir fiyat değildi. Çok daha pahalıydı. bir de şu var; sahibinden com da gg deki gibi güvenlik sistemi var mı? onay verdikten sonra mı para satıcının hesabına yatıyor. Bu kişi de hiç satış yapmamış..
Bu arada yarın solüsyon alıcam vetmancım. opti free den çok memnunum ama renk koyulaştırıyor diye değiştiricem. Solo care mı renk değiştirmiyordu ? hangisini alıyım?
didem gg gibi güvenilir değil.para anında satıcıya aktarılıyor.havuzda bekletmiyorlar yani.satıcının insafına kalmış göndermek.
Sağol Tuğbacım aslında söylenecek çok söz var ama tabiki burası bir forum ve burada bilgi paylaşımı yapılması gerekiyor..
Flamingo ile de almadan önce konuşmuştuk ve kız bana yaklaşık olarak 178 tl ye hızlı kargoyla lensinin malolacağını ve gerek duymadığını Türkiyeden almayı tercih ettiğini söyledi ve bunları konuşarak, bilerek aldı. Yani ben Flamingoyu kandırmış mı oluyorum bu durumda?
Buyrun Flamingoya gelen ve asla şişesinden anlaşılamayan ve 24 saatte değiştirilen gerçekten boyama HATALI lens:
![]()