Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

paypal nasıl onuda bilmiyorum öyle bise varsa süper gg.deki gibimi mantıken
lens eline ulasınca ödeme yapabiliyormusun pinax aydınlat beni fisfisfis

tamam anlatmaya calisicam ))

paypal a üye oluyosunuz bunun icin önce email adresiniz sonra banka hesap numaraniz lazim. Paypal la ödeme yapmak icin sadece email adresinizi ve sifrenizi girmeniz yeterli cünkü emailinizi girdiginizde paypal sistemi direk sizin bankanizdan xx miktari cekerek saticinin bankasina havale ediyo. Aslinda o kadar rahat o kadar kolay biseyki ama basta biraz karisik geliyo insana.
umarim anlatabilmisimdir ))

saticinin sayfasinda alisverisi yaptiginda, sira ödemeye geldiginde paypal i seciyosun ve email adresinle sifreni giriyosun-- gerisine karismiyosun paypal la satici arasinda gerceklesiyo hersey... senin tek yapman gereken bankanda yeterince para oldugundan emin olman ))

yani anliycagin paypal sadece araci oluyo sen kimsenin banka hesabini havale falan yapmiyosun kimsede banka bilgilerini falan görmüyo paypaldan baska ... senden alip oraya veriyo ... huhhh göbegim catladi )))

pinaxcım girdim en son kredi kartı numarası bölümüne geldim
bu alısveriş yapıyormusum gibi davranıyor bana :)
birde adresi türkçe yazıyoruz dimi eyvahedigeldismile

Bu kredi kartı, kartınızı çıkaran kuruluş tarafından reddedildi. Kartınızın neden reddedildiği ile ilgili ayrıntılar için lütfen kredi kartınızı çıkaran kuruluşun müşteri hizmetleri departmanı ile iletişim kurun. Bunun yerine, farklı bir kredi kartı eklemeyi tercih edebilirsiniz.

bu cıktı yaa üfff bnmki visa kabul etmesi lazım
hevesimi kırdı ya :umursamaz:

bende dayanamadim verdim siparisi :sinifsinif: iyi mi yaptim kötü mü görücez ))

canim neden öyle yazdigini bilmiyorum, benim kredi kartim yok..

cnm ben daha önce wrlens e mail atarak fiyat almıştım ama öyle 115 tl gibi bir fiyat değildi. Çok daha pahalıydı. bir de şu var; sahibinden com da gg deki gibi güvenlik sistemi var mı? onay verdikten sonra mı para satıcının hesabına yatıyor. Bu kişi de hiç satış yapmamış..

Bu arada yarın solüsyon alıcam vetmancım. opti free den çok memnunum ama renk koyulaştırıyor diye değiştiricem. Solo care mı renk değiştirmiyordu ? hangisini alıyım?

didem gg gibi güvenilir değil.para anında satıcıya aktarılıyor.havuzda bekletmiyorlar yani.satıcının insafına kalmış göndermek.

didem gg gibi güvenilir değil.para anında satıcıya aktarılıyor.havuzda bekletmiyorlar yani.satıcının insafına kalmış göndermek.

cnm lensi sahibinden satmıyormuş. sadece reklam amaçlı koyulmuş bir ilan sanırım.
parala lentes com br diye bir site orada bakabilirsin cnm. gerçekten $72 ama ne kadar güvenilir bilmiyorum..

Sağol Tuğbacım aslında söylenecek çok söz var ama tabiki burası bir forum ve burada bilgi paylaşımı yapılması gerekiyor..
Flamingo ile de almadan önce konuşmuştuk ve kız bana yaklaşık olarak 178 tl ye hızlı kargoyla lensinin malolacağını ve gerek duymadığını Türkiyeden almayı tercih ettiğini söyledi ve bunları konuşarak, bilerek aldı. Yani ben Flamingoyu kandırmış mı oluyorum bu durumda?
Buyrun Flamingoya gelen ve asla şişesinden anlaşılamayan ve 24 saatte değiştirilen gerçekten boyama HATALI lens:
dsc02216.jpg

:roflol: evet arkadaşlar işte bana gelen lens buydu :roflol: mükemmelsoloticaların hayaliyle bir taktımki canavar gibiyiimm :roflol: :roflol: Tabii bi moral bozukluğu vetmanı aradım, ama hiç korktuğum gibi olmadı, ertesi gün yeni lensim elimdeydi opuyorumnanaktan şimdi ben bunu yurt dışından brezilyadan vs.getirtmiş olsaydım çok çok uğraşıcaktım,geri göndermek için 30$ kargo parası ödiycektim ve belki bir,belki birkaç ay bekliycektim.. Kızlar bu çok önemli birşey,insanın acayip morali bozuluyor.. sizinde benim gibi bir sorunla karşılaşmanızı hiç istemem

diğer konuda evet ben yurt dışı fiyatları araştırarak 178tl ve dier daha ucuz gözüken seçenekleride bilerek Türkiye içinden almayı tercih ettim, bana daha güvenilir geliyor.. Herkes kendi bilir,elbette yurtdışından sorunsuz alanlarda vardır ama ben bunu riske atmak istemedim çokta mutluyum kaydirigubbakcemile5

Back
X