Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

vetman bende youtube da okudum icemint tonlarında farklılık varmış.sadece oticada satışa sunulmuş diye 9 şubatta bir erkek video eklemiş orta kahve gözlü renk çokfarklı herhalde gözün bayağa siyh senin çevrenden açık kahve gözlü birine taktırsanda bir baksak nasıl olur .birde flaşlı nasıl duruyor çok merak ettim.

youtubeda icemint yazıp aradığında ilk o adamın videosu çıkıyor.bayağa makro çekimler var her tür ışıkta çekmiş ; renk gri yeşil arası muhteşem bir renk hareside siyah değilmiş mavimsi gri bir renkmiş çok doğalmış bulunmuş.
Kendinde de flaşlı ve gün ışığında çekersen çok yol gösterici olacak yeşil lens delisi olarak benim içn.

Didemcim sağol teşekkür ederim:)
Senin gözlerin benden açık olduğu için tabiki olur.Ancak charm serisine gittikçe biliyorsun koyulaşıyor soloticalar ve bu renk charmda dahada koyu olabilir ama charm serisini görmediğim için tam olarak bir şey diyemiyorum yinede.
Bana sürekli şurda bu renk burda bu renk deniyor bakıyorum yine benimkiyle aynı ben bu rengi yakından görüp her ışıkta baktığım için hangi tonda olduğunu çok iyi biliyorum.Ancak fotoğraflara tam olarak yansımıyor gerçek renk tabiki bir de gözümün daha koyu olmasıda etkili duruşda.Benim çektiğim fotoğraflarda daha mavimsi çıkmış ıcemint.Normalde tamamen gri tonunda diyebiliriz.
Bery ben senin söylediklerinin hepsini biliyorum üsteli ıcemintler diğer serilere göre 30 usd civarında dahada pahalı yeni çıktığı için sadece ottica satıyor ama ben ordan temin etmedim ama siz sadece şu anda Brezilyadan otticadan temin edebilirsiniz.
You tubedaki adam bizim kraftman:))Solotica kolleksiyonu olan birisi ve onun doğal göz rengi en az benden 2 -3 ton daha açık.Özellikle macro çekiminde benim ıcemintlerim gibi tamamen gri duruyor ondada.
Ice mintlerde seriden kaynaklanan ton farkı var zaten bizim daha önce gördüğümüz fotoğraflardakiler hıdrocor serisine ait.Hıdrocor ıcemint zaten otomatik olarak n.c den daha açık olacak.Ama şu an sadece n.c serisinden çıktı.
Ben bugun önüme gelen ilk lens takmayı kabul eden açık kahve gözlü kişide ıce minti deniycem ve fotoğraflarını yüklüycem..Bekleyin:)))))

Lensaholics sitesinden bulduğum resimler:

Otica Bellucci'nin üretilmesini istediği lensler, hem koyu kahve gözde (bu resmi OB lensi pazarlarken sitelerine koymuştu) hem de göz dışında:

Buda seri üretimde üretilen hatalı üretilen lens, göz dışında.. Dizayn aynı ancak renk yoğunluğu daha az ve gözde daha koyu duruyor:

Son düzenleme:
ıcemint leri bir tek otica bellucci satmıyorki onlar için üretilsin buyrun size linki bunlarda mı hatalı lensleri satıyor 130 usd ye.
Solotica Store: Solotica Natural Colors Ice Mint Contact Lenses

Problem şu arkadaşlar icemint yeni çıktı ve pahalı olduğu için karından fedakarlık etmek istemeyen arkadaşlar getiremez. Bu kadar basit.
Ottica bellucci soloticamı canım onun isteğine göre lens üretilsin:)Brezilyada lens satan bir sürü siteden biri.

Son düzenleme:
natlenses.com da aynı vetman gibi Otica Bellucci'den alıp satıyor. ısterseniz mail atıp sorun.. Bu lensler sadece Otica Bellucci için üretildi. Onun dışında satan kişilerin ve sitelerin hepsi Otica Bellucci'den alıp satıyor. Fiyatları da bu nedenle Otica Belluci'nin fiyatının en az 30$ üstünde. Ben lensleri Otica Bellucci'den kaça aldığımı da yazayım buraya, kargo dahil 125$'a aldım. Toplu alanlara eminim indirim yapıyorlardır. Tek kargo parası ödenmesi de cabası.. Bakıyorum da bu lenslerden bayağı iyi kar ediliyor. Sanırım normal lensler Otica Bellucci'de şu an 100$ civarı, eskiden 75 ila 80$ arasına getiriyordum, şimdi zamlandı. Ayrıca Hidrocor 72$'a ısmarladım son.. Lenslerim sağ salim gelsin, o siteyi de açıklayacağım.

viallure, lentesdecontato vs. ve Brezilya içi bilinen herhangi bir lens satan siteye bakın. Hiç birinde icemint yok.

Son düzenleme:
Benim nerden lens aldığımı nerden biliyorsunki?Yorum yapıyorsun sanki beni tanıyorsun her gün birlikteyiz:))Benim Brezilyada tanıdığım kişiler var elden alıyorum:)
Ben ıcemintleri herkezden önce getirttimya herşey o gün başladı milleti bir telaş bir telaş sardı Allah hayretsin:)))

Bu lensler sadece Otica Bellucci'de satıldığına ve başka yerden almak mümkün olmadığına göre kimin nereden aldığı gayet belli oluyor. Icemint almak için üç seçenek var ya Otica'dan alacaksınız, ya Otica'dan topluca alıp satan birinden alacaksınız, yada Otica'dan topluca alıp satan birinden alıp satan birinden alacaksınız. Ben şahsen ilk seçeneği tercih ettim, böylece aracı masraflarını aradan çıkarmış oldum. yerimseniben Ha Brezilya'da Otica'dan kendi adresine göndertip sonra Türkiye'ye kargo yapan biri varsa onu bilemem ama Otica'dan doğrudan getirmek varken o kadar kasmaya gerek yok. Brezilya'da tekrar paketlemeyle gümrükten yırtarım diye düşünen varsa orasını bilemem.

ışte buda lensleri sadece Otica Bellucci'den bulmanın mümkün olduğunun kanıtı. Otica Bellucci'nin lensleri duyururken forumlara gönderdiği yazı. Lenslerin sadece Otica Bellucci'den alınabileceği yazıyor. Portekizce bilen birine isterseniz çeviri yaptırabilirsiniz:

Bu arada verdiğim resimlere de söylenecek laf kalmadı sanıyorum. vetmana verdiği icemint resimleri için de tekrar tekrar teşekkür ederim. Vallahi o resimler olmasa üretilmesi gereken icemintlerle yanlışlıkla üretilenlerin farkını görmemiz biraz zor olacaktı. Ha ben yanlışlıkla üretilenleri sevdim aldım, isterseniz sizde alabilirsiniz.

Bir şey daha, hadi lensler Brezilya'da Solotica'yla bağlantısı olan biri tarafından alınıp gönderiliyor olsun, buna inanmış farzedelim kendimizi. Bu demektir ki benim neredeyse yarı fiyatıma alınıyor (yukarıda aldığım fiyatları açıkladım, açıklamamda sakınca yok nasıl olsa lens satmıyorum), onu da kabul edelim. Türkiye'de istenen fiyatlar ile benim Brezilya'dan kargo ile getirdiğim fiyat arasında bile büyük uçurum var. Ne diyeyim vetmana hayırlı işler.. Bol kazançlar. :) Ayrıca satış sayfasında resmini izinsiz kullandığı kişilerin fotolarını da kaldırırsa hepimiz sevineceğiz. Bossnes hatasını kabul edip kendi sayfasındakileri kaldırdı, aynı olgunluğu vetmandan da bekliyoruz.

Son düzenleme:
hmm diger sayfalar biraz karısmıs ve konu epey ilerlemis galiba
kim yeni solotica aldı göremedim dogrusu ısmarlayan varmı buaralar fisfisfis

sen nerelerdeyin akitracım yoktun.değişen pek birşey yok ben amazon gri aldım birtürlü gri konusunda solotica grafite nasıl durur karar veremedim

flamingo topazio aldı beğendi ve de yakıştı ice mint yeni geldi falan filan.Aslında azulu da çok merak ediyoruz ice mintide

berry cnm net yoktu giremedim pek :)
topazio fotolarını görmek isterdim diğer sayfalara bi bakim

Merhaba,
Galpal sizden rica etsem bu belgeyi ıngilizce veya Türkçe çevirisini yapabilir misiniz ? Yalnız tercümeyi noter tastikli rica ediyorum. Sitemizde Portekizce bilmeyenlerin olduğunu düşünüyorum.

Teşekkürler...

galpal merhaba..avatarındaki göz sana mı ait..eğer öyle ise gözünde sanırım lens var..lensin markasını ve rengini çok merak ettim yazabilirmisin acaba

Bildiğiniz gibi noterden tasdikli çeviri bedava yapılan bir şey değil. Cebimden para verip neden tasdikli çeviri yapmam gerektiğini de açıklarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…