- Konu Sahibi White Mocha
-
- #4.721
Bildiğiniz gibi noterden tasdikli çeviri bedava yapılan bir şey değil. Cebimden para verip neden tasdikli çeviri yapmam gerektiğini de açıklarsanız sevinirim.
Bildiğiniz gibi noterden tasdikli çeviri bedava yapılan bir şey değil. Cebimden para verip neden tasdikli çeviri yapmam gerektiğini de açıklarsanız sevinirim.
galpal!a yapılan eleştirileri kınıyorum!!! hem başka bi sitede hem burada inanılmaz güzel bilgiler veriyor. ben kendisine çok teşekkür ediyor ve lensler hakkındaki engin bilgilerini bizimle yılmadan paylaşmasını diliyorum!!!
galpal banlandı mı arkadaşlar? neden peki gerekçesini merak ediyorum ne hakaret etti kimseye ne de başka bi şi. sadece bilgilenelim diye kimsenin yapmadığı kadar lens fotoğrafı koyup bizi bilgilendiriyordu. sonuç bu mudur yani? açıkcası bu forumdan ben de soğumaya başladım.
ya ben vetmana ne dedimki siz gelip bu kadar şey yazdınız. Öyle bi yazmışsınızki direk vetmana karşı hakaret etmişim gibi kız gelip bana laf söylücek şimdi sizin bu yazınızla, bi cümlemle neler çıkardınız allahaşkına ya ortalığı sakinleştiriceğinize allandırıp budaklandırdınız.
Ben sadece gördüklerime dayanarak yazdım o cümlemi kimseyide tanımamam etmem kulaktan duymalık bi olay mümkün olamaz.
Tabiki benimde emeğe saygım sonsuz sonuçta vetman burda kimseyi zorlamıyor bana bunları neden anlattınız onu anlamış değilim neyse başkada bişey yazmam zaten ya bu konuyla ilgili.
Haha vetman10.. :) Yazdıkların köşeye sıkışmış bir kedinin tırmalamaya çalışmasına benziyor. Yani kişisel saldırılarına devam etmeni rica ediyorum. Böylece herkes kimin ne olduğunu daha iyi anlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?