Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Kuzum sen bu lensi nasl yakıştıramıyosun ya..abartısız söylüyorm ten rengine saçına gözüne işte her şeyiyle güzel duruyor nasl desem çiğ değil yani..batmıyor..itmiyor insanı.. :nazar: :nazar: :nazar:

Bu arada kıza mesaj attım adoreler için daha yeni seriler eline ulaşmamış ya ):

hhhhhhhhhhhm =)dideme gostermek için koymustum =)nasıl anlatsam biraz acık geldi bana

tuh ya ne zaman gelecekmıs kı

Bilmiyorum kuzum ben haber vercem dedi ama bekliyoruz bakalım..Fiyatları hakkında da bişi demedi ben sadece aracı olucam dedi..satış yapmıyorm felan dedi.

Bence de çok yakışmış, ama ben daha koyu mavilerin müthiş duracağına eminim :) aslında alışmakla da alakalı.. açık mavi tonları insanı olduğundan baya farklı gösterdiği için, senin eski halini bilen kişiler birden karşılarında farklı seni görünce yadırgıyo. ama seni ilk gören birinin lenslerinle ilgili vereceği tepki kesinlikle olumlu olurdu.

siyahı tatlım aylık lensler için fiyatı aslında baya yuksek ....bana ozel mesajla attıgın fiyat benim cok pahalıma geldi

didem cnm haklısın vallaha biz bile lensi taktıgımızda kendimizi yadırgıyoruz

Evet canım bence de aylık da pahalı..aslında 60 TL tutuyor ama kargosu en az 30 civarı tutuyor sanırım :S

siyahı cnm bence rainbow lara da mutlaka denemelisin ..oturdugun yerde rainbow u deneyecegim bir yerler kesinlikle vardır ...rainbowlarda en az solotica kadar damarsız

kızlar lens kullanların cogu gozlerinin içine kalemde cekiyor acıkcası ben korkuyorum ...goze zararı yok mudur ?

Rainbowlara da bakıcam canım ama deneme şansım olmaz sanırım ): Eskişehrde bulamadm bu zamana kadar :S Ben kalem çekiyorum bi zarar görmedm bu zamana kadr bazen ufak tefk parça kaçıyrdu ama alıyorm onlarıda ben de içe doğru çekerim yani dışa çekmedm hiç o büyük gösterr gözleri sanırım..

Hyr canım. inan kalemin toz farlar kadar zararı yoktur. toz farların lensin altına kaçma ihtimali daha yüksek. ama kalem sürdüğün yerde kalıyoo.. Ben sıcakta pek makyaj yapamıyorum yha..

benim kalemler ya hemen akıyor sinir oluyorum en son lancome craylon khol aldım onuda gozumden cıkartamıyorum ...

ya evet dogru diyorsun vallaha terden sıcaktan makyaj akıp gidiyor

X