Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ya arkadaşlar ben de nc mel alacağım ama bu villaureden alacağmı vakit illaki kredi kartımın olması mı gerekiyor?kredi kartsız olmuormu?

resimdeki b&l gry sanırım
daha az belli olsun diyorsan freshlook gry kullanabilirsin ama dokusunun çok doğal olduğu söylenemez en azından b&l kadar damarları yok
yada rainbow giallo dene yeşil tonlarından ama inanılmaz doğal kimse lens olduğunu anlamaz..

arkadaşlar biri bana yardımcı olabilir mi?ödemeler için kredi kartından başka seçenek yok mu?gitti gidiyorda kredi kartı olmadan alınabiliyor ama ordan almak istemiorum,çok pahalı ve güvensiz.

Çünkü kredi kartım yok.mel alayım diye karar vermiştim ama şimdi de ocreye kaydım,çünkü mel nebileyim yeşil göz özentiliği gibi durursa diye korkuoyorum.peki sizce ocrede en güzel charme mı nc mi?

Canım eğer gözlerin çok açık renk bir mavi olsun ve lensin rengi fazla değişsin istemiyorsan ıce almanı öneririm. Ama mavisi biraz belli olsun ve giydiğin elbiseye göre rengi değişsin istiyorsan topazio, Lenslerin rengi değişmesin ve turkuaz bir mavi olsun diyorsan da verdemarine derim ben. Topazioda hare seçeneğin yok biliyorsun tek model ama diğer renklerde ister haresiz ister ince yada kalın hareli seçeneğin var. Haresiz modeller göz rengini diğerlerine göre biraz daha fazla açıyor, hareli olanlar ise gözünüzün iri görünmesini sağlıyor. Renk tamamen aynı. Bu tamamen senin zevkine kalmış. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Çünkü kredi kartım yok.mel alayım diye karar vermiştim ama şimdi de ocreye kaydım,çünkü mel nebileyim yeşil göz özentiliği gibi durursa diye korkuoyorum.peki sizce ocrede en güzel charme mı nc mi?

Canım gözlerin büyük görünsün istiyorsan charm almanı öneririm. Ama gözlerim iri fazla dikkat çekmesin diyorsan n.c. al. Mel bal rengidir. Ocre ise biraz daha kahve tonunda. Göze takınca mel yeşil gibi ocre ise ela gibi duruyor.

ben de Solotica Hidrocor Azul ve Verde Marine arasinda kaldim ya, koyu kahve gozlerde acik-orta renk mavi elde etmek icin hangisini onerirsiniz?

Canım azul rengi koyu bir renk. Göze takıldığında lacivert duruyor. Orta açık mavi istiyorsan natural colours marine almanı öneririm. Topazio da güzel bir mavi ama orta kısmına doğru sarı boyamalar mevcut. Bu nedenle mavi ile sarı karıştığında gözümüzde özellikle loş ışıklı ortamlarda yeşil gibi duruyor. Marine ile topazio arasındaki tek fark marinede bu sarı boyamalar yok lens direk mavi duruyor. Azul rengini özellikle göz rengi açık olanların kullanması gerektiğini düşünüyorum. Hidrocor ve hidrocharm modellerinde ise marinenin ismi verdemarine boyaması mavi ile yeşil karışımı olduğundan gözde biraz daha turkuaz mavisi duruşu var. Umarım yardımcı olmuşumdur.

arkadaşlar ben vetmanın koyduğu bir kaç resime baktım da bu resimlerde şişe içinde hidrocor ,charme ve ncnin duruşları ayrı ayrı gösteriliyor.ya şişedeki duruşlarına göre hidrocor daha doğal gibi,çünkü noktalı tanecik sayısı daha az gibi.oysa normal gözde duruşta nc daha doğal gibime gelmişti.bir yardım edin ya çıldırcam

arkadaşlar ben vetmanın koyduğu bir kaç resime baktım da bu resimlerde şişe içinde hidrocor ,charme ve ncnin duruşları ayrı ayrı gösteriliyor.ya şişedeki duruşlarına göre hidrocor daha doğal gibi,çünkü noktalı tanecik sayısı daha az gibi.oysa normal gözde duruşta nc daha doğal gibime gelmişti.bir yardım edin ya çıldırcam

Birazdan tek bir fotoğrafta hidrocor ocre, n.c. ocre ve hidrocharm ocre nin üçününde yan yana çekilmiş resimlerini yükleyeceğim senin için. Aynı makina ile çekileceğinden duruşlarını böylece daha rahat görebilirsiniz.

$ocre 1.jpg

$ocre 2.jpg

$ocre 3.jpg

$ocre 4.jpg

İşte resimler söz verdiğim gibi.

çok teşekkür ederim vetman ama benim bahsettiğim bu değildi.ben şişedeki duruşlarını zaten görmüştüm soru işaretim hala kaldı yani.yani bahsettiğim hepsini şöyle tek bir kişinin gözünde görmedim,oyüzden karar veremiyorum.bu arada arkadaşlar forumu bu kadar meşgul ettiğim için moderatorler tarafından atılmazsam iyidirkaydirigubbakcemile5

Vetman benim gözlerim bu renk soloticanın hangi rengi gider bana saçlarım da açık kumral mel istiyorum ama hangisini seçmeliyim sence hidrocor mu charm mı nc mi ?

Eklentiler

• $CIMG0728.JPG
    $CIMG0728.JPG
    41,2 KB · Görüntüleme: 61
çok teşekkür ederim vetman ama benim bahsettiğim bu değildi.ben şişedeki duruşlarını zaten görmüştüm soru işaretim hala kaldı yani.yani bahsettiğim hepsini şöyle tek bir kişinin gözünde görmedim,oyüzden karar veremiyorum.bu arada arkadaşlar forumu bu kadar meşgul ettiğim için moderatorler tarafından atılmazsam iyidirkaydirigubbakcemile5

canım tüm renkleri tek bir kişinin gözünde görmek gibi bir lüksümüz yok ayrı ayrı kişilerdeki fotoğraflara bakarak karar vermeye çalışman gerekiyor yada solotica kullanan arkadaşların varsa onların lenslerini deneyerek nasıl durduklarını görebilirsin.

Vetman benim gözlerim bu renk soloticanın hangi rengi gider bana saçlarım da açık kumral mel istiyorum ama hangisini seçmeliyim sence hidrocor mu charm mı nc mi ?

canım senin gözlerin zaten charm mel renginde yani gözünde çok büyük bir fark olmayacaktır.İllaki mel istiyorsan hıdrocor veya natural colours serisini öneririm sana. bence başka renkleride düşünmelisin göz rengin açık olduğu için hepsi sende çok güzel duracaktır.

X