Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

livcim valla ben de anlamadım.. daha önce sorunsuzca resim ekleyebiliyordum, ama bi türlü ekleyemedim :S sen gittin mi doktora fıstığım? gözlerin ne durumda?

kızlar ya bana topazio pek gitmıyor galiba senağlama

şaka yapıyo olmalısın? nasıl gitmezz ben bayıldım sende ki duruşunaa.. nerden vardın ki bu kanıya? kesin erkek arkadaşın aklına girdi senin sırnaşık şey bence gönül rahatlığıyla kullan, fıstık gibi oluyosun valla

ya fıstıgım herkes tenin acık gozler acık olmamıs fln diyor ...bende yavastan sogumaya basladım ...zaten sorma erkek arkadasım hiç ıstemıyor kullanmamı bu bir turlu lensleri sevemedi sırnaşık şey...bebegim yrna doktora gidecegim =)

cnm bak resim yuklemesini soyleyim sen bir hata yapıyorsan duzeltirsin imagehack giriyorsun sonra oradan resimi secip host it tıklıyorsun ...sonrasında karsına direct to link cıkacak onu koyalayıp buradakı dag isareti gibi bir buton var (grafik ekle diye ) oraya yapıstıracaksın

Liv bencede sana çok yakışıyor onlar :S niye öyle düşündünki kuzum?Benceçok güzel uyum sağlıyor vallahi

livcim biliyorum aynen dediğin gibi yapıyorum, daha önce de resimlerimi ekledim zaten ama nedense şimdi olmadı hiç anlamadım yha nie yapamadıımı..

ben de çok beğendim sende topazioları, ayrıca çok da açık durmamışki sende. kıvılcımda daha açık durmuştu. senin okadar da açık bir mavi değil..

Son düzenleme:
nedense flaşlı resimlerde (sadece bende deil dier flaşlılarda da ) soloticalarda damar varmış gibi çıkıyor. ama gerçekten hiç ama hiç damarlanma yok..

Son düzenleme:
siyah_i didem sekerlerim belki alısamadıgım için oyle geliyor bilmıyorum :)

siyah_i bebegim sen su an ne kullanıyorsun

Çok yakışmış valla kuzum ya..çok doğal duruyor cidden alkisalkisalkis Ben de solotica istiyorum charm ocreleri merak ama yakışır mı ki :KK43:

Vetman charm ocre hakkında bir bilgin var mı acaba nasıl bir renk..değişken mi..

sekerler melleri bende gailloya cok benzetiyorum tabiki mellerin rengi daha acık ...birazdan goz makyajına fot ekleyecegim burayada eklerim

Livcim ben şuan amazon kullanıyorum ama soloticaları gördükçe içim gidiyor..Bir de adorelere taktım ben damarsız görünüyorlar..öyle değişken renkler yakışmaz diye korkuyorum :KK43:

livcim beklioz resimlerini :)) ben de şu ara nc verdelere taktım iyice.. nc serisi yani topazio, esmeralda ve quartzo çok opak olduğu için alışılması zor oluyo sanırım, her ne kadar güzel dursadaa.. benim bu seriden kafamda bir tek esmeralda vardı ama valla almaya cesaret edemem :KK43:( alışamazsam kullanamam çünkü ben :KK43:( siyah-i bebeim sende koysana resimlerinii bakalım.. ocre mele baya benziyo aslındaa özellikle charme serisinde ..

Son düzenleme:
dideem çok güzel duruyorlar meller canım. çok yakışmış. yeşilimsi değilmi bu ton. ela yeşil bir göz gibi.
livciğim,bende sende topazıonun rengine ,ben bayılıyorum.... gri mavi gibi. çok hoş duruyor sende...

Livcim ben şuan amazon kullanıyorum ama soloticaları gördükçe içim gidiyor..Bir de adorelere taktım ben damarsız görünüyorlar..öyle değişken renkler yakışmaz diye korkuyorum :KK43:

evet tatlım amazonlar cok damarlı ben kullanamamıstım cope gitmıstı

su yeni adorelere bende taktım yenileri cıktıgı gibi ısmalarlayacagım ama helen ses soluk yok ne zaman cıkartacaklar bilmıyorum

cnm damarsız istiyorum diyorsan solotica ve rainbow tavsiye ederim ...solotica ocre yerine neden rainbow hazel bakmıyorsun kuzum

152783484i5.jpg

Son düzenleme:
livcim bunlar çok doğal yhaa.. cidden çok beğendim.. arkadaşların ve sevgilin bu lensin için ne diyor? topazio dan hoşlanmamışlar ya o nedenle soruyorum. tepkileri ne?

bebegim benimmmmm cok sagol bende soleko gaillo yu cok begeniyorum cnm tepkıleri gayet iyi en cok dark green ve bunu begeniyorlar ...

Bunlar çooookk güzel durmuşlar lens mi var ben göremedim alkisalkisalkis :nazar::nazar::nazar: Livcim ben bi sitede buldum adore bitone serisi ve tri tone serisi var TR ye 20 günde geliyormuş ister misin atım mi siteyi? Olmadı dark green alcam yaa harikasın zemuszemus

X