Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bunlar çooookk güzel durmuşlar lens mi var ben göremedim alkisalkisalkis :nazar::nazar::nazar: Livcim ben bi sitede buldum adore bitone serisi ve tri tone serisi var TR ye 20 günde geliyormuş ister misin atım mi siteyi? Olmadı dark green alcam yaa harikasın zemuszemus

sagol bitanem ....cok iyi olur cnm fiyatları ve renklerini bir incelerim

Sitede 2 aylık yazıyodu kuzum hem bitone serisine hem de tritone serisine..ama tri tone lar güzel değil..bitone serisi güzel bence..

az önce ben de bi siteden buldum adoreleri inceledim.. gerçekten çok doğal duruyor renkleri.. çevremizde gördüğümüz doğal renkli gözler gibi.. hiç uçuk marjinal renkler diil. sevdim ben dee. ama benim bulduğum sitede 3 aylık yazıyor. fiyatı da 50 tl ymişş

Evet kuzum ben kullanan kızla da konuştum o da öyle söylüyor videolarını felan izledim işte onun gayet hoşlar bakalım alma ihtimalim var alırsam direk buraya gelcem zaten resimlerle inşallah zemuszemus

kızlar bende yeni serisini cok merak ediyorum ortadakı boslugu daha kucuk yapmıslar videolarda cok hos duruyor ama ne zaman cıkartacaklar bilmıyorum :sinifsinif:

Ben hazelini istiyorum kuzum attım linkini :-) Yenileri çıkınca konuştğm kız mesaj atarım dedi ama bekliyorm gelince yazarım ben sizlere inşallh..

bebegim bence bosver yenilerini bekle ...katologta inanılmaz guzel duruyor ama videolarda eski serisinin pupılı baya genis duruyor

Onları bekliyorum kız da bi türlü haber veremedi ki :-) bakalım biraz daha bekliyim site benm yüzümden tıklanma rekoru kırcak (=

siyah-i cnm gördüm istediğin rengi, çok doğal ve hoş duruyor. Ben de az önce demosunu indirdim. bana sanki çok opak bir lensmiş gibi geldi. mirada adında bir video var ya ondan bahsediyorum.. özellikle yellow ne kadar açmış göz rengini öylee. biraz da resimlerde öyle duruyo sanırım.

kızlar ne dicem size lens almak ıstedigimizde (solotica vb.) birlikte mı ısmarlasak acaba oyle dahada ucuza gelir mı yani toplu alımlarda

Haber veririm kuzum ben hemen hele bi gelsin de (= Evet canım yellowlar da güzel renk ama benm renge göre daha opak yeşilimsi ağırlıklı normal yeşlden açık gibi bir renk

soloticaları kullanmak hiç nasip olmadı onlar da olur inşallah sizlere çok yakışıyor yahu.. okypteye de öyle..

X