Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

vetman grafite için gri demıssın ..ama fot.larda gordugum kadarıyla ice grafiteden daha acık duruyor

didem fıstıgım merakla bekliyorum

Evet grafite gri bir renk. Şişesinde duruşunu söyledim. Ben hiç kullanmadım. Hidrocharm ıce kullanıyorum resimlerde görebilirsin. Ama seriye göre açıklık ve koyuluk değişiyor biliyorsun. Hidrocor grafite hidrocharm ıce dan daha açık duran bir renktir. Ama aynı seri ile karşılaştırırsan (Hidrocor mesela) ıce bariz açık buz mavisi, Grafite ise duman mavi-grisi gibi bir renk.

Çok yakışmış valla kuzum ya..çok doğal duruyor cidden alkisalkisalkis Ben de solotica istiyorum charm ocreleri merak ama yakışır mı ki :KK43:

Vetman charm ocre hakkında bir bilgin var mı acaba nasıl bir renk..değişken mi..

Canım sana da charm ocre resimlerini gönderecektim ama gece çektiğim için hiçbirisi net çıkmadı yarın gün ışığıyla çekip senin için yükleyeceğim resim. Hidrocharm ocre şişesinde açık bir kahverengi gibi duruyor. Mel ise şişesinde sarı duruyor. Göze takıldığında mel ela yeşil bir renk alıyor. Ocre ise çok açık kahverengi hatta bazen gri kahve bir ton da alıyor. Özellikle n.c. ocre de bu şekilde. Solotica marka lenslerin bazıları ışığa ve giydiğiniz elbisenin rengine göre bazen renk değiştirebiliyor.

$hidrocharm ocre.jpg

$hidrocharm ocre1.jpg

$hidrocharm ocre2.jpg

$hidrocharm ocre3.jpg

Hımmm..çok sağol ya bilgilendirmen için..zahmet etme ya ne çektysen yeter Allah razı olsun ((=[/QUOT hıdrocharm ocre resimleri şişesinde duruşlarını çektim gözde duruşlarını zaten biliyorsunuz grafite ile ocre bazen kendi renklerinin yanında grimsi bir hal alıyor.

Çok sağol,,kahverengisi ağırlıklı gibi ben de öyle istiyorum zaten,,hoşuma gitti,,peki bu etrafındaki ring belli olmuyor mu gözde kalın gibi geldi..charmların hepsiöyle sanırm dimi,,tekrar teşekkür ettim..

Çok sağol,,kahverengisi ağırlıklı gibi ben de öyle istiyorum zaten,,hoşuma gitti,,peki bu etrafındaki ring belli olmuyor mu gözde kalın gibi geldi..charmların hepsiöyle sanırm dimi,,tekrar teşekkür ettim..

Rica ederim. Evet ocre kahverengi şişesinde. Ama gözde duruşu tabiki farklı. Arap kızlarının gözleri gibi oluyor. İri ve kahverengi. Hidrocharm modellerinde limbal ring çok kalın. Ama bu kalınlık hem gözü büyük gösteriyor hemde taşma yada küçük gelmedeki küçük kusurları örtüyor. Sevgilerimle

vetmancım peki bu hidrocharm deki ring kalınlığı normal hayatta doğal duruyormu
ben normal bir gözde bukadar kalın hare hiç görmedim çünkü
bana yapay duruyor gibi geliyor?

Çarpıcı bir farkedilirlik mi istiyorsun göz renginde yoksa ten ve saç rengine giden, doğal duran bir renk mi?

Solotica'nın 3 serisi var: Hidrocor, Hidrocharme ve Natural Colors.

*Hidrocor en opak, yani örtücülüğü en yüksek olan seri. Limbal ring ( irisin etrafındaki koyu renk hare) yok.
*Hidrocharme orta derecede opak. Limbal ringi belirgin.
*Natural Colors en az opak olanı, limbal ringi hidrocharme a göre daha doğal.

Çarpıcı bir değişim istiyorsan, lens ne kadar opaksa koyu renk gözlerde o kadar göz rengini açabilir. Ne kadar az opaksa o kadar doğal duruyor tabii ki diğer yandan.

Esmer ve koyu renk saçlı bir arkadaşım Hidrocharme Mel leri kullanıyor, onda şahane, çok doğal&güzel duruyorlar.

ya cnm cok saol söleidklerin için melde olablr fakat bn mavi istiyorm ama abez kaçmıycak yani hoş duracak bi mavi olsun istiyorm bu konuda önerebileceğin bişi var mı ?:1rolleyes:

Arkadaşlar yardımcı olun lütfen yıllık numaralı renkli lens istiyorm tenim esmer fakat cok abartı durmayan bi mavi olsun istiyorum yardıımmm lütfeeeennnnnnnnnnnnn :sinifsinif:

cnm solotica ıce yada grefaite deneyebilrisin
ıce ın bebek mavisi durduğunu duymuştum ama kullanmadım o yüzden bilmiyorum
videolarda çok güzel görünüyor ama..

vetmancım peki bu hidrocharm deki ring kalınlığı normal hayatta doğal duruyormu
ben normal bir gözde bukadar kalın hare hiç görmedim çünkü
bana yapay duruyor gibi geliyor?

kıvılcım şu anda seyahatteyim yolda mola verdim sana geç cevap verdim kusura bakma gerçek hayatta kalın çember olayı var gözlerde benim alt kat komşumun kızının gözleri resmen hıdrocharm mel zaten kendiside tuba büyüküstüne benziyo:) onun kızının gözleride charm ıce ailecek renkli gözlüler ben tespit ettim gerçek hayattada soloticann renkleri mecvut.Ben artık insanların ilk önce gözlerine bakar oldum doğal bir renk göz görüyorum aa bu charm mel,bu charm ocre vs vs.......alışkanlık oldu bende artık :))

Arkadaşlar yardımcı olun lütfen yıllık numaralı renkli lens istiyorm tenim esmer fakat cok abartı durmayan bi mavi olsun istiyorum yardıımmm lütfeeeennnnnnnnnnnnn :sinifsinif:

Canım soloticanın çok açık buz mavisi ıce, duman gri-mavisi grafite, turkuaz mavisi verde marine, okyanus mavisi topazio, koyu mavisi (laciverte bakan) azul rengidir. Göz rengini de söylersen ve hangi tondaki renkleri istediğini söylersen daha ayrıntılı yardımcı olabilirim sanırım.

kıvılcım şu anda seyahatteyim yolda mola verdim sana geç cevap verdim kusura bakma gerçek hayatta kalın çember olayı var gözlerde benim alt kat komşumun kızının gözleri resmen hıdrocharm mel zaten kendiside tuba büyüküstüne benziyo:) onun kızının gözleride charm ıce ailecek renkli gözlüler ben tespit ettim gerçek hayattada soloticann renkleri mecvut.Ben artık insanların ilk önce gözlerine bakar oldum doğal bir renk göz görüyorum aa bu charm mel,bu charm ocre vs vs.......alışkanlık oldu bende artık :))

anladım cnm çok sağol..
bu sefer tercihim hidrocharme olucak sanırım..nc zaten bana büyük geldi..

arkadaşlar ben de yıllık numaralı lens alıcam ..solotica'nın bal rengi var mı acaba? hiç kullanan var mı? balık gibi donuk bakmak istemiyorum..bal rengi lens istiyorum..gözlerim kahve normalde..lütfen bana marka ya da bişiii tavsiyee edin :) yeter ki edin :)

arkadaşlar ben de yıllık numaralı lens alıcam ..solotica'nın bal rengi var mı acaba? hiç kullanan var mı? balık gibi donuk bakmak istemiyorum..bal rengi lens istiyorum..gözlerim kahve normalde..lütfen bana marka ya da bişiii tavsiyee edin :) yeter ki edin :)

Canım solotica markasının bal rengi yada honey dedikleri renk MEL dir. Bunun üç çeşidi var. Hidrocor mel: etrafında hare olmayanı, Natural colours mel: lensin çevresinde belli belirsiz bir hare olanı, Hidrocharm mel: Naturale göre haresi iki kat daha kalın olan ve gözleri büyük gösteren modeli, Birde bu renge yakın ama biraz daha kahve-gri tonda olan rengide OCRE. Aynı şekilde onunda yukarıda söylediğim üç çeşidi mevcut. Sevgilerimle

Canım solotica markasının bal rengi yada honey dedikleri renk MEL dir. Bunun üç çeşidi var. Hidrocor mel: etrafında hare olmayanı, Natural colours mel: lensin çevresinde belli belirsiz bir hare olanı, Hidrocharm mel: Naturale göre haresi iki kat daha kalın olan ve gözleri büyük gösteren modeli, Birde bu renge yakın ama biraz daha kahve-gri tonda olan rengide OCRE. Aynı şekilde onunda yukarıda söylediğim üç çeşidi mevcut. Sevgilerimle
saatlerdir incelemediğim lens kalmadı..teşekkürler...hidrocor sanırım daha doğal duruyo gibi?

Canım soloticanın çok açık buz mavisi ıce, duman gri-mavisi grafite, turkuaz mavisi verde marine, okyanus mavisi topazio, koyu mavisi (laciverte bakan) azul rengidir. Göz rengini de söylersen ve hangi tondaki renkleri istediğini söylersen daha ayrıntılı yardımcı olabilirim sanırım.

göz rengim kahve

ben de Solotica Hidrocor Azul ve Verde Marine arasinda kaldim ya, koyu kahve gozlerde acik-orta renk mavi elde etmek icin hangisini onerirsiniz?

X