- Konu Sahibi White Mocha
-
- #4.521
koptum yaa
amazon aqua benim gözümde katalogtaki renkten farklı oldu ama güzel metalik bir renk.tubiş yarın bakalım istersen.sophistik yeşil de harika durdu fiyatı ne kadar onun bilen varmı sormadım ben
kızlar forumu gördüm ve resimleride görünce çook etkilendimm opuyorumnanaktan lens sadece kargola mi gelio bunu merak ettim istanbulda satiliosa nerde satilio?
=) malesef sadece istanbul da değil türkiyenin hiç bir yerinde satılamıyor .. gg ve sahibindn de satılıyor yada brezilyadan getirtiliyor .. kargoyla yolluyorlar tabiki =)
cnm doktora gidip ölçtürüyormuşsun sanırım .. ben hiç ölçtürmediğim için bilemiyorum =) 8.7 olan gözlerde bi problem çıkarmıyor .. kullanan arkadaşların fotolarını da görmüşsün bakmışsın zaten .. istersen biraz daha takip et .. istediğin renk neyse yorum yapalım biraz .. sonra karar verirsin =)
ben arkadaşlarımda gördükten sonra şimdiye kadar da hemen her lensi denemiş biri olarak soloticanın eline su dökemez hiç birisi diyorum ..
hatta kızları görüp gelince bunalıma girdim ..
sophistikleri sevmemeye başladım =)
renk olarak tabi yakışan bi renk her markada bulunamaz ama doğallık ve dokusunu tek geçerim ..
tuğba quartzoyu yakından gördün mü hiç?
cnmm yok maleseff .. ama yine kadnlarkulbnde lens kul.öner. buldum yakın bi kaç foto du eklim sana ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?