- Konu Sahibi White Mocha
-
- #4.461
rainbow griye beraber bakalım burcu bir tanitalı resmini koysana.pinax kuzenimde bana maviyi çok yakıştırıyor hep ısrar ediyor.benim isteğim mavi azulla ice arası içinde hafif grilik olacak.topazio değil mesela.quartzo yeşile bakıyor sanki nc grafitle nc azul arası.valla gözümü karartıp nc azul birde ice mint mi alsam.vetman şişede bir resminş görebilirmiyim birde flaşlı çekimini enteresan bir renk mint
merhaba arkadaşlar,
ben soloticayı
özelliklede topazio ve mel renklerini çok beğendim,
natural topazio ve charm mel almayı düşünüyorm,
esmeralda en yapayı sanki,
kullananlar ne düşünüyor?
burcucum sende denemiştin dimi amazon aqua .. bana açık bi mavi tonu verriri ne dersin .. bebek mavi renkelrinde bişey istediğim..
ben denemedim yeşili ve grisi pek yakın aslında lagoon da güzel gibi mail at yada tubişin msn i varsa onada gönderebilirsin.tubiş bence sana quartzo diyorum yada ice mint tenin beyaz saçın koyu süper oluur
Kızlar size şişesinden flashsız çekim gün ışığında azul fotoğrafı.Üstteki hıdrocor azul alttaki charm azul.
benzemiyordur renkler bence livciğim,.
azulda grilik yok sanırım.
grafite gri mavi tam...
Sağol liv çok teşekkür ederim:)Evet ıceları biliyorsun çok fazla bir değişiklik yapmıyor gözde klasik ıce dan daha opak diyebilirim..Ama yeterince açtı çok çok açık mavi istemeyenler için ideal bir renk normalde daha gri fotoğraflarda biraz daha mavimsi..Liv azul grafiteden oldukça daha mavi bir renk tam bir topazio mavisi azullar ama tabiki içinde yeşil yok ve topazio kadar opak olmayan bir renk.
Bery ice mintler sende benden daha güzel durur.Çünkü senin gözlerin daha açık benden lensin içinde pek mavilik yok aslında ıce mintler daha çok gri tonda..
evt okypetecim ben de mavisini aldım. uzaktan renk güzel görünüyor. ama yakından çok kötü.. rahat edemedim ben. Bu arada sen icemint i nasıl buldun cnm renk olarak?
solotica ın dogallıgını gordukten sonra amazona fln yanaşmam asla :hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?