• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

işte taban rengi çok önemli.
mesela ben topazioyu çok beğeniyorum.
bende çok doğal duruyor.
grafitede öyle.
ama bir başkasında topazio güzel durmuyor.hep diyorum zaten,deneme olanağımız olsa biryerlerde.
ben öneriyorum mesela çok güzel diye,bir başkası alıyor bunu görüp durum facia, zor iş yanii,

canım kendi göz rengin ne senin?
grafite benden doğal kimsede olamaz herhalde o kadarki kimse renk farkını bile anlamıyor sırnaşık şey
geyiğe vuruyorum artık sinirden sırnaşık şey

nazlı bence kesinlikle sen topazio yada azul al ama mutlaka nc al .. gözlerin koyu kahve ya .. hem en güzel renk açan seri nc .. hede pupil minik olduğu için kaynaşma problemi yok denecek kadar az .. ama ben sana topazio nun daha çok yakışacağını tahminediyorum nedense ..

bende topazionun olabileceğini hissediyorum şu an canım...ben işaretlere çok inanan biriyim grafiteleri alma kararımı verdiğimde de bana işaret olarak görünen bi durum olmuştu hatta ya bu bi işaret mi beklesem miki acaba demiştim ama aceleci ben işte kötükedihüso

canım kendi göz rengin ne senin?
grafite benden doğal kimsede olamaz herhalde o kadarki kimse renk farkını bile anlamıyor sırnaşık şey
geyiğe vuruyorum artık sinirden sırnaşık şey

valla çok beğeniyorum ve herkes kendi gözümsanıyor resimlerimi koydum zaten buraya.
göz rengim bal rengi...

soloticalari nerede deniyorsunuz acaba?mel ve ocre çok hosuma gidio ama bende nasil durur bilmiorum.çünkü gözlerim koyu kahve.istanbulda hangi optikçilerde satilio bilen varmi?dünde böyle mesaj atmistim ama cevaplayan olmadi :=/

soloticalari nerede deniyorsunuz acaba?mel ve ocre çok hosuma gidio ama bende nasil durur bilmiorum.çünkü gözlerim koyu kahve.istanbulda hangi optikçilerde satilio bilen varmi?dünde böyle mesaj atmistim ama cevaplayan olmadi :=/

soloticayı deneme şansınız yok.
çünkü solotica kimseye bayilik vermiyor.
brezilyadan getirtiyorsunuz.
yada türkiyede gg dan alabiliyorsuuz.
onlarda brezilyadan getirtiyorlar

ah keşke deneme şansımız olsa ..
malesef sadece netten fotolara bakabiliyoruz ..türkiyedeyok bu lenslerden çünkii..
giti gidiyor yada sahibindendende alabilirsin..
yada brezilyadan getirtmen için adresler var ama şuan onları unuttum =)=)
ama istersen eğer yazar arkadaşlarımız olur ..

flamingoo nerelerdesin nnnnnnnnnnn ........... görünmüyosunn hiçç fıstığım .. topaziolarınla mutlu mesut sun .. artık yaazmıyorsun hiç ........

bugün amazon denedim daha önce küçük gelmişti bugün yeni açılmış bir tane denedim muhteşem oldu pupili ne kadar küçükmüş inanamadım.Buket sen ne kadara almıştın amazonu

QUOTE=NAZLISERAP;11483039]hiç ama hiç açmadı rengini...flaşlı fotoda güzel ama normal hayatta hiç bi anlamı yok dibimdeki insanlar bile farketmiyor ne annem ne kardeşim hatta erkek arkadaşım bi değşiklik var sende bile demedi....bende yarattığı bu küçüçük fark için 230 lira verdim içime oturdu resmen o parayla rainbowdan iki tane lens alırdım.... ama rahatlığına sözüm yok...kısaca fotolarla hiç ama hiç alakası yok o yüzden şu an bana çok çok koyu kahve gözlü biri şunu kullandım ve hem doğal durdu hemde farkedilir derecede farklı oldu diyebilecek var mı???[/QUOTE]

adszzvv.jpg

Nazlı serap doğal göz rengimin ne kadar koyu olduğunu gösterebilmek için topaziolu resmimi koyuyorum topaizio oldukça opak bir lenstir ve en koyu gözleri bile açabilme özelliğine sahiptir ve ne kadar doğal durduğuda ortada.Graphite ve ıce ve koyu renk gözlerde özellikle çok renk değişimi sağlamaz.Anladığım kadarıyla senin gözlerinde koyu kahverengi.Çok belirgin bir renk değişikliği istiyosan senin tercihin en opak seri olmalı..Esmeralda,topazio yada quartzo..

berry kiprik kıvırıcıyla uğraşana kadar git perma yaptır canımm..
kipriklerinin maşallahı var gerçekten birde kıvrık oluşunu düşünemiyorumm..

rimel kesmiyor neler denedim ama aşırı düz kıvrılmıyor birtürlü en iyisi max factor çıktı lancome clarins loreal estee lauder kar etmedi.

Back