- Konu Sahibi White Mocha
- #4.361
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte taban rengi çok önemli.
mesela ben topazioyu çok beğeniyorum.
bende çok doğal duruyor.
grafitede öyle.
ama bir başkasında topazio güzel durmuyor.hep diyorum zaten,deneme olanağımız olsa biryerlerde.
ben öneriyorum mesela çok güzel diye,bir başkası alıyor bunu görüp durum facia, zor iş yanii,
nazlı bence kesinlikle sen topazio yada azul al ama mutlaka nc al .. gözlerin koyu kahve ya .. hem en güzel renk açan seri nc .. hede pupil minik olduğu için kaynaşma problemi yok denecek kadar az .. ama ben sana topazio nun daha çok yakışacağını tahminediyorum nedense ..
canım kendi göz rengin ne senin?
grafite benden doğal kimsede olamaz herhalde o kadarki kimse renk farkını bile anlamıyor sırnaşık şey
geyiğe vuruyorum artık sinirden sırnaşık şey
soloticalari nerede deniyorsunuz acaba?mel ve ocre çok hosuma gidio ama bende nasil durur bilmiorum.çünkü gözlerim koyu kahve.istanbulda hangi optikçilerde satilio bilen varmi?dünde böyle mesaj atmistim ama cevaplayan olmadi :=/
soloticalari nerede deniyorsunuz acaba?mel ve ocre çok hosuma gidio ama bende nasil durur bilmiorum.çünkü gözlerim koyu kahve.istanbulda hangi optikçilerde satilio bilen varmi?dünde böyle mesaj atmistim ama cevaplayan olmadi :=/
vetman bu arada harika durmuş