Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

çok yakışmış arkhen.bende charm mel bekliyorum sabırsızlıkla.senin doğal gözlerin ne renk bu arada?

grafite nin neyini beğenmemiştin?

hiç ama hiç açmadı rengini...flaşlı fotoda güzel ama normal hayatta hiç bi anlamı yok dibimdeki insanlar bile farketmiyor ne annem ne kardeşim hatta erkek arkadaşım bi değşiklik var sende bile demedi....bende yarattığı bu küçüçük fark için 230 lira verdim içime oturdu resmen o parayla rainbowdan iki tane lens alırdım.... ama rahatlığına sözüm yok...kısaca fotolarla hiç ama hiç alakası yok o yüzden şu an bana çok çok koyu kahve gözlü biri şunu kullandım ve hem doğal durdu hemde farkedilir derecede farklı oldu diyebilecek var mı???

çok kötü olmuş.resimlerde belirgin görünüyo.gerçekle resim farklı demekki ya.

keşke topazio alsaydın.o baya bi değiştiriyormuş göz rengini.

ben de çook beğendim .. çok yakışmış gerçektende ..doğal oluş ..birazcıcık koyu ama fotolara bakılırsa oda yakışmış bence sana =)=)

nazlı bence kesinlikle sen topazio yada azul al ama mutlaka nc al .. gözlerin koyu kahve ya .. hem en güzel renk açan seri nc .. hede pupil minik olduğu için kaynaşma problemi yok denecek kadar az .. ama ben sana topazio nun daha çok yakışacağını tahminediyorum nedense ..

keşke topazio alsaydın.o baya bi değiştiriyormuş göz rengini.

aklımda o da var şu an ama ona da çok yapay duruyor o yüzden bi lens 4 el değiştirdi diyen var ( bu konuda bilgi veren canım arkadaşım yanlış anlamasın benim iilliğimi düşünerek bilgilendirdiğini biliyorum)
velhasıl kafam çok karışık =( icemintler çıkana kadar beklicem sonra topazio ile arasında karar vericem...

işte taban rengi çok önemli.
mesela ben topazioyu çok beğeniyorum.
bende çok doğal duruyor.
grafitede öyle.
ama bir başkasında topazio güzel durmuyor.hep diyorum zaten,deneme olanağımız olsa biryerlerde.
ben öneriyorum mesela çok güzel diye,bir başkası alıyor bunu görüp durum facia, zor iş yanii,

ama bak filamingo ve okypeye ye çok yakışmıştı ve çok memnunlar.onlarlada konuş isterden topazioyla ilgili.

ben nazlının topazio yada azul aldığı zaman çok memnun olacağını düşünüyorum .. baya bir boncuk gözlü olmak istiyor çünki yazdıklarına göre .. en boncuk boncuk duran topazio ve azul maviler .. bide nazlı ten rengine yeşillerde gider .. ve yeşil maviye göre dahaavantajlı ence .. yeşili az çok tutturuyorlarda güzel bi mavi olmuyor zaten bence .. şimdiye kadar gördüğüm hiç bi lens in güzel bir mavisi yoktu ..
şu damarlanma olmasa gg da var bi lens şu paris hiltonunkinden .. onu alıcam .. oda çok damarlı yaa..boyama aşırı kötü..bide çok pahalı zaten .. 600 tl .. soloticadan 3 tane alır o para =)=)
keşke o renk bi lens çıksa soloticadada ..

Tuğbacım paris hiltonun lensi Natural touch un içinde damarlanma yok onlar değil lensin içindeki çizgiler aslında boşluk o ince çizgilerin içinden doğal göz rengin görünüyor aslında malesef o lenste Türkiyede yok ve aynısı opmer de çifti 1200 tl ye satılıyor onunda elinde yok bir ay bekletiyor canımcım:))

renk çok talı aslında =)=) napsamkii.. =)=)
bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim mm bitanem ..a.s.

Evet Tuğbacım o çizgilerin içindeki boşluktan doğal göz rengi görünüyor özellikle açık renk gözlerde dahada hoş duruyor göz tabanın siyahsa tabi o boşluktan görünen çizgiler koyulaşıyor:)Ama açık renk gözlerde dahada hoş ve doğal duruyor. Tıpkı paris gibi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…