- Konu Sahibi White Mocha
-
- #4.321
nazlıserapcım grafite bence sana yakışmıştı ama koyu bir renk, sanırım sen daha radikal değişimlerden hoşlanıyorsun. Charme da asla bombe olayı yok, olsa ben kullanmam emin ol :) amazon aldım bir kenarda duruyor, kaldı ki amazonun damarsız ve bombesiz olduğu söylenir.Buna rağmen ben memnun kalmadım. Bombe konusunda charme serisinden şüphen olmasın. ama charme ice da aynı grafite gibi çok fazla değişim yapmaz. zaten ton farkı olarak da çok az fark varmış. Liv hem ice hem grafite aldı mesela ve birbirine çok benzetti. Bence daha belirgin bir mavi düşünüyorsan, topazio ya da azulun herhangi bir serisini düşünebilirsin..
gün ışığında bçyle duracak
Eki Görüntüle 35711
charme mellerim geldi kızlar,ama beklediğimden bi hayli koyu,cor melle rekıyasla en az 3 ton daha koyu yeşil durdu bende,sanırım bunları biraz açmak için all in one light alacağım.Ayrıca pupil boşluğu çok geniş.Yine de gündüz kullanım için iddiasız ve ideal doğallıkta..giallo dan da koyu onu söyleyeyim.
işte makro resimler,
nc melle arasında ton farkı varmı canım? bide nc melin pupilide charm kadar genişmi corun pupilidemi böyle durmuştu sende? bilmiyorumkismile rengi yakışmış ama güle güle kullan ... alkisalkisalkis
kızlar biliyorsunuz hidrocor grafitelerim bir kenarda duruyor satsam da satamasam da tekrardan bir solotica düşünüyorum ama aklım çok karışık özellikle bu son hayal kırıklığından sonra.....
öncelikle şunu sormak istiyorum bombelik konusunda seriler arası fark var mı? çünkü hidrocorun ki süper...eğer bir fark yoksa charm serisinde uzaktanda renkli olduğu belli olacak bir lens alma düşüncem var ice ı hoş gözüküyor ama grafitedeki hayal kırıklığından sonra ice da korkutuyor beni bunun aksini düşündürebilecek biri var mı???...
birde topazio için sormak istiyorum soru?çokkk koyu kahvede nasıl duruyor*?(umarım maviye yakındır)charmdaki iri gösterme etkisi var mı? we son olarak bombeliği nasıl????
yardım pls mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?