• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

gorselpolq0n71mce5.jpg

gorselrvv6hw312jn9.jpg

Kızlar size şişesinden flashsız çekim gün ışığında azul fotoğrafı.Üstteki hıdrocor azul alttaki charm azul.

berry lenslerin çok tatlı duruyor .. özellikle en sondaki fotoya bayıldım =)=)
madem gri sophistik istiyorsun dene bi bitanem .. istersen benmkileride dene yebilirsin ..
eğer sophistik damarlı geldiyse daha az damarlı olan amazona bakabilirsin ..
bende amazonun yeşilleri var .. damar yokta bei soğuk gösteriyor yakışmıyor bana o yüzden kullanmıyorum şuan da evde bekliyor =)
burcucum da aynı dertten muzdarip =)=)

VETMAN HOŞGELDİN VETMAN YA CHARM İCE UZAKTAN ÇEKİM İSTEMİŞTİM AMA HANİ SEN MELLERİÇEKMİŞTİN YA ÖYLE. YA CHARM İCE GRİ FALAN DEMİŞLER AKLIM KARIŞIYOR VETMAN YA.BENCE CHARM İCE DOĞAL MAVİ NE DERSİN.KAHVERENGİYDİ BENİM GÖZ AÇIK BUĞDAY TEN SARI SAÇ GÜZEL DOĞAL DURUR GİBİME GELİYOR.Daha önce demiştim ya baush lomb hareli mavi kullanmıştım.charmın hresi ondan daha fazla değil dimi
Livescim canım ben şu an ıce kullanmıyorum onlar geçen sene çektiğim ıce fotoğraflarıydı arşivimden buldum onları.Birde benim gözlerim siyah sayılır yani o kadar koyu senin göz tabanın açık olduğu sende ıcelar daha farklı daha mavimsi daha hoş duracaktır.Saçlarında sarıysa bence çok yakışır ıcelar.Ice lar gözde topaziolar yada esmeraldalar kadar belirgin bir değişiklik yapmıyor.GRİ de değildir kendine has çok özel bir mavisi var.Şişesinde görsen bu ne dersin:))Bembeyaz ama göze takılınca mavi oluyor enteresan bir şekilde.Sen belirgin bir mavi istemiyorum dediğin için sana ıceların mavisinin yeterli olacağını düşünüyorum.

Boush lomb un harelisini biliyorum gözleri dışarı doğru bombeli gösteriyor ve inanılmaz rahatsız bir lens soloticanın charm seriside hareli olmasına rağmen deneyen arkadaşlar bilirler kesinlikle gözleri bombeli göstermiyor..

tubişcim amazonlar bana küçük geldi canım sophistiğinde damarları belirgin durd burcuyla rainbow denemeye gidicem sophistik varsa denicem tekrar.beğenmene sevindim bende çok seviyorum esmeraldaları sanırım soloticada istediğim gri yok

cnm süper durmuş giallo. bence sende cor mel harika durmuştu ya herhangi bir çiğlik yoktu. satmana şaşırdım.. Neyse önemli olan senin içine sinmesi cnm :) charme melden memnun kalcaana eminim şimdiden güle güle kullannn Şeniz Şeniz

teşekkür ederim didemcim işte içime sinmedi cor daha sonra..umarım sende durduğu kadar güzel bir renktir charme mel...

giollosmuş bu ya. ama çok güzel durmuş bunu neden sattın ki ?

sağol cnm cor mel sanki daha iyi duracakmış gibi geldi onun siparişini vermeye hazırlanırken giallo yu elden çıkardım çünkü 1 den fazla yeşil tonu olduğunda hep diğeri öylece durur dolapta.ama cor mel bundan çok çok açık

rainbow kullandım.renkler çok güzel damarlanma yok.
ama bana göre 3 büyük kusuru var.
gözleri küçük gösteriyor,konforlu bir lens değil,ve de pupil boşluğu aşırı büyük.
taktığım müddetçe beni çok rahatsız etti.
ondan sonra solotica aldım,dünya varmış dedim.
çok rahat bir lens çünkü

pupil boşluğu solotica ya göre büyük evet ama konfor konusunda soloticadan sonra alınabilecek en konforlu lens,ilk defa konforu konusunda memnun olmayan birine rastladım

Berry'cim sophistic'i deneme şansın var nasıl olsa dene ama konuştuğumuzu unutma renkler değişebiliyor.Hemde testerların kullanıma bağlı olarak rengi solmuş ya da deforme olmuş olabiliyor.Ben çok memnunum gören herkeste çok beğeniyor. Sophistic gri sophsticin en güzel rengi bence tüm renlerini denemiş k. kahve gözlü biri olarak söyleyebilirim.

tubişcim amazonlar bana küçük geldi canım sophistiğinde damarları belirgin durd burcuyla rainbow denemeye gidicem sophistik varsa denicem tekrar.beğenmene sevindim bende çok seviyorum esmeraldaları sanırım soloticada istediğim gri yok

rainbow perla denemelisin bence gri istiyorsan süperr

o çok açık bir gri ben sophistiğin grisi gibi çok opak olmayan ve hafif çakır göz denen ortama göre renk değiştirenleri düşündüm.tanitada harika grisi burcuyada süper olmuştu ama çok sert bir lens.rainbow denemedim bir de onu deniyim dedim.topazio mavi yeşil bence rengi süper ama 2. Veya 3. Lensim olabilir.mel de nclerin charme dan renk farkı vrmı bilmiyorum ama charme çok koyu durmadı sanki bende

kızlar biliyorsunuz hidrocor grafitelerim bir kenarda duruyor satsam da satamasam da tekrardan bir solotica düşünüyorum ama aklım çok karışık özellikle bu son hayal kırıklığından sonra.....
öncelikle şunu sormak istiyorum bombelik konusunda seriler arası fark var mı? çünkü hidrocorun ki süper...eğer bir fark yoksa charm serisinde uzaktanda renkli olduğu belli olacak bir lens alma düşüncem var ice ı hoş gözüküyor ama grafitedeki hayal kırıklığından sonra ice da korkutuyor beni bunun aksini düşündürebilecek biri var mı???...
birde topazio için sormak istiyorum soru?çokkk koyu kahvede nasıl duruyor*?(umarım maviye yakındır)charmdaki iri gösterme etkisi var mı? we son olarak bombeliği nasıl????
yardım pls mafoldumben

nazlıserapcım grafite bence sana yakışmıştı ama koyu bir renk, sanırım sen daha radikal değişimlerden hoşlanıyorsun. Charme da asla bombe olayı yok, olsa ben kullanmam emin ol :) amazon aldım bir kenarda duruyor, kaldı ki amazonun damarsız ve bombesiz olduğu söylenir.Buna rağmen ben memnun kalmadım. Bombe konusunda charme serisinden şüphen olmasın. ama charme ice da aynı grafite gibi çok fazla değişim yapmaz. zaten ton farkı olarak da çok az fark varmış. Liv hem ice hem grafite aldı mesela ve birbirine çok benzetti. Bence daha belirgin bir mavi düşünüyorsan, topazio ya da azulun herhangi bir serisini düşünebilirsin..

Back