- Konu Sahibi White Mocha
-
- #4.301
Livescim canım ben şu an ıce kullanmıyorum onlar geçen sene çektiğim ıce fotoğraflarıydı arşivimden buldum onları.Birde benim gözlerim siyah sayılır yani o kadar koyu senin göz tabanın açık olduğu sende ıcelar daha farklı daha mavimsi daha hoş duracaktır.Saçlarında sarıysa bence çok yakışır ıcelar.Ice lar gözde topaziolar yada esmeraldalar kadar belirgin bir değişiklik yapmıyor.GRİ de değildir kendine has çok özel bir mavisi var.Şişesinde görsen bu ne dersin:))Bembeyaz ama göze takılınca mavi oluyor enteresan bir şekilde.Sen belirgin bir mavi istemiyorum dediğin için sana ıceların mavisinin yeterli olacağını düşünüyorum.VETMAN HOŞGELDİN VETMAN YA CHARM İCE UZAKTAN ÇEKİM İSTEMİŞTİM AMA HANİ SEN MELLERİÇEKMİŞTİN YA ÖYLE. YA CHARM İCE GRİ FALAN DEMİŞLER AKLIM KARIŞIYOR VETMAN YA.BENCE CHARM İCE DOĞAL MAVİ NE DERSİN.KAHVERENGİYDİ BENİM GÖZ AÇIK BUĞDAY TEN SARI SAÇ GÜZEL DOĞAL DURUR GİBİME GELİYOR.Daha önce demiştim ya baush lomb hareli mavi kullanmıştım.charmın hresi ondan daha fazla değil dimi
cnm süper durmuş giallo. bence sende cor mel harika durmuştu ya herhangi bir çiğlik yoktu. satmana şaşırdım.. Neyse önemli olan senin içine sinmesi cnm :) charme melden memnun kalcaana eminim şimdiden güle güle kullannn Şeniz Şeniz
giollosmuş bu ya. ama çok güzel durmuş bunu neden sattın ki ?
rainbow kullandım.renkler çok güzel damarlanma yok.
ama bana göre 3 büyük kusuru var.
gözleri küçük gösteriyor,konforlu bir lens değil,ve de pupil boşluğu aşırı büyük.
taktığım müddetçe beni çok rahatsız etti.
ondan sonra solotica aldım,dünya varmış dedim.
çok rahat bir lens çünkü
harika arkhen çok beğendim ben cor graphite i beğendm charm mavimsi durmuş
tubişcim amazonlar bana küçük geldi canım sophistiğinde damarları belirgin durd burcuyla rainbow denemeye gidicem sophistik varsa denicem tekrar.beğenmene sevindim bende çok seviyorum esmeraldaları sanırım soloticada istediğim gri yok
bende rainbowu beğenmeyene pek raslamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?