Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bende çok beğendim iyi günlerde kullan.Hem göz rengini açmış hemde çoook doğal durmuş tek kelimeyle süpeeeeeer

Evet Burcucum cor serisi hepsine göre daha açıktır.Cor azul bile oldukça açık bir mavi duruyor.Cor serisi soloticanın en çok gözü açan serisidir..ıkinci natural colours serisi üçüncüde charm serisidir.

Son düzenleme:
sevgili burcu ve rotin teşekkür ederim ama bunlar benim eski lenslerim yeni almadım :) fakat çok tatlı ve resimde de görüldüğü gibi çok doğal bir yeşil.eminim orta kahve gözde daha da doğal durur.Bunu elden çıkarıp cor mel almıştım ama çok çiğ durdu onu da elden çıkardım şimdi charm mel i bekliyorum bakalım..deneme şansımız olmadığı için tutturamıyorum istediğim rengi

cnm süper durmuş giallo. bence sende cor mel harika durmuştu ya herhangi bir çiğlik yoktu. satmana şaşırdım.. Neyse önemli olan senin içine sinmesi cnm :) charme melden memnun kalcaana eminim şimdiden güle güle kullannn Şeniz Şeniz

rainbow kullandım.renkler çok güzel damarlanma yok.
ama bana göre 3 büyük kusuru var.
gözleri küçük gösteriyor,konforlu bir lens değil,ve de pupil boşluğu aşırı büyük.
taktığım müddetçe beni çok rahatsız etti.
ondan sonra solotica aldım,dünya varmış dedim.
çok rahat bir lens çünkü

cnmm niye cor serisini taktın aklına .. nc falan olamazmı .. cor ların pupili çok büyük ve bana biraz yapay geliyor..
cor graphite sormuşsun mesela .. buradada satan bi arkadaşımız var .. nazlı serap .. beğenmediği için satıyor şuanda ..
açıkcası bende pek hoşlanmadım ..
hemen eklim bende sana .. sen karar ver bi tanem ..

cor graphite..

belki kızacaksın bana berry cnm .. ama bn bu ikisinide beğenmedimm ..
sanada daha sıcak renklerin yakışacağını düşündüğüm için bunların ikisininde yakışmayacağını düşünüyorum =(
topazio düşünebilirim yazmışşın .. bence o olabilir .. sana çok yakışacağını düşünüyorum ben ..
ama beyazımsılar seni çok solgun göstermezmi ..
bide gün ışığında da cor graphite ve cor ıce ın hoş duracağını düşünmüyorum ..
ben nc serisini beğeniyorum .. bence en doğal görünen o ..
istersen biraz daha düşün bidenem ..

bu eklediklerimm alıp beğeneyip satmaya çalışanlardı ..
cor graphite nazlı serapın fotosu ..
fotolardaki gibi çıkmadı ..kullanamam ben böyle dedi..hatta fotoğrafta daha güzel normalde bundan daha kötü yazmıştı ..
ama bu tamamen zevk meselesi tabi .. birinin beğenmediği diğeri beğenir..
diğeri beğenmediğini öbürü beğenir =)=)
en iyis sen hangisi içine siniyorsa onu al derim ben ..
inşallah umduğun gibi durur ..

Berry zaten iddialı bir rengin var daha natural bir şey düşün bence cor hiç düşünme derim iri gözden hoşlandığım için. Arıca pupili büyük.

Berry zaten iddialı bir rengin var daha natural bir şey düşün bence cor hiç düşünme derim iri gözden hoşlandığım için. Arıca pupili büyük.

tamda lafı ağzımdan aldın bouquet :teytey:

yanlız bişey farkettim soloticalarda cor serisindede bazıların pupil boşluğu büyük bazılarında küçük tubişin koyduğu üstteki fotoda ilk fotoda kocaman 2.sinde küçücük fisfisfis

yani ne diyorsunuz nc mi alayım graphite.o da mavimsi ben gri istiyorum ama açık değil quartzo gibi değil buketçim senin sophistik renginde istiyorum.

VETMAN HOŞGELDıN VETMAN YA CHARM ıCE UZAKTAN ÇEKıM ıSTEMıŞTıM AMA HANı SEN MELLERıÇEKMıŞTıN YA ÖYLE. YA CHARM ıCE GRı FALAN DEMıŞLER AKLIM KARIŞIYOR VETMAN YA.BENCE CHARM ıCE DOĞAL MAVı NE DERSıN.KAHVERENGıYDı BENıM GÖZ AÇIK BUĞDAY TEN SARI SAÇ GÜZEL DOĞAL DURUR GıBıME GELıYOR.Daha önce demiştim ya baush lomb hareli mavi kullanmıştım.charmın hresi ondan daha fazla değil dimi

bende ice buz mavisi gri de grafit rengi diye biliyorum ama bazı fotolarda mavimsi duruyor.daliahta cor graphite müthiş durmuştu mesela

bugün esmeraldaların makyajla daha grimsi durduğunu farkettim bayağa bir iltifat aldım resme aşık oldum bu renge iyiki de almışım tavsiye ederim şimdi bir de gri lens bulayım ooh kaydirigubbakcemile3

Fotolarda pek belli olmamış ama rengi daha da değişik duruyorhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…