• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

aaa vetman banlanmışmıydı yinee :gitme: hiç farkında deilim, sadece hafta sonları takip edebiliyorum forumu. neyse hoşgeldin ozaman vetman opuyorumnanaktan

Merhaba kızlar Bery sende charm mel çok hoş durmuş ben beğendim göz tabanın açık olduğu için benden daha açık durmuş..
Didemcim quartzo zaten senin baştan beri aklındaydı ve güzel durur sendede.Sana daha önce topazio diyordum ama hıdrocor azul gördüm yakından ilk defa azul çok güzel bir mavi gerçekten grafitenin ve ıce ın mavisini az bulanlara alternatif azul. Topazio kadar opak bir mavi istemiyorum yada içinde hiç yeşillik olmayan bir mavi istiyorum diyenlere alternatif olacak.Topazionun haresiz ve yeşilimsi olmayan modeli hıdrocor azul yani o kadar yoğun bir mavi.Özellikle göz tabanı benden açık olanlara ela veya açık kahve gözleri olanlara önerim azul olabilir.
Yarın gün ışığında şişesinden azulların fotoğrafını çekip yükleyeceğim sizde göreceksiniz o kadar koyu değil..Özellikle açık tabanlı gözlerde çok hoş duruyor okypete bence azul senin için çok güzel bir seçim olacak..

kesinlikle bundan sonraki
lensim nc azul olacak,vetman.
düşündüğüm gibi demek.
çok güzel bir renk.

Graphiteye mavi diyemeyizki zaten bery çünkü bulut mavisi ile duman grisi arası bir renk ama ben ıce ile graphiteye tam bir mavi diyemiyorum zaten..Didemcim cor azula topazionun haresiz ve hiç içinde yeşili olmayan modeli diyebiliriz yani mavisi topazio tonunda..

azul çok mu boncuk mavi malum video sitesinde sanki gözüne nazar boncuğu koymuş gibi oluyor.graphite bazılarında mavi durmuş inanamadım

mavisi bidon rengine kçan lensleri sevmiyorum bende mavi lensten korkanlardanım çok yapay duruyor.sarı saçta da olmuyor masmavi.ben yakıştırmıyorum mavi lensi ama azul hoş bir renk .sende hiç vor graphite resmi varmı vetman orta kahvede.

berrycim istersen özelden adresi gönderebilirim ya cvp yazmıştım ama şimdi kontrol ettim hata verdiğin için gitmemiş msjım. Eğer istersen bi gün birlikdede gidebiliriz eşlik ederim seve seve :)

tabi bu hafta ne zaman uygun olursan griyi gialloyu pek merak ettim.sence cor graphite nasıl burcu

canım ben cor ları beğenmemeye başladım soluk biraz nc serisi çok daha güzel geliyo bana bu hafta o zaman mutlaka çıkalım senle bide onları dene zaten inicektim merkeze boya almıştım onu değiştircektim alkisalkisalkis

Bery googledan buldum istediğin orta kahve gözde hıdrocor graphite fotoğrafı:)
http://img521.imageshack.us/img521/8116/gorseljb03691s1ql8.jpg
Buda orta kahve gözde natural colours graphite.
http://img191.imageshack.us/img191/8334/fottomgraphite.jpg
Azulların su bidonu rengiyle alakası bile yok bery videolara bakma sen videolarda çoğu renk çok garip çıkmış..
Arkhen canım mellerini güle güle kullan en kısa sürede fotoğraflarını bekliyoruz:)

Teşekkür ederim cnm

Back