• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar yardım edin bana
cor graphite mi
cor ice mı mavilik istemiyorum lenste gri tonu olsun istiyorum cor ice ile komutan logar gibi mi olurum.bazı fotolarda ice mavimsi bazılarında graphite mavimsi durmuş lüssen yardım ediniz okuyunca bu gün de kimsecikler yok yarın okursanız yardımmm.bilmiyorumkismile

attachment.php

Berry bu resimde charme sana büyük gelmiş bence. Harenin iç tarafı baya beyaz gibi duruyor. Charme alırsan o beyazlık seni rahatsız eder bence. Gözlerine uymadıı için bu kadar büyük göstermiştir.

Bu arada ben de rainbow un grisini denemiştim. Beğenmedim ama ya :S Hareli griydi. Pupillerin kaynaşması pek hoşuma gitmedi. Ama rainbowda hiç damar yok gerçekten o yönden çok başarılı.

valla bilemedim benim gözlerim iridir ama beyaz kısmı çok büyük değil sanırım burcu ve buket beğenmişti ben büyük bulmuştum.sonra baktım resimlere bu fotoğraf dışında taşma görmedim acaba flaşlamı ilgili

:emir_bebek:
$Melyakın.jpg başta büyük gibi geldi bir kaç kişiye gössterdim yeşili harika olmuş gözünün şekline gitmiş dedi.hatta kendi gözün ne kadar açıkmış dediler:uhm:

bu arada o fotoda burnuma yakın kısımda beyazlık falan yok dış tarafta var o da flaş o taraftan patladı rengi daha açık çıkmış

şimdi aslında ben
1)charme mel
2)cor graphite
3)quartzo veya topazio düşünüyorum.oticadan haber bekliyorum 3 ne nekadar fiyat vericek

evet de almadım buketten pişman oldum sonra bayağa yeşil durdu didemin fotolarına baktım gün ışığında meller bende bayağa belirgin durdu flaşla daha da yeşil oldu alıcam sanırım ben de mel.gerçi didem büyük gelmiş gözüne dedi ama sebün ne dersin

charm grafiteden ben çok memnunum. kkdan phoibede gördü çok doğal dedi.
bende charm öyle aşırı büyük durmadı.. nc yle aynı ebatta durdu hatta.
tek fark charmdaki harenin daha belirgin olması.

berrycim son eklediin resimde gözünü biraz kırptıın için görünmüyor, ama benim eklediim resimde bence bariz büyük durmuş. Eğer senin içine sindiyse al tabi, eğer numarasız kullanıyorsan ve hoşlanmazsan meli çok rahat satarsın, meraklısı çok fazla. ama eğer benim gibi numaralı kullanıyorsan ve beğenmezsen o kadar para çöpe gider :)

ee sen bana daha dün meller renk değişimi yapmadı kızlar da öle dedi diyodun. Şimdi baya belirgin durdu gün ışığında diyosun bilmiyorumkismile ben sana sölemiştim gün ışığında gayet yeşil durduğunu.

okypete ben charme grafite in sendeki duruşuna bayıldım, daha önce de sölemiştim zaten. Çok güzel ve doğal koyu masmavi bi renk olmuş. Bebek gözü gibi duruyo cidden, çok masum.

okypete ben charme grafite in sendeki duruşuna bayıldım, daha önce de sölemiştim zaten. Çok güzel ve doğal koyu masmavi bi renk olmuş. Bebek gözü gibi duruyo cidden, çok masum.

sağol canım.
bende çok beğeniyorum lensimi. charm melde sende çok güzel duruyor...

$Melyakın2.jpg
Bu lens bana büyük gelmedi çap olarak gözümü iri gösterdi diye beğenmemiştim didemcim bence çok güzel oldu özellikle bu fotoda o gün basiretim bağlandı alamadım buketten en yakın zamanda alıcam:lepi:

vetmancımm beni az çok biliyosun sence quartzo gider mi banaa? Yakın zamanda quartzo almayı düşünüyorum. 4 5 ay sonra da mellerin süresi bitiyor. mel alcam. quartzoya bayılıyorum ama biraz korkutuyo benii. sen önerir misin?

Back