- Konu Sahibi White Mocha
-
- #4.061
Bakın ben bu kızdaki duruşunu çok sevdim.
http://www.youtube.com/watch?v=gj5tWZxNxhk
aynı zamanda kumral-sarışın bir kızda ki duruşuna da bayılmıştım. Onun da resmini bulup ekliyim :)
ben de quartzo ya bayılıyorum ya çok güzel bir renk. ama alıp memnun kalmayan arkadaşlar olunca insan çekiniyoyoutube a eklenen yeni bir video var. Linkini bulup atiim birazdan. Esmer bir kızın tam yüz görüntüsü var ne kadar hoş doğal duruyor, sizlerle paylaşmak istiyorum :)
didem bu renk olur bence sana.çünkü gözlerin orta kahve değil mi senin?
Evet canım orta kahve. Ama yakamozda aldı ve o memnun kalmadı çevresindekiler de beğenmemiş. O nedenle baya korkuyorum. Bir de ten rengi falan da önemli sanırım. Ben normalde baya beyazım ama bronzer kullanıyorum Buğday tenliyim şu an. Aslında ben de çok istiyorum bu lensi denemeyi. Ama bi de yakışmadığını düşün direk 225 tl çöpe gidicek :) ben satamam da, numaralı kullanıyorum..
tuğba çabuk özel mesajattım bak
şimdi işyerindeyim ama eve geçeyim fotoğraf çekeyim yarın eklerim sabah hemen siz uyanmadan dahaa :))
[/url][/IMG]
bakalım beğenecekmisiniz :))
bu lenssiz halimdi
şimdi quartzo ziyafetine gelelim :))
[/url][/IMG]
çook teşekkürler tuğbacım o senin gönlünün güzelliği
yakından foto çekip onuda yüklerim :)
kızlaar ben şuan da berry burcu84 flamingoo ve şimdi ismini hatırlayamadımm(çok ösürdilerimm )
4 arkadaşla buluştum vegeldim ..
esmeralda topazio tenikatikaram charm mel kullannn arkadaşlarımı yakından gördüm ..
gerçekten de süper solotica ..
artık hiç bi şüpem yook ..berry e esmeralda o kadar güzel olmuşkii anlatamam kızlar .. süper bir renk değişimi ve yeşilin en güzel tonuydu bence ..
daha güzel bir yeşil len olamaz kesinlikle ..
flamingoda lens evet biraz yeşildi ve sanki topazio esmeralda kadar yoğun bi renk diildi ..
neden bilmiyorum ama esmeralda daha doğal ve daha hoş geldi bana ..
fotolardakinin aynısıydı kesinlikle dahada güzeldi ..
mel çok renk değişimi sağlamıyor ..
onu arkadaşın gözünde görmedim kendi anlattı .. sophistik griler vardı gözlerinde ve barbi bebek gibi bi bayandı =)=) ona da her renk yakışır sanırım ..
ama topazio aşkım sanki esmeraldaya döndü diyebilirim ..
yeşil lens kullananmam diye düşünüyordum çünki hepsi soğuk bi ifade veriyor gibime geliyordu ..
ama esmeralda herkese ve her göze yakışabiecek süper bi lens gerçekten ..
şimdi aklım çok karıştı ..
hijjen sebebiyle denemeyi teklif etmedim tabiki ..
ama denesem berry deki kadar güzel dururmu bilmiyorum ..
her kese de tavsiye ederim ..
benim gibi yeşil lens kullananmayan arkadaşlar varsa esmeralda kullanabilirşller ..
aşırı sıcak ve cıvıl cıvıl bi yeşil gerçekten ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?