Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

quartzolarım geldi hemen aldım taktım mükemmeller ten rengim açık saçlarım sarı ama bence çok
yakıştı yarın resim eklicem bakalım siz beğenecekmisiniz :)))

quartzolarım geldi hemen aldım taktım mükemmeller ten rengim açık saçlarım sarı ama bence çok

aa .. qurtzo göremiyordum bende bu aralar.. =)=).. gerçektende nasıl durduğunuda çok merak ediyordum .. ekle cnm çok seviniriz gerçektende ..hihoyyyt

yaa süpeeermiş beğenmene çok sevindimm zemuszemus resim ekliycek olmana da çok sevindim zemuszemus

Beni kıskanmıyolar, gözlerim cidden yeşilimsi mavimsi :roflol: :roflol:
ama beğenmeyen çıkmadı, belki yrn çıkar CADIARZU

şimdi işyerindeyim ama eve geçeyim fotoğraf çekeyim yarın eklerim sabah hemen siz uyanmadan dahaa :))

BİZDE HEYCANLANDIK BAK BİZİDE HEYCANLANDIRDIN .. NE KADAR GÜZEL YA BEĞENMEN .. ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA BİDENEM .. YARINI BEKLİCEZ O ZAMAN BENDE UYANIR UYANMAZ AÇIP BAKİCAM HEMEN FOTONA kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

a a ne demek yani yarın çıkar kaydirigubbakcemile3 aşk olsun doğrusu .. ben eminim beğeneceğime =)=)

gözlerim koyu kahve olmasına rağmen bu kadar rengini değiştirebileceğini düşünmemiştim neyse yarın
olsun size eski hali yeni hali yaparım şimdiden heyecanlandırmiyim :))

gözlerim koyu kahve olmasına rağmen bu kadar rengini değiştirebileceğini düşünmemiştim neyse yarın
olsun size eski hali yeni hali yaparım şimdiden heyecanlandırmiyim :))

ya bende yarına kadar nasıl beklicem bende bu rengi çok merak ediyorum ve benimde tenim beyaz saçlarım sarı gerçi koyulttum ama açıcam yine bende uyanır uyanmaz bakıcam hemen :CüvCüv:

ya herkes açık tenlilere gitmez sarı saça yakışmaz dedi bence harika oldu arkadaşlarımada gösterdim
bayıldılar birde çok uyumlu bir renk aynada yabancılık çekmiyosun çokta doğal duruyo bende fotograf
çektirip burda görmek ve o değerli yorumlarınızı almak için sabırsızlanıyorum :))

çok merak ettim bende.mele karar vermeden önce düşündüğüm renkti quartzo.ama gözlerim ela açık tenli olunca nası olur bilmiyorum. :uhm:

ben de quartzo ya bayılıyorum ya çok güzel bir renk. ama alıp memnun kalmayan arkadaşlar olunca insan çekiniyo youtube a eklenen yeni bir video var. Linkini bulup atiim birazdan. Esmer bir kızın tam yüz görüntüsü var ne kadar hoş doğal duruyor, sizlerle paylaşmak istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…