• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

konuştum tatlım.oda çok beğenmiş lensi,
kendiside çok iyi...gelmesini hep söylüyorum kkya.
umarım aramıza döner.... pek niyetli değil ama.
ikna etmeye çalışıyorum...

tuğbacı benim rainbowlar ocean line serisi idi koyu bir mavi ne biliyim.ben baush lomb blue kullanıyordum
belki hemen alışamadım hareli lensleri kullandım hep. Oyüzden Tuğba ice hareli gibi ya hoşuma gitti

bu arada iş yerindeki arkl'arım topazio gözlerimin yeşil olduğu konusunda hem fikir oldular :1shok: :1shok: :1shok:

okytepe sen kullandıgın için sorayım dediyorum bilmiyorumkismilecemberli serisinin cemberi nasıl belli mi ? google gorsellerde baktıgım kadarıyla bazı insanların gozunde cemberın bir kısmı ince bir kısmı kalın duruyor alırsam oyle birsey yasanmasını istemıyorum mafoldumben bir de pupıl boslugu nasıl tam yuvarlak mi diger seriler gibi mi yoksa ?

okytepe sen kullandıgın için sorayım dediyorum bilmiyorumkismilecemberli serisinin cemberi nasıl belli mi ? google gorsellerde baktıgım kadarıyla bazı insanların gozunde cemberın bir kısmı ince bir kısmı kalın duruyor alırsam oyle birsey yasanmasını istemıyorum mafoldumben bir de pupıl boslugu nasıl tam yuvarlak mi diger seriler gibi mi yoksa ?

canım nc daha ince charm daha kalın.
o çekimlerden olabilir..yani bir kısmı ince bir kısmının kalın olması..
benim grafite koyu olduğu için rahatsızlık vermedi charm bana.
nc de ise hare gri gibi olduğundan ve tam çizgi şeklinde olmadığından zaten sorun yaratmadı bende.
ama şu varki charm grafite acaip beğeni aldı .

canım nc daha ince charm daha kalın.
o çekimlerden olabilir..yani bir kısmı ince bir kısmının kalın olması..
benim grafite koyu olduğu için rahatsızlık vermedi charm bana.
nc de ise hare gri gibi olduğundan ve tam çizgi şeklinde olmadığından zaten sorun yaratmadı bende.
ama şu varki charm grafite acaip beğeni aldı .

bende şöyle dusunmustum cnm bilmiyorumkismile
saga baktıgında ya da sola ,bir taraf daha kalın bir taraf daha ince oluyordur diye ...ama oyle bir durum yok diyorsun opuyorumnanaktan senin grafiteye hasta oldum zaten tam bebek gozu gibi keske bende charm serisinden alsaymıssım dedimmafoldumben

bu arada iş yerindeki arkl'arım topazio gözlerimin yeşil olduğu konusunda hem fikir oldular :1shok: :1shok: :1shok:

topazioda zaten yeşillik var cnm .. ama hoş bi yeşil bence .. tam mavi değil ama tam yeşilde değil .. ben çok beğendim sendeki duruşunu .. önemli olan yeşil yada mavi denmesi değilki .. renk çok güzel sen sıkma canını .. yeşil renkler normalde soğuk duruyor bende ama topazio kimseyi soğuk gösterecek bi yeşillikte diil bence sositosositosositosositosositosositosositososito

saga baktıgında ya da sola ,bir taraf daha kalın bir taraf daha ince oluyordur diye ...ama oyle bir durum yok diyorsun opuyorumnanaktan senin grafiteye hasta oldum zaten tam bebek gozu gibi keske bende charm serisinden alsaymıssım dedimmafoldumben

livim senin göslerinin şekli falan süper yani .. tam bir izmir güzeli olduğundan ben de sendeki lenslere bayılıyorum .. zaten lenslerinin süresinin dolmasına az kalmamışmıydı cnm .. sendeki cor serisimiydi ?? nc dene istersen .. direk kalın bi hareye alışamazsan bide opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım senin cor grafitede çok güzel durmuş ama..
teşekkürler canım güzel sözlerin için..:1hug:

livim senin göslerinin şekli falan süper yani .. tam bir izmir güzeli olduğundan ben de sendeki lenslere bayılıyorum .. zaten lenslerinin süresinin dolmasına az kalmamışmıydı cnm .. sendeki cor serisimiydi ?? nc dene istersen .. direk kalın bi hareye alışamazsan bide opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aaay cok sekersin utandım bak opuyorumnanaktanguzel bakan gozlerin guzel gordugu için begeniyorsun :kedi: evet cnm cor serisiydi dedigin gibi az kaldı suresinin dolmasına ...en yakın zamanda diger seriyi deniyeyim
canım senin cor grafitede çok güzel durmuş ama..
teşekkürler canım güzel sözlerin için..:1hug:

sagol cnm:kedi:

sen cor dan memnun değil misin?

benim yaşadıklarımı yaşamışsın... sendede yeşil durmaya başladı demek.

evet canım yeşilleşti baya CADIARZU yada hep öleydi kaydirigubbakcemile3

topazioda zaten yeşillik var cnm .. ama hoş bi yeşil bence .. tam mavi değil ama tam yeşilde değil .. ben çok beğendim sendeki duruşunu .. önemli olan yeşil yada mavi denmesi değilki .. renk çok güzel sen sıkma canını .. yeşil renkler normalde soğuk duruyor bende ama topazio kimseyi soğuk gösterecek bi yeşillikte diil bence sositosositosositosositosositosositosositososito

önemli olan yeşil yada mavi denmesi değilki .. bu kısma aynen katılıyorm, sonuçta topazio çoook güzel ztn isterse millet kırmızı desinkaydirigubbakcemile3

evet canım yeşilleşti baya CADIARZU yada hep öleydi kaydirigubbakcemile3

önemli olan yeşil yada mavi denmesi değilki .. bu kısma aynen katılıyorm, sonuçta topazio çoook güzel ztn isterse millet kırmızı desinkaydirigubbakcemile3

:lepi::lepi: kıskanıyolardır seni şeker .. kırmızı sarı ne farkeder kii .. önemli olan sana yakıştı ve çok doğal bi renk oluşturdu ..vereliniortakvereliniortak

Back