Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

evet bende döndüm görüşmeden,
tuğba esmeraldayı beğenmişin.. kimine yeşil çok yakışıyo şahsen ben yeşil lens kullanamıyorum her ne kadar topazio yeşilimsi dursada, inşallah istediğin gibi çok güzel olur cnm lensin bayanssulusmile bayanssulusmile

cnm normalde bende kullanamyorum .. ama çok yakışmıştı demii .. iki arada bi derede kaldım şimdi =)=)

flamingocuğumda da böyle bi tonda görünüyor topaziolar .. cnm benm nasıl kibar hanım hanımcık bi kız .. lensleride bence çok şekerlik katmış yüzüne ..saçlarıyla çok çok uyumluydu gerçektende ..

en kötü resimleri bulmuşsun tuba.ve bu resimlerle bile esmeralda dan iyi görünüyor.

Son düzenleme:
cnm normalde bende kullanamyorum .. ama çok yakışmıştı demii .. iki arada bi derede kaldım şimdi =)=)

cnm sen hengisini beğeniyosan onu al düşün iyice, esmeralda topaziodan daha belirgin bir renk, daha yeşil yeşil kendini gösteren tarzda; herkese farklı bir yakışan var sonuçta sen düşün sana ne renk daha iyi gider ona göre karar ver.. yerimseniben

ama ben topaziomdan vazgeçmemm bayanssulusmile

canım bu alttaki resim gibi mi duruyodu gerçekten bende bu lens?? atıyım o zaman ben hemen çöpe :):)

canım ben charme mel düşünüyorum,yakından gören biri olarak koyu kahve gözde duruşu konusunda izlenimlerin nedir,çok mu belirsiz bir ton

canım bu alttaki resim gibi mi duruyodu gerçekten bende bu lens?? atıyım o zaman ben hemen çöpe :):)

canımm ben renk olarak bahsediyorum göz bebeğine b bakarsan eğer evet aynı yanii .. ama senin kaşın gözün çok daha güzel tabiki.. sana çook yakışmışş .. ama renk buradaki gibi değilmi sence ?? ne bileyim gün ışığında gördüm ben .. belki loş ışıkta daha farklıdır yada ne bilim tabiki ışıktan farklıdır .. ama bu renkti .. ve ben bu rengi beğendim yani .. ne bilim çöpe atacak kadar kötü mü bu sence kötüyse kötüdür birşey diyemem yanii .. zevk meselesi..

en kötü resimleri bulmuşsun tuba.ve bu resimlerle bile esmeralda dan iyi görünüyor.

en kötü resimler diyte bi şey yok .. renk ortalama buydu .. aynı değildi tabiki ama .. manken mi seçseydim yani ..renk benzettim ve bunu ekledim ..
esmeraldayı beğenmemişsin anlıyorum da yani .. o kadar da emin olma bence .. yakından görmediysen .. bende yakından görmeden asla düşünmüyordum ama yakından görünce fikrim değişti ..

cnm sen kumral sın .. saçların kızıl kahve bi ton .. benide gördün sonuçta .. ben esmer beyazım .. sence bana hangisi gider .. esmeraldamı topazio mu ?? valla çok kararsızım .. sanada sormak istiyorum ..

iyide esmeralda daha belirgin duruyo resimde.sen yakından gördün.topzio daha doğal değil mi?

canım ben charme mel düşünüyorum,yakından gören biri olarak koyu kahve gözde duruşu konusunda izlenimlerin nedir,çok mu belirsiz bir ton

bi tanem ben o tonu arkadaşın gözlerinde görmedim .. lens kutusunda gördüm .. sarıydı diyebilirim .. etrafındaki harenin göze çok yakıştığını ve rengin gözde yeşerdiğini söyledi .. eğer çokçapıcı bi değişim düşünmüyorsan doğallık onusunda soloticanın tüm renklerinin altına imzamı atarım .. mesela benm gözlerimde sophistikler var dı .. rahatlığna sözüm yok çok rahat renk te fena diil ama kesinlikle soloticanın line su dökemez .. renkler de süper .. ve bir gram notacık yada damar yok ya inanamadım ..
türkiyedeki bütün lenslerden daha hoş durdukları ksin ..
pupili minnacık .. nc serisi benm favorim ama =)=) onada belirteyim ..
cor mel de bence charm meli gördükten sonraki kararımbence pek teton değişirmiyordur .. ama göremedim bi şey söyliyemem aslında .. benmki sadece tahmin ..

iyide esmeralda daha belirgin duruyo resimde.sen yakından gördün.topzio daha doğal değil mi?

topazioda çok doğal tabiki .. renk herkeste farklı duruyormuş yeşeriyomuş yada boncuk mavi oluyomuş vesayre .. ben renk diilde doku açısından ikiside doğal duruyordu diyorum bece .. renk olarak açıkcası arkadaşlar benim fikrim yaından bakıldığında esmeralda tam bir opak yeşil .. topaio ne yeşil nede mavi .. flaingonunda sölediği gibi ..
içinde lacivert ve yeşil var sanki .. o kadar çarpıcı bi renk diil .. flamingoda gayet naturel duruyordu .. ama kimisi kullanılmayacak kadar çarpıcı olduğunu söylüyor .. bu bence gözle alakalı ..

ok cnm teşekkür ederim paylaşımın için ama cor mel çok açıyor gözü ondan emin olabilirsin,bu başlıkta resim de eklemiştim hatta yeniden ekleyeyim
http://img341.imageshack.us/img341/8613/81682375.jpg..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…