- Konu Sahibi White Mocha
-
- #4.081
kızlaar ben şuan da berry burcu84 flamingoo ve şimdi ismini hatırlayamadımm(çok ösürdilerimm )
4 arkadaşla buluştum vegeldim ..
esmeralda topazio tenikatikaram charm mel kullannn arkadaşlarımı yakından gördüm ..
gerçekten de süper solotica ..
artık hiç bi şüpem yook ..berry e esmeralda o kadar güzel olmuşkii anlatamam kızlar .. süper bir renk değişimi ve yeşilin en güzel tonuydu bence ..
daha güzel bir yeşil len olamaz kesinlikle ..
flamingoda lens evet biraz yeşildi ve sanki topazio esmeralda kadar yoğun bi renk diildi ..
neden bilmiyorum ama esmeralda daha doğal ve daha hoş geldi bana ..
fotolardakinin aynısıydı kesinlikle dahada güzeldi ..
mel çok renk değişimi sağlamıyor ..
onu arkadaşın gözünde görmedim kendi anlattı .. sophistik griler vardı gözlerinde ve barbi bebek gibi bi bayandı =)=) ona da her renk yakışır sanırım ..
ama topazio aşkım sanki esmeraldaya döndü diyebilirim ..
yeşil lens kullananmam diye düşünüyordum çünki hepsi soğuk bi ifade veriyor gibime geliyordu ..
ama esmeralda herkese ve her göze yakışabiecek süper bi lens gerçekten ..
şimdi aklım çok karıştı ..
hijjen sebebiyle denemeyi teklif etmedim tabiki ..
ama denesem berry deki kadar güzel dururmu bilmiyorum ..
her kese de tavsiye ederim ..
benim gibi yeşil lens kullananmayan arkadaşlar varsa esmeralda kullanabilirşller ..
aşırı sıcak ve cıvıl cıvıl bi yeşil gerçekten ..
evet bende döndüm görüşmeden,
tuğba esmeraldayı beğenmişin.. kimine yeşil çok yakışıyo şahsen ben yeşil lens kullanamıyorum her ne kadar topazio yeşilimsi dursada, inşallah istediğin gibi çok güzel olur cnm lensin bayanssulusmile bayanssulusmile
cnm normalde bende kullanamyorum .. ama çok yakışmıştı demii .. iki arada bi derede kaldım şimdi =)=)
bu lenssiz halimdi
şimdi quartzo ziyafetine gelelim :))
[/url][/IMG]
bu lenssiz halimdi
şimdi quartzo ziyafetine gelelim :))
[/url][/IMG]
kızlaar ben şuan da berry burcu84 flamingoo ve şimdi ismini hatırlayamadımm(çok ösürdilerimm )
4 arkadaşla buluştum vegeldim ..
esmeralda topazio tenikatikaram charm mel kullannn arkadaşlarımı yakından gördüm ..
gerçekten de süper solotica ..
artık hiç bi şüpem yook ..berry e esmeralda o kadar güzel olmuşkii anlatamam kızlar .. süper bir renk değişimi ve yeşilin en güzel tonuydu bence ..
daha güzel bir yeşil len olamaz kesinlikle ..
flamingoda lens evet biraz yeşildi ve sanki topazio esmeralda kadar yoğun bi renk diildi ..
neden bilmiyorum ama esmeralda daha doğal ve daha hoş geldi bana ..
fotolardakinin aynısıydı kesinlikle dahada güzeldi ..
mel çok renk değişimi sağlamıyor ..
onu arkadaşın gözünde görmedim kendi anlattı .. sophistik griler vardı gözlerinde ve barbi bebek gibi bi bayandı =)=) ona da her renk yakışır sanırım ..
ama topazio aşkım sanki esmeraldaya döndü diyebilirim ..
yeşil lens kullananmam diye düşünüyordum çünki hepsi soğuk bi ifade veriyor gibime geliyordu ..
ama esmeralda herkese ve her göze yakışabiecek süper bi lens gerçekten ..
şimdi aklım çok karıştı ..
hijjen sebebiyle denemeyi teklif etmedim tabiki ..
ama denesem berry deki kadar güzel dururmu bilmiyorum ..
her kese de tavsiye ederim ..
benim gibi yeşil lens kullananmayan arkadaşlar varsa esmeralda kullanabilirşller ..
aşırı sıcak ve cıvıl cıvıl bi yeşil gerçekten ..
canım bu alttaki resim gibi mi duruyodu gerçekten bende bu lens?? atıyım o zaman ben hemen çöpe :):)
en kötü resimleri bulmuşsun tuba.ve bu resimlerle bile esmeralda dan iyi görünüyor.
cnm sen hengisini beğeniyosan onu al düşün iyice, esmeralda topaziodan daha belirgin bir renk, daha yeşil yeşil kendini gösteren tarzda; herkese farklı bir yakışan var sonuçta sen düşün sana ne renk daha iyi gider ona göre karar ver.. yerimseniben
ama ben topaziomdan vazgeçmemm bayanssulusmile
liv sen icesın hangi serisi kullanıyosun canım
en kötü resimler diyte bi şey yok .. renk ortalama buydu .. aynı değildi tabiki ama .. manken mi seçseydim yani ..renk benzettim ve bunu ekledim ..
esmeraldayı beğenmemişsin anlıyorum da yani .. o kadar da emin olma bence .. yakından görmediysen .. bende yakından görmeden asla düşünmüyordum ama yakından görünce fikrim değişti ..
canım ben charme mel düşünüyorum,yakından gören biri olarak koyu kahve gözde duruşu konusunda izlenimlerin nedir,çok mu belirsiz bir ton
iyide esmeralda daha belirgin duruyo resimde.sen yakından gördün.topzio daha doğal değil mi?
bi tanem ben o tonu arkadaşın gözlerinde görmedim .. lens kutusunda gördüm .. sarıydı diyebilirim .. etrafındaki harenin göze çok yakıştığını ve rengin gözde yeşerdiğini söyledi .. eğer çokçapıcı bi değişim düşünmüyorsan doğallık onusunda soloticanın tüm renklerinin altına imzamı atarım .. mesela benm gözlerimde sophistikler var dı .. rahatlığna sözüm yok çok rahat renk te fena diil ama kesinlikle soloticanın line su dökemez .. renkler de süper .. ve bir gram notacık yada damar yok ya inanamadım ..
türkiyedeki bütün lenslerden daha hoş durdukları ksin ..
pupili minnacık .. nc serisi benm favorim ama =)=) onada belirteyim ..
cor mel de bence charm meli gördükten sonraki kararımbence pek teton değişirmiyordur .. ama göremedim bi şey söyliyemem aslında .. benmki sadece tahmin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?