• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

tuba bide sen sophistic kullanıyordun değil mi? bu solotica daha mı doğal ?bi karşılaştırma yapsana bize.

sophistik le solotica arasında dağ var cnmm .. valla bu güne kadar tanışmamış olduğuma üzüldüm diye bilirim =)=) sophistik çok çok damarlı .. ve doğallıktan yana eline su dökemez .. rahatlığına rahat .. renk te açar ama solotica 1 numara diyorum ben .. asla damar yok nokta yok .. dibine girseniz bile gün ışığında bile asla en ufacık bi sorun yok yani ..
ben çok beğendim ama zevk meselesi bişey söliyemem ki yanee ..
en favori 2 renkti zaten bence esmeralda ve topazio .. yani benm en favorimdi ..
ben ikisinede bayıldım .. iki ara bi derede kaldım resmen ..ikisinide almak istedim yanee ..
hemen atasım geldi sophistikleri..
gri bide =(=(

cnm sen kumral sın .. saçların kızıl kahve bi ton .. benide gördün sonuçta .. ben esmer beyazım .. sence bana hangisi gider .. esmeraldamı topazio mu ?? valla çok kararsızım .. sanada sormak istiyorum ..

canımm ben renk olarak bahsediyorum göz bebeğine b bakarsan eğer evet aynı yanii .. ama senin kaşın gözün çok daha güzel tabiki.. sana çook yakışmışş .. ama renk buradaki gibi değilmi sence ?? ne bileyim gün ışığında gördüm ben .. belki loş ışıkta daha farklıdır yada ne bilim tabiki ışıktan farklıdır .. ama bu renkti .. ve ben bu rengi beğendim yani .. ne bilim çöpe atacak kadar kötü mü bu sence kötüyse kötüdür birşey diyemem yanii .. zevk meselesi..

tuğbacım o resim bana biraz itici geldi, dedim demek bendede böyle oluyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

esmeralda ve topazio arasında kalmışsın canım bence mavi istiyosan topazio-grafite-ice , yeşil düşünüyosan esmeralda,mel gibi düşünülmeli.. hani topazio ve esmeralda arasında kalınca ne desem bilmiyorum .. yeşil sevene esmeralda, mavi sevene topazio sonuçta..

diyosunki herkese iyi olmaz topazio o zaman..
bana kalırsa sen esmeralda al kaydirigubbakcemile5

tuğbacım kimin gözünde charm mel vardııııı benim aklım çok karıştı?

diğer arklarda dönünce fikirlerini yazsın..

bu arada burcucumm ne renk düşünüyosun bilmiyorum ama kesinlikle topazio çok yakışır bence sana..

sophistik le solotica arasında dağ var cnmm .. valla bu güne kadar tanışmamış olduğuma üzüldüm diye bilirim =)=) sophistik çok çok damarlı .. ve doğallıktan yana eline su dökemez .. rahatlığına rahat .. renk te açar ama solotica 1 numara diyorum ben .. asla damar yok nokta yok .. dibine girseniz bile gün ışığında bile asla en ufacık bi sorun yok yani ..
ben çok beğendim ama zevk meselesi bişey söliyemem ki yanee ..
en favori 2 renkti zaten bence esmeralda ve topazio .. yani benm en favorimdi ..
ben ikisinede bayıldım .. iki ara bi derede kaldım resmen ..ikisinide almak istedim yanee ..
hemen atasım geldi sophistikleri..
gri bide =(=(

ben sophistic yeşil ve mavi kullanıyorum şu anda.yeşili daha güzel.ama quartzoyu da acayip merak ettim.yakından nası acep :uhm:

tuğbacım o resim bana biraz itici geldi, dedim demek bendede böyle oluyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

esmeralda ve topazio arasında kalmışsın canım bence mavi istiyosan topazio-grafite-ice , yeşil düşünüyosan esmeralda,mel gibi düşünülmeli.. hani topazio ve esmeralda arasında kalınca ne desem bilmiyorum .. yeşil sevene esmeralda, mavi sevene topazio sonuçta..

diyosunki herkese iyi olmaz topazio o zaman..
bana kalırsa sen esmeralda al kaydirigubbakcemile5

tuğbacım kimin gözünde charm mel vardııııı benim aklım çok karıştı?

diğer arklarda dönünce fikirlerini yazsın..

bu arada burcucumm ne renk düşünüyosun bilmiyorum ama kesinlikle topazio çok yakışır bence sana..

Didem charme mel kullanıyor ve ona çok yakışıyor,bu başlığın ilk sayfalarında foto var.

öncelikle tuğbacım beğenmene çok sevindim genel bir esmeralda önyargısı var forumda inanılmaz.ben topazioyu beğendim ama içindeki tonlar biraz karışık flamingoya gitmiş ama beni çok çekmedi.buket dediğin gibi barbi bebek sophistikler harika durmuş ama charme mel büyük olmuş ben denedim resmi eklerim.herkes bayıldı buket ve burcu ama renk çok değişmedi

gelelim sana ben sende sophistiğiçok beğendim saçlarının rengi çok güzel ve tenin çok duru sana da hepsi olur tanita gri denedim güzel dene bence

öncelikle tuğbacım beğenmene çok sevindim genel bir esmeralda önyargısı var forumda inanılmaz.ben topazioyu beğendim ama içindeki tonlar biraz karışık flamingoya gitmiş ama beni çok çekmedi.buket dediğin gibi barbi bebek sophistikler harika durmuş ama charme mel büyük olmuş ben denedim resmi eklerim.herkes bayıldı buket ve burcu ama renk çok değişmedi

charme mel resmini ekler misin merakla bekliyorum :)

aa çook teşekkür ederimmm =)=) bende boyatmayı düşünüyordum saçlarımı .. bu kendi rengi .. biraz daha kalsın o zaman =)=) yokk ama sizin esmeralda topazio yanında kesinlikle çok sönük kaldı benim sophistikler =)=)

berry cimm bana esmeralda mı topaziomu gider sence .. ben hangisini almalıyım .. ben topazioyu daha açık bi ton bekliyodum açıkcası .. iyiki bakmışım netteki hemen hemen hiç bi fotoya benzemiyor .. ama flamingoda çok güzel durmuş .. burcunun sölediği yere bende gitcem bi ara yine kaçarım bu kez ne bahane bulurum bilmiyorum ama =)=) aqua amazonu merak ediyorum ben birde =)=)

$Mel1.jpg
$Mel2.jpg

Didem charme mel kullanıyor ve ona çok yakışıyor,bu başlığın ilk sayfalarında foto var.

cnm biz 5 kişi buluştuk, ordan kim takıyodu diye sordum.. kimsede hatırlayamadım ondan sordum.. sonra tuğba yazınca anladım kimse takmıyodu ve charm meller kutuda gelmişti kaydirigubbakcemile3

tuğba katılıyorum bende esmeralda, topaziodan çok daha belirgin bir renk.

en son ne karar verdin sen ?

Back