Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

aze18 inanılmaz doğal durmuş gerçekten, hiç lens olduğu belli değil.. çok da yakışmış iyi günlerde kullan.. livcim bence 1 gün hiç lens kullanma ertesi gün geçer.. bazen bana da oluyor, hafif yamna başlayınca çıkarıyorum lensimi 1 gün dinlendiriyorum gözlerimi, geçio hemen.. ama başka bi önerisi olan varsa daha iyi olur.. çünkü bazen mecbur kullanmak zorunda olduğum zamanlar oluyor ozaman yana yana kullanıyorum :)))

bebegim ya yaklasık 3 gundur boyle lens fln kullanamıyorum bugun deneme amaclı taktım gene aynı seyleri yasadım ...

evet ya benimde oyle zamanlarım oluyor hatta cok yanıpta yolun ortasında lensimi cıkartıgımı bilirim
sırnaşık şey

kızlar benim gozumde kac gundur yanma var lensi taktıgımda gozlerim rahat etmıyor neler onerirsiniz sekerler

cnM LensLeri takma qözLerini varsa daLinLe yıka ve en kısa zamanda doktora qt ve varsa qöz yaşı damLası kuLLan bendede oLdu enfeksiyon kapmıştı daa qec qdersen iLerLeyebiLir hemen doktora qtmeni tavsiye ediorum ve LensLeri takma qdene kadar qözLerin bozuksa qözLük kuLLan.. inŞLLah ciddi bisey deqLdr...

cnM LensLeri takma qözLerini varsa daLinLe yıka ve en kısa zamanda doktora qt ve varsa qöz yaşı damLası kuLLan bendede oLdu enfeksiyon kapmıştı daa qec qdersen iLerLeyebiLir hemen doktora qtmeni tavsiye ediorum ve LensLeri takma qdene kadar qözLerin bozuksa qözLük kuLLan.. inŞLLah ciddi bisey deqLdr...

cnm ben de onu merak ediyordum.. bu gibi durumlarda hangi damlayı kullanıyorsun? göz kuruluğuna naturel tears iyi geliyor sanırım.. sen önerir misin? bi de bu şekilde enfeksiyona karşı kullandığın damla nedir?

bebegim ya yaklasık 3 gundur boyle lens fln kullanamıyorum bugun deneme amaclı taktım gene aynı seyleri yasadım ...

evet ya benimde oyle zamanlarım oluyor hatta cok yanıpta yolun ortasında lensimi cıkartıgımı bilirim
sırnaşık şey

cnm istediqin kadar ara ver byK ihtmaL enfksiyondur tedavi oLmazsan bidaa Lens takamazsın en kısa zmanda qit doktora

sırnaşık şey

cnm üç gün çokmuş yha, gözünde sabah uyandığında çok çapaklanma oluyor mu? bence de bir doktora gitsen iyi olur.. lenslerden kaynaklandığını sanmıyorum çünkü daha yeni ve sen baya titizsin..

sagol onerin için tatlım sende nasıl bir enfeksiyon olusmustu ?

Yeri gelmişken sorayım ben de, lensler gözdeyken , kuruduğu zamanlar kullanabileceğimiz, lense zarar vermeyen bir göz damlası var mı?

cnm üç gün çokmuş yha, gözünde sabah uyandığında çok çapaklanma oluyor mu? bence de bir doktora gitsen iyi olur.. lenslerden kaynaklandığını sanmıyorum çünkü daha yeni ve sen baya titizsin..

yok cnm ben gunluk hayatta gaillo yu kullanıyorum ...yok tatlım capaklanma olmuyor neyse bir doktara goruneyim bari mafoldumben

cnm ben de onu merak ediyordum.. bu gibi durumlarda hangi damlayı kullanıyorsun? göz kuruluğuna naturel tears iyi geliyor sanırım.. sen önerir misin? bi de bu şekilde enfeksiyona karşı kullandığın damla nedir?

cnm bende enfeksiyonda kefemoline ,cıLoxan qz damLası ,maxidex pomad krem verdi 2 hfta kLLandım düzeLdi LensLerimide dqstirdim yeni aLdım smdide aLerji nbasLanqıcı cıktı tkrar yeni dmLaLar verdi onLarı kuLLanıyorum sen doktora qtmeden önce qzünü rahatLatcak biseyLer kuLLan boL boL yıka cnm inŞLLah cddi deqLdr

geçmiş olsun livcim. bir göz doktoruna git bence de...
slit,ben hep çantamda,tears naturale free yi taşırım içind 32 tane var... göz kızardığında yandığında,battığında lensler bunu yolda bile olsam damlatırım. rahatlatır...

cnm bende enfeksiyonda kefemoline ,cıLoxan qz damLası ,maxidex pomad krem verdi 2 hfta kLLandım düzeLdi LensLerimide dqstirdim yeni aLdım smdide aLerji nbasLanqıcı cıktı tkrar yeni dmLaLar verdi onLarı kuLLanıyorum sen doktora qtmeden önce qzünü rahatLatcak biseyLer kuLLan boL boL yıka cnm inŞLLah cddi deqLdr

cnm çok geçmiş olsun sana da..
Slit ben göz kuruluğuna karşı naturel tears ı biliyorum. sadece lens kullananlar için değil, herkes kullanabilir. zaten göz fazlasını atar bu damlanın. Ama sen yine de eczaneye ya da doktora sor, yanlış yönlendirmek istemem.. bizim ailede herkes kullanır ama :)) annem ne lens ne gözlük hiç bişi kullanmaz ama naturel tears ı kullanır..

liv ,didem teşekkürler kızlar =) liv yok kayma değil de üstten cektiğim için onu limbalringi görünmemiş bu arada geçmiş olsun =)

sagol onerin için tatlım sende nasıl bir enfeksiyon olusmustu ?

ya cnm bnm hatam coktu bu knuda ben kontroLe qtmedim qözLerim kıszardı cok cpakLanma oLdu ve Lens batıodu yani acısını anLatamam sana okuLda LensLeri cıkarıp atcktm en sonunda o kdar ktü oLdu ki sonra dktora qittim enfeksiyon dedi 2 hfta dmLa kuLLandım ama damLattıqımda sanki qözLerim nefes aLıodu o kdr rahatLadı yani snra ztn kuLLanmaya devam ettim

cnm çok geçmiş olsun sana da..
Slit ben göz kuruluğuna karşı naturel tears ı biliyorum. sadece lens kullananlar için değil, herkes kullanabilir. zaten göz fazlasını atar bu damlanın. Ama sen yine de eczaneye ya da doktora sor, yanlış yönlendirmek istemem.. bizim ailede herkes kullanır ama :)) annem ne lens ne gözlük hiç bişi kullanmaz ama naturel tears ı kullanır..

saoL cnım doktora qidicem tekrar sorarım.. yha qözLük kuLLanamıyorum artık o kdr aLıstım ki Lense cok sinir oLuyorum böyLe aksiLik cıkınca

Ben de evde olduğum zamanlar genelde gözlük kullanıyorum. sürekli lens kullanmak istemiyorum, sorun yaşamaktan korkuyorum. ama lenslerle daha net daha iyi görüyorum.. ama göz önemli tabi yaa.. ben de öyle ciddi bir enfeksiyon kapsam sanırım tamamen lense dönerim.. ama ben baya titiz kullanıyorum. ılk kez dün gece lens suyumu değiştirmeden koydum kutusuna :KK43:( normalde her gece solüsyonu değiştiririm..

Ben de evde olduğum zamanlar genelde gözlük kullanıyorum. sürekli lens kullanmak istemiyorum, sorun yaşamaktan korkuyorum. ama lenslerle daha net daha iyi görüyorum.. ama göz önemli tabi yaa.. ben de öyle ciddi bir enfeksiyon kapsam sanırım tamamen lense dönerim.. ama ben baya titiz kullanıyorum. İlk kez dün gece lens suyumu değiştirmeden koydum kutusuna :KK43:( normalde her gece solüsyonu değiştiririm..

dikkat et cnm bende o konuda bya titiz davranıyorm hatta kutusunu biLe yıkıyorum Lens suyuyLa ama bn ayLık kuLLanıyodm doktor söyLemedi bna bu sfer bska bi doktora qttim ben.. qece LensLeri cıkarmassm sorun oLmuyodu bnde zor qeLiyodu tv seyredemiom fLn die bhaneLerLe cıkarmıyodm doktor bna aksam LensLeri cıkar mümkünse eve qeLince cıkar dedi cnkü meseLa enfeksiyn 1 yıLda oturcaksa bu süresini hzLandırıomus ve tedavi zorLasıyomus 6 ayda yerLesiomus farketmkte son ayLarda oLduqu icn tedavisi zorLaşıyomuş şimdi akıLLandım eve qeLdiqimde cıkartıp qözLükLerimi takıcam bi düzeLsinde qözLerim :KK43:(

X