-
- Konu Sahibi White Mocha
vetman hoşgeldin :) Ben ice ve grafite in renklerini resimlerde hala karıştırıyorum.. grafite daha gry tonu gibi. gözde duruşu daha mı koyu ice'a göre? Bir de esmeralda düşünüyordum ama, gözlemlediğim kadarıyla bazı gözlerde gerçekten çok çiğ durmuş, bazı kişilere hiç yakışmamış, ama yakışana da yakışıyor.. almadan önce deneme şansım olmadığı için tereddüt ediyorum.. 4. sayfada kendi göz rengim var.. bende esmeralda nasıl durur? açık renk gözlerle daha mı iyi sonuç veryo ?
birde vetman,azul nasıl bir renk. bende onunla ilgili sana soru sormak istiyorum. bana çok tatlı bir mavi geldi. ne çok açık nede koyu. bende tam mavi duran ,ama koyu olmayan bir renk istiyorum. yani yeşile kaçmadan. bende renkler taban rengimden dolayı mutlaka yeşile kaçıyor çünkü. azulda bu olurmu. bal rengi gözlerim..şimdiden cevabın için teşekkürler. hg, bu arada aramıza. bilen birinin olması çok güzel...
Azee lensler harika durmuş canım. Güle güle kullan. Biraz daha net fotoğraflar bekliyorum senden:)
birde vetman,azul nasıl bir renk. bende onunla ilgili sana soru sormak istiyorum. bana çok tatlı bir mavi geldi. ne çok açık nede koyu. bende tam mavi duran ,ama koyu olmayan bir renk istiyorum. yani yeşile kaçmadan. bende renkler taban rengimden dolayı mutlaka yeşile kaçıyor çünkü. azulda bu olurmu. bal rengi gözlerim..şimdiden cevabın için teşekkürler. hg, bu arada aramıza. bilen birinin olması çok güzel...
atıcam atıcam digitalin şarjı yoktu xD çooooook teşekkür ederim sana sıkılmadan etmeden tüm sorularımı cevapladın sabrına hayran olmamak elde değil :1hug: öpüoruum muahh =)