Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ne güzel yaa özendim sizlere
herkesin lensleri gelmiş ve herkes de memnun ..
bir tek ben memnun kalamıyorum nedense =(
aze cim baıldım melin duruşuna
zaten aklımda ilk başlarda hep mel vardı
ama sonra vazgeçip topazio aldım
güle güle kullan cnm gerçekten çok güzel durmuş..

slitcim hayırlı olsun cnm topazioların gelmiş
memnun kalmana sevindim ama foto belşyoruz ona gçre
ya kızlar topaziolardan kim kullansa memnun kalıyor
acaba bana hatalı lensmi geldi?

vetman hoşgeldin :) Ben ice ve grafite in renklerini resimlerde hala karıştırıyorum.. grafite daha gry tonu gibi. gözde duruşu daha mı koyu ice'a göre? Bir de esmeralda düşünüyordum ama, gözlemlediğim kadarıyla bazı gözlerde gerçekten çok çiğ durmuş, bazı kişilere hiç yakışmamış, ama yakışana da yakışıyor.. almadan önce deneme şansım olmadığı için tereddüt ediyorum.. 4. sayfada kendi göz rengim var.. bende esmeralda nasıl durur? açık renk gözlerle daha mı iyi sonuç veryo ?

birde vetman,azul nasıl bir renk. bende onunla ilgili sana soru sormak istiyorum. bana çok tatlı bir mavi geldi. ne çok açık nede koyu. bende tam mavi duran ,ama koyu olmayan bir renk istiyorum. yani yeşile kaçmadan. bende renkler taban rengimden dolayı mutlaka yeşile kaçıyor çünkü. azulda bu olurmu. bal rengi gözlerim..şimdiden cevabın için teşekkürler. hg, bu arada aramıza. bilen birinin olması çok güzel...

Canım ıce şişesinde gri ama göze takıldığında tamamen mavi gibi duran bir renk. Grafite tam duman grisi takıldığında bulut mavisi bir renk alıyor. O da maviye çalıyor ama ıce grafiteye göre daha mavi duruyor. Sana charm ıce lı kendi göz fotoğrafımı gönderiyorum bakalım beğenecekmisin. Gözlerin ne açık ne de koyu kahverengi resimlerden anladığım kadarıyla. Benim gözlerim koyu kahverengi. Sana bir de esmeraldalı fotoğrafımı gönderiyorum. Kahverengi gözlerde açık da olsa koyu da olsa esmeralda kendi rengini rengini veriyor. Bundan hiç şüphen olmasın.

Okypete sana biraz sonra hidrocharm azulun fotağrafını şişesinden çekip göndereceğim. Diğerlerine göre oldukça yoğun bir mavi hatta biraz lacivert bende beğeniyorum azulu ama henüz kullanmadım azulun fotoğrafını çekmeye çalışıyorum birazdan yükleyeceğim birazdan gönderirim.

Azee lensler harika durmuş canım. Güle güle kullan. Biraz daha net fotoğraflar bekliyorum senden:)

atıcam atıcam digitalin şarjı yoktu xD çooooook teşekkür ederim sana sıkılmadan etmeden tüm sorularımı cevapladın sabrına hayran olmamak elde değil :1hug: öpüoruum muahh =)

Okypete canım teşekkür ederim mesajını şimdi tam okuyabildim bende size elimden gelen bilgileri vermeye çalışacağım.Esmeralda topazio ve quartzonun boyamasında ortak özellik şu:üçününde pupil boşluğunun çevresinde çok az sarı boyanan kısım var ve sonra yavaş yavaş mavi yeşil veya gri olarak lensin boyaması yapılmış ve bu sarı boyanan kısımlar bal gözlerde bazen quartzo ve topazionun çok benzer durmasına sebep oluyor.Ama azul,verde marine,verde ,grafitede,pupil boşluğunun çevresinde sarı boyama yok o yüzden senin gözünde azul tam bir mavi durur kesinlikle. Ben resimleri yükledim. Umarım olmuştur. Burada hidrocharm azul, N.C marine, Hidrocor verdemarine ve N.C. Verde resimlerini ekledim. Umarım belli oluyordur. Ayrıca azulun gözde duruş resminide yükledim ve başka resimlerde var onlarıda sonra yükleyeceğim.

atıcam atıcam digitalin şarjı yoktu xD çooooook teşekkür ederim sana sıkılmadan etmeden tüm sorularımı cevapladın sabrına hayran olmamak elde değil :1hug: öpüoruum muahh =)

Ben de seni çok öpüyorum canım. Beğendiğine çok çok sevindim. Seni mutlu görmek çok güzel. Bunu hiç bir şeye değişmem.

Ne demek sende sagol canım yani azulun yapısını biraz anlatabildim sanırım azulu n.c serisinden veya hidrocor serisindende düşünebilirsin seçim senin. Didem sanırım sende n.c verdeyi merak ettiğini söylemişsin geçmiş sayfalarda okudum senin içinde n.c verdenin şişesinden çekilmiş fotoğrafını yükledim biraz rengini gözünde canlandırabilmen için.

vetman çok güzel durmuş esmeraldalart sendee bayıldım :)) teşekkür ederim.. eğer mümkünse verde leri de görmek isterim tabi ..

Son düzenleme:
flaşlı mellerimin fotolarını koymaya çalışıyorum ama olmuyo :SS çok ilginç.. az sonra yine denerim

Son düzenleme:
vetman grafite için gri demıssın ..ama fot.larda gordugum kadarıyla ice grafiteden daha acık duruyor

didem fıstıgım merakla bekliyorum

yha resimleri bir türlü sayfaya koyamadım, linkini veriyim fikir edinmek isteyen baksın.. Makyajla daha hoş durabilir bu lensler ama ben sıcakta makyaj yapamıyorum :))
ImageShack Gallery

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…