Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ben mavi lens kullanıyorum baush lomb mavi daha doğal duran lens arıyorum soloticaları gördüm ben koyu kahveye yakın gözüm rengi mavi tonları istiyorum engin bilgilerinize ihtiyacım var

ben mavi lens kullanıyorum baush lomb mavi daha doğal duran lens arıyorum soloticaları gördüm ben koyu kahveye yakın gözüm rengi mavi tonları istiyorum engin bilgilerinize ihtiyacım var

soloticanın topazio, grafite ve ice renkleri mavi..

topazio koyu kahve gözde masmavi oluyormuş, daha açık kahvelerde yeşilimsi olabiliyor, ben topaziolarımın foto koyunca bakabilirsin, ama çok güzel bir renk bence.. grafite daha koyu bir mavi ve ice daha açık sanırım..

hidrocharm ice ve natural colors ice begendim ama forumda pek adı geçmiyor sankı güzel değil mi acaba
Bana hangisi gider acaba

ben çok göze çarpsın istemiyorum,çokda belli belirsizde olmasın ne çok şey istiyrum dimi! topizolar çok çarpıcı sanki.iceler benim şuan kullandıklarımı andırıyor diye mi daha hoşuma gitti acaba

kahve benimde, orta bi kahve

ice nasıl durur bilmiyorum ama grafite den çok farklı değil sanırım

ben şu ana kadar hep haresiz kullanmıştım, hidrocor düşünüyodum ama topazio olunca natural colors aldım başka seçenek olmadığından, bence nc serisi güzel

ya galiba ben daha çok istiorum bunu senden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cnm bi an önce gelsede şu lenslerin sende rahatlasan bende görüp rahatlasam kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

evet canım yaaa ikimiz birden rahatlasak artık, desekki evet topazio süper :sm_cool: :sm_cool:

arkadaşlar ben bugün wr'den natural color mel sipariş vericem ama 21 şubatta ankaraya gidiyorum. 1 ay evde olmıycam. elinize kaç günde geçiyo ortalama?

vetmancım ice sende ne kadar açık durmus oyle herkeste boyle durur mu ?

Livcim normalde ıce lar bu kadar açık değil fotoğraflardaki kadar açık değiller yani fotoğraflarda çok ilginç bir şekilde ıcelar olduğundan daha açık çıkıyor.Normalde bir iki ton daha koyu düşün ıceları.Senin ıcelarında mutlaka fotoğraflarda biraz daha açık çıkıyordur..Flaşında etkisi var mutlaka:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…