• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Livcim normalde ıce lar bu kadar açık değil fotoğraflardaki kadar açık değiller yani fotoğraflarda çok ilginç bir şekilde ıcelar olduğundan daha açık çıkıyor.Normalde bir iki ton daha koyu düşün ıceları.Senin ıcelarında mutlaka fotoğraflarda biraz daha açık çıkıyordur..Flaşında etkisi var mutlaka:)

sende durusu muhtestem gorunuyor ama opuyorumnanaktan bende senin gibi grafite ile ice rengini cok yakın bulmustum renk olarak birbirlerine cok benziyorlar ...keske seninkısıden alsaymıssım bebek gozu gibi cok hoş

arkadaşlar aranıza yeni katıldım çok güzel bir forum sitesi size bir şey danışmak istiyorumda beyaz tenliyim saçım karamel ve solotica lens kullanmak isttiyorum yeşil olsun istiyorum ama solotica esmeralda çok yeşilmiş ya kararsızım dada önce b&l kullandım ama o kadar damarlıki takmıyorum artık ne olur yardım edin

pınar verde ve mel le google bir bak istersen vetman arkadasımızada danısabilirsin o daha bilgili [/QUOTE]

liv çok teşekkürler cevabın için ay emin olamadığm nokta bana yakışıp yakışmayacağı

zaten çok opak normal göz rengiyle pek alakası yok morda olsa gözü bu rengi verir.bence gözüne oturması ve teninle uyumu harika.bana farklı olarak rengi açık geldi yani maviden çok açık mavi gri gibi geldi bend beğendim güle güle kullan

Back