• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Arkhencim sarışınsın ama ben sana hıdrocor melleri çok yakıştırdım.Tıpkı Beren Saat gözü olmuştu sende.Senin gözlerinde koyu ama benimkilerden bir ton açık.O yüzden sende benden daha güzel durdu hıdrocor meller:)

Teşekkür ederim vetmancım aslında güzeldi evet ama şimdi alsam charme tercih ederim çünkü makyajsız da her gün kullanılabilirmiş gibi geliyor bana..

kızlar lenslerim geldi ama foto koyamıyorum çünkü boyama hatası var bi tanesinde :sinifsinif:

vetman saolsun deiştiricek o zaman koyucam resimleri..

onun dışında topazio harika bir renk bence herkese öneririm, bi kere çok doğal bir renk.. benim gözlerimde daha çok yeşilimsi durdu ama ben normalde yeşil sevmememe rağmen beğendim rengini çok çok tatlı bir renk..

:teselli::teselli: olsun canım sonuçta değişecek ya inşallah tekrar bi sorun olmaz .. ama renk nasıl sence .. enediğinde nasıl oldu .. 1 tanesinin fotosunu ekleseydin ya keşke .. merak tan bir hal oldum =)=) yanisi ne zaman gelecemiş peki cnm ??:uhm::uhm:

herkes merak etmiş tek foto koymak aklıma gelmedi kızlar, çifti geri göndericem diye hemen sarmıştım ondan hiç çekemedim foto, ama yarın elime ulaşıcak diye düşünüyorum o zaman koyucam foto kesin..

bendeki hata şöyle: renkle alakalı bir şey yok, lensin üstünde boydan boya bir kısıma renk çıkmamış yani saydam, o nedenle gözüm yarılmış gibi gözüküyor benim şansıma :gitme:

onun dışında topazionun rengini beğendim, bazı arkadaşlarda olduğu gibi bendede daha çok yeşil durdu, ama tamamen yeşil diil mavi-yeşil arası bir renk. Renk çok doğal ve lens gözlerimi daha iri gösterdi, çap nedeniyle gözüme büyük olurmu diyordum öyle bir şeyde olmadı..

herkes merak etmiş tek foto koymak aklıma gelmedi kızlar, çifti geri göndericem diye hemen sarmıştım ondan hiç çekemedim foto, ama yarın elime ulaşıcak diye düşünüyorum o zaman koyucam foto kesin..

bendeki hata şöyle: renkle alakalı bir şey yok, lensin üstünde boydan boya bir kısıma renk çıkmamış yani saydam, o nedenle gözüm yarılmış gibi gözüküyor benim şansıma :gitme:

onun dışında topazionun rengini beğendim, bazı arkadaşlarda olduğu gibi bendede daha çok yeşil durdu, ama tamamen yeşil diil mavi-yeşil arası bir renk. Renk çok doğal ve lens gözlerimi daha iri gösterdi, çap nedeniyle gözüme büyük olurmu diyordum öyle bir şeyde olmadı..

değişicekse ve güzelse sorun yok canım. kaydirigubbakcemile4

moralini bozma eminim harika olacak ben yeşili çok severim olumunekankayizsmile

sağol canım inş. boshayallersmile

flamingo demek sende de yeşillendi. bu arada,renkte sorun olması kötü olmuş.umarım diğer çifti hemen eline geçer. ben hep tek gözümün resmini koyuyorum. sende tek gözünü koyabilirsin.

aklıma gelmedi canım yarın gelirse ekliycem foto
rengi daha mavi bekliyordum ama sizlerde yeşilimsi görünce olabilir diye hazırlıklıydım ve çok hoşuma gitti renk akannehir

evet canım.o nası olcak bakalım.topazio da nası boyama hatası var tüh yaa !

canım bence hepsinde olabilir yani sadece bana denk geldi mafoldumben

Flamingoooooo tek gözünü cekte koy bari nolurrrrrr opuyorumnanaktan

Bende topazio almak istiyorum, senin gözünde de görüp ona göre siparis vericem :)

yarın akşam eklicem inş. boshayallersmile

vetman çok teşekkür ederim ve tabi arkhen bence müthiş bir yeşil olmuş sende canım ne charme mel az belirgin nede esmeralda gibi dikkat çekici ben çok yakıştırdım canım güle güle kullan ve bence charme melden daha doğalkaydirigubbakcemile5

kızlar tek mesajdaaa renkkleri toparlayıp bir arkadaş isimleriyle yazsaa ayrı ayrı beni m kafam olduğu gibi karıştı... bu aradaa çok doğal durmuşş renklerr..sevgiler..

kızlar birsey sorcam grafite koyu gozlu ınsanlarda mi lacivert duruyor ben lacivert olsun istiyordum =( bende oyle durmuyor rengi zaten acıktı simdi dahada acıldı normal mi bu durum güneşte hatta su yeşili gibi oluyor

kendi gözün açık kahveyse griler yeşil duruyor freshlook gri bende çağla yeşili gibi duruyordu mesela solusyonda zamanla rengini değiştirmişrir graphite cor muydu liv

Back