- Konu Sahibi White Mocha
- #3.621
baska topazio lu yok muuuuuuuu???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkhencim sarışınsın ama ben sana hıdrocor melleri çok yakıştırdım.Tıpkı Beren Saat gözü olmuştu sende.Senin gözlerinde koyu ama benimkilerden bir ton açık.O yüzden sende benden daha güzel durdu hıdrocor meller:)
pineapples sen hidrocharm mel mi istemiştinn?
kızlar lenslerim geldi ama foto koyamıyorum çünkü boyama hatası var bi tanesinde :sinifsinif:
vetman saolsun deiştiricek o zaman koyucam resimleri..
onun dışında topazio harika bir renk bence herkese öneririm, bi kere çok doğal bir renk.. benim gözlerimde daha çok yeşilimsi durdu ama ben normalde yeşil sevmememe rağmen beğendim rengini çok çok tatlı bir renk..
herkes merak etmiş tek foto koymak aklıma gelmedi kızlar, çifti geri göndericem diye hemen sarmıştım ondan hiç çekemedim foto, ama yarın elime ulaşıcak diye düşünüyorum o zaman koyucam foto kesin..
bendeki hata şöyle: renkle alakalı bir şey yok, lensin üstünde boydan boya bir kısıma renk çıkmamış yani saydam, o nedenle gözüm yarılmış gibi gözüküyor benim şansıma :gitme:
onun dışında topazionun rengini beğendim, bazı arkadaşlarda olduğu gibi bendede daha çok yeşil durdu, ama tamamen yeşil diil mavi-yeşil arası bir renk. Renk çok doğal ve lens gözlerimi daha iri gösterdi, çap nedeniyle gözüme büyük olurmu diyordum öyle bir şeyde olmadı..
moralini bozma eminim harika olacak ben yeşili çok severim olumunekankayizsmile
flamingo demek sende de yeşillendi. bu arada,renkte sorun olması kötü olmuş.umarım diğer çifti hemen eline geçer. ben hep tek gözümün resmini koyuyorum. sende tek gözünü koyabilirsin.
evet canım.o nası olcak bakalım.topazio da nası boyama hatası var tüh yaa !
Flamingoooooo tek gözünü cekte koy bari nolurrrrrr opuyorumnanaktan
Bende topazio almak istiyorum, senin gözünde de görüp ona göre siparis vericem :)
değişicekse ve güzelse sorun yok canım.
flamingo demek sende de yeşillendi. bu arada,renkte sorun olması kötü olmuş.umarım diğer çifti hemen eline geçer. ben hep tek gözümün resmini koyuyorum. sende tek gözünü koyabilirsin.
sen ne almayı düşünüyodun en son okypete? karar verdin mi azul a?
kızlar birsey sorcam grafite koyu gozlu ınsanlarda mi lacivert duruyor ben lacivert olsun istiyordum =( bende oyle durmuyor rengi zaten acıktı simdi dahada acıldı normal mi bu durum güneşte hatta su yeşili gibi oluyor