• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Flamingo icin rahat olsun cnm, cok cok güzel durmus topaziolarin masallah :) Bende alicam bayanssulusmile keske bende de böyle mavis dursa...

Flamingocum güle güle kullan çok yakışmış süper olmuş gerçekten, hiç kimse gözlerinin lens olduğunu anlamaz, boncuk gibi olmuş Maşallah diyorum :nazar:
Pınarto hoşgeldin:) Esmeralda da sana yakışır, beyaz ten ve karamel saça çok yakışacağını düşünüyorum. Ben kendim esmeralda kullanıyorum ve çok seviyorum esmeraldalarımı..
yeniesmeraldam.jpg

Bazıları esmeraldayı çok belirgin bulmuş olabilir. Ben bu belirgin yeşili çok seviyorum. Bugüne kadar deneyimlerimden ve karşılaştığım arkadaşlarımdan öğrendiğime göre koyu renk gözlerde hiçbir marka yeşil renkte soloticalar kadar başarılı olmamış, koyu renk gözleri bu kadar yeşil yapamamıştır. Mel ve verde de soloticanın farklı tonlarındaki yeşil renkleridir. Geçmiş sayfalarımızda bu renklerin resimleri mevcut inceleyebilirsin.

Son düzenleme:
flamingo çok güzel durmuş. renk bana daha açık gibi geldi. sende açık bir ton almış. ama çok güzel. güle güle kullan.

kötü olmuşsa kötü deyin.. :olmaz: yorumları yarın okuycam :hulya:

flamingoo.. çook güzel olmuşş .. bayıldım resmen .. renk süper süper süper .. fotoda farklılık varmı yoksa normaldede bölemi duruyor .. aynımı yanii renk tonu duruşu .. bayıldım ben .. kesin soloticalanmam lazım artık .. pazara da ayarlayabilirsek .. yakından da görürüm inşallah =)=) güle güle kullan cnm .. çok yakışmışş yaa .. saçlarla falan da acayip uyumlu olmuş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gerçektende lens olduğuda anlaşılmaz bence .. o kadara doğal durmuş ki .. ayy bende de böle dururmukii acebaa .. masmavi olmuşş .. tam istediğim ton bu işte .. BıDE GÜN IŞIĞINDA EKLESEN ŞEKER ZAHMET OLMAZSA..

Fotolarda aÇık yada koyu ton farklı Çıkabılıyor kızlar .. Yada gz tonuna gÖre deĞıŞebılıyor tabı .. Ben esmeraldayı vetman da Çok beĞenıyorum .. Topazıo da flamıngoda Çok gÜzel durmuŞ ..

kızlar topazio esmeralda ve quartzo TAM OPAK BU DA GEÇıRGEN OLMADIĞINI YANı KAPATICI OLDUĞUNU ANLATIR,AMA BOYAMALARI FARKLI OLUNCA TONLARI FARKLI OLUR,GÖZ RENGıNE GÖRE DEĞıŞMEZ,SADECE ORTADAN GÖRÜNEN KISIM UYUMLU OLUR VEYA OLMAZ,Mesela okypete bal rengi gözü onda da mavi durur ortasındaki sarımsı ton lensin okypete de yeşilimsi oluyor.kaydirigubbakcemile4

canım çok hoş duruyorr birde normal göz rengini koysaydın keşkee...bakalım ne akdar doğal durmuşş..

sağol canım zemuszemus tmm normal göz rengimide eklerim

zaten çok opak normal göz rengiyle pek alakası yok morda olsa gözü bu rengi verir.bence gözüne oturması ve teninle uyumu harika.bana farklı olarak rengi açık geldi yani maviden çok açık mavi gri gibi geldi bend beğendim güle güle kullan

tşekkürler cnm, evet açık bir renk, banada açık mavi-yeşil-gri arası bir renk gibi geliyor

quartzo gibi durmuş flaştan mı acep

flaşsız, ışığın altında çektim

Flamingo çok güzel olmuşlar maviş maviş olmuşsun ve b&l gibi damar damar da durmamış

sağol canım kaydirigubbakcemile2

Flamingo icin rahat olsun cnm, cok cok güzel durmus topaziolarin masallah :) Bende alicam bayanssulusmile keske bende de böyle mavis dursa...

canım aslında bana biraz yeşilimsi gelmişti belki daha önceki lenslerim daha mavi duruyodu ondandır ama herkes mavi olmuş dediğine göre galiba mavi zemuszemus

çok yakışmış Flamingo güle güle kullan

kaydirigubbakcemile5 sağol canım

Flamingocum güle güle kullan çok yakışmış süper olmuş gerçekten, hiç kimse gözlerinin lens olduğunu anlamaz, boncuk gibi olmuş Maşallah diyorum :nazar:

çok teşekkür ediyorum, sayenizde güzel oldu opuyorumnanaktan a.s.

flamingo güle güle kullan canım müthiş durmuş :)) masmavi..

teşekkürler cnm opuyorumnanaktan

filamingo mükemmel olmuş.çok yakışmış ya. 2. de topazio düşünebilirim valla. :delphin:

düşün bence canım topazio benceçok doğal ve güzel bir renk :hulya:

flamingo çok güzel durmuş. renk bana daha açık gibi geldi. sende açık bir ton almış. ama çok güzel. güle güle kullan.

teşekkür ederim, evet kimisinde daha koyu durmuş ama ben böyle açık olmasını sevdim ztn bundan önce hep daha koyu mavi lensler kullanmıştım değişikoldu bayanssulusmile

flamingoo.. çook güzel olmuşş .. bayıldım resmen .. renk süper süper süper .. fotoda farklılık varmı yoksa normaldede bölemi duruyor .. aynımı yanii renk tonu duruşu .. bayıldım ben .. kesin soloticalanmam lazım artık .. pazara da ayarlayabilirsek .. yakından da görürüm inşallah =)=) güle güle kullan cnm .. çok yakışmışş yaa .. saçlarla falan da acayip uyumlu olmuş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gerçektende lens olduğuda anlaşılmaz bence .. o kadara doğal durmuş ki .. ayy bende de böle dururmukii acebaa .. masmavi olmuşş .. tam istediğim ton bu işte .. BİDE GÜN IŞIĞINDA EKLESEN ŞEKER ZAHMET OLMAZSA..

sağol canım normaldede bence güzel, ama fotoda gerçektekinden sanki biraz daha doğal çıktı bende anlamadım, renk tonu aynı açık bir renk yine, sadece foto daha gerçek göz gibi çıkmış sanki CADIARZU benim göz erngim normal bir kahve çok açık bir renkde diil bence sendede güzel olur canım topazio, gün ışığında da eklerim ilk fırsattabayanssulusmile

yorum yapan herkese teşekkürler opuyorumnanaktan beğenmeyen olmamış çok mutlu oldum artık içim daha rahat kullanıcam zemuszemus

bencede güzel esmeraldalarda fotoda daha güzel çıkar glaş patladığı zaman ışığı yansıtıyorlar ondan artık bir sürü makyaj denersin

ya vetman ben yeni üye oldum metinizi çok duydum sarışınım boya tabi açık tenliyim natural colors ice istiyorum.çok ilgi çekici mavi istemiyorum karşıdanda belli olsum ama mavi olduğu ssen ne dersin

yani çok mavi mavi ilgi çekmesin ama uzaktan da belli olsun gözlerim koyu kahveye yakın icelar bana dah naturel geldi ne dersiniiz

filamingo çok doğal görünüyor ciddi ya.sanki kendi gözün gibi. kaydirigubbakcemile4

siyah lens deneyen var mı aranızda? çok güzel görünüyor fotolarda. gamyoncuiremsu

saol canım yaa gerçekten çok mutlu oldum senin beğenmene zemuszemus
siyah lensi napcan canım ya CADIARZU

gerçekten çok güzel olmuş filamingo

teşekkür ederim, ice bildiğim kadarıyla en açık mavi eğer çok dikkat çekmesini istemiyosan bencetercih etme, topazio güzel ama istemiyosan grafite düşünebilirsin mesela yerimseniben

Back