- Konu Sahibi White Mocha
- #3.701
Flamingo icin rahat olsun cnm, cok cok güzel durmus topaziolarin masallah :) Bende alicam bayanssulusmile keske bende de böyle mavis dursa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar topaziolarımı ekliyorum bakalım beğenicekmisiniz yorumları bekliyorum kaydirigubbakcemile2
ben çok memnunum vetman tekrar teşekkür ederim a.s.
bi de alıntı yapmayın nolur :)
kötü olmuşsa kötü deyin.. lmaz: yorumları yarın okuycam :hulya:
kötü olmuşsa kötü deyin.. lmaz: yorumları yarın okuycam :hulya:
canım çok hoş duruyorr birde normal göz rengini koysaydın keşkee...bakalım ne akdar doğal durmuşş..
zaten çok opak normal göz rengiyle pek alakası yok morda olsa gözü bu rengi verir.bence gözüne oturması ve teninle uyumu harika.bana farklı olarak rengi açık geldi yani maviden çok açık mavi gri gibi geldi bend beğendim güle güle kullan
quartzo gibi durmuş flaştan mı acep
Flamingo çok güzel olmuşlar maviş maviş olmuşsun ve b&l gibi damar damar da durmamış
Flamingo icin rahat olsun cnm, cok cok güzel durmus topaziolarin masallah :) Bende alicam bayanssulusmile keske bende de böyle mavis dursa...
çok yakışmış Flamingo güle güle kullan
Flamingocum güle güle kullan çok yakışmış süper olmuş gerçekten, hiç kimse gözlerinin lens olduğunu anlamaz, boncuk gibi olmuş Maşallah diyorum
flamingo güle güle kullan canım müthiş durmuş :)) masmavi..
filamingo mükemmel olmuş.çok yakışmış ya. 2. de topazio düşünebilirim valla.
flamingo çok güzel durmuş. renk bana daha açık gibi geldi. sende açık bir ton almış. ama çok güzel. güle güle kullan.
flamingoo.. çook güzel olmuşş .. bayıldım resmen .. renk süper süper süper .. fotoda farklılık varmı yoksa normaldede bölemi duruyor .. aynımı yanii renk tonu duruşu .. bayıldım ben .. kesin soloticalanmam lazım artık .. pazara da ayarlayabilirsek .. yakından da görürüm inşallah =)=) güle güle kullan cnm .. çok yakışmışş yaa .. saçlarla falan da acayip uyumlu olmuş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gerçektende lens olduğuda anlaşılmaz bence .. o kadara doğal durmuş ki .. ayy bende de böle dururmukii acebaa .. masmavi olmuşş .. tam istediğim ton bu işte .. BİDE GÜN IŞIĞINDA EKLESEN ŞEKER ZAHMET OLMAZSA..
filamingo çok doğal görünüyor ciddi ya.sanki kendi gözün gibi.
siyah lens deneyen var mı aranızda? çok güzel görünüyor fotolarda. gamyoncuiremsu
gerçekten çok güzel olmuş filamingo