- Konu Sahibi White Mocha
- #3.641
niçun kızlar herkes angelinayı avatar olarak kullanıyor valla kafam karıştı :bbo:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarr giallolarım geldi.Resimlerini koycam yakında.
Sizden lens solüsyonu önerisi almak istiorum ben basush lomb RENU kullanıodum lensin yanındada COMPLETE die bi marka gelmiş.Lensin rengini deiştirmesini fln istemiorum hangi solüsyonu kullanıyım yoksa yenimi alım ?
solusyon olarak solo kullanıyorum belkide o degistirmistir evet cordukendi gözün açık kahveyse griler yeşil duruyor freshlook gri bende çağla yeşili gibi duruyordu mesela solusyonda zamanla rengini değiştirmişrir graphite cor muydu liv
aydınlıkta su yeşili , ilk aldıgımda da lacivert gibi degildi ama simdiki halinden daha koyuydu baya acıldı neyse artık suresi 4 ay sonra doluyor o zaman yenisini alırımnası su yeşili? mavi değilmi onun rengi?
afferin tuğba avatarını değiştirmişsin sana tuğbiş diyebilirmiyim izninlea.s
resmini koyarmısın lütfen karar vericemde cor mu nc graphite mi diye lüssen:Saruboceq:
liv cnmm sendede topazio yeşil durmuştu mesela .. seninde göslerin açık renk diil .. demekki içinde yeşili mavisden daha fazla bu topazionun .. peki grafitemi topaziomu daha hoş duruyor sence ??
Teknolog o ne çekici bir yüz öyle =)=) bende fotonun bir ünlüye ait olduğunu sanıyordum .. 3 melek annesi derkene .. O yüze bakaraktan çok çok genç göründüğünü söleyebilirim yane ..
vetman çok teşekkür ederim ve tabi arkhen bence müthiş bir yeşil olmuş sende canım ne charme mel az belirgin nede esmeralda gibi dikkat çekici ben çok yakıştırdım canım güle güle kullan ve bence charme melden daha doğalkaydirigubbakcemile5
kızlar bugün çok hastayım boğazım kum yutmuş gibi burnum tıkalı battaniye altından cepten size yazıyorum galilo ve topazi fotolarınızı bekliyorum