• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Teknolog o ne çekici bir yüz öyle =)=) bende fotonun bir ünlüye ait olduğunu sanıyordum .. 3 melek annesi derkene .. O yüze bakaraktan çok çok genç göründüğünü söleyebilirim yane ..

kızlarr giallolarım geldi.Resimlerini koycam yakında.
Sizden lens solüsyonu önerisi almak istiorum ben basush lomb RENU kullanıodum lensin yanındada COMPLETE die bi marka gelmiş.Lensin rengini deiştirmesini fln istemiorum hangi solüsyonu kullanıyım yoksa yenimi alım ?

kızlarr giallolarım geldi.Resimlerini koycam yakında.
Sizden lens solüsyonu önerisi almak istiorum ben basush lomb RENU kullanıodum lensin yanındada COMPLETE die bi marka gelmiş.Lensin rengini deiştirmesini fln istemiorum hangi solüsyonu kullanıyım yoksa yenimi alım ?

solo iyi diyolar, ben opti free de kullanıyorm bazen çok anlamıyorm renk değişikliğini:hulya:

grafite nasıl su yeşili gibi duruyor onu anlamadım ben ya, grafite lacivert gibi koyu mavi diye ben topazioya karar vermiştm CADIARZU

kendi gözün açık kahveyse griler yeşil duruyor freshlook gri bende çağla yeşili gibi duruyordu mesela solusyonda zamanla rengini değiştirmişrir graphite cor muydu liv
solusyon olarak solo kullanıyorum belkide o degistirmistir evet cordu
nası su yeşili? mavi değilmi onun rengi?
aydınlıkta su yeşili , ilk aldıgımda da lacivert gibi degildi ama simdiki halinden daha koyuydu baya acıldı neyse artık suresi 4 ay sonra doluyor o zaman yenisini alırım

liv cnmm sendede topazio yeşil durmuştu mesela .. seninde göslerin açık renk diil .. demekki içinde yeşili mavisden daha fazla bu topazionun .. peki grafitemi topaziomu daha hoş duruyor sence ??

liv cnmm sendede topazio yeşil durmuştu mesela .. seninde göslerin açık renk diil .. demekki içinde yeşili mavisden daha fazla bu topazionun .. peki grafitemi topaziomu daha hoş duruyor sence ??

evet cnm topazio tamamiyle su yeşili durmuştu her goren su yesili diyordu ve renk cok acık renk oldugu için alışmadım o yuzden satmıştım dogallık bakımından 2 side cok dogal ama bir tercih yap dersen grafite derim ....cor bana nc den daha rahat geldi topazio un biraz iddalı bir rengi var ben buradayım diyor resmen grafite ise daha masum

Teknolog o ne çekici bir yüz öyle =)=) bende fotonun bir ünlüye ait olduğunu sanıyordum .. 3 melek annesi derkene .. O yüze bakaraktan çok çok genç göründüğünü söleyebilirim yane ..

saol canımmm net görmediğinizden birde makyajla öle güzel oluyorum iştee..birde diğer yarım görünmüyoryaa ondan gizemli ve genç görünüyorummalkisalkisalkis:1rolleyes::kahve::roflol::roflol:

cor graphite beyazımsı değil, değil mi mesela kahve gözde koyu gri mi duruyor.açıkcası makyajla rengi farklılılaşan tam net olmayan bir gri olduğu için graphite düşünüyorum googleda da pek sonuç çıkmıyor siz hangi sitelerden araştırıyorsunuz.ben graphite in rengine göre ya cor mel alıcam ya da cor ocre

kızlar bugün çok hastayım boğazım kum yutmuş gibi burnum tıkalı battaniye altından cepten size yazıyorum galilo ve topazi fotolarınızı bekliyorum :kahve:

kızlar bugün çok hastayım boğazım kum yutmuş gibi burnum tıkalı battaniye altından cepten size yazıyorum galilo ve topazi fotolarınızı bekliyorum :kahve:

geçmiş olsun cnm .. havalar berbat .. dikkat et kendine ..
..............
aynı şekilde bende topazio fotosu bekliyorumm =)=)
:1rolleyes::1rolleyes:

Back