Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

yes pinax sana dedim

tsk ederim canim, almadan önce iyi bi düsünmem lazim )))

bu arada kuaföre gittim bugün, senin dedigin kirik taragi göremedim ben etilerde, zaten müthis soguk hava, kar yagiyo durmadan aramayada üsendim... ali mevlüt abdullah diye bi kuaföre gittim o da etilerde. Baya güzel bi salonu var, calisanlari da becerikli :) memnun kaldim diyebilirim.

verdeyi gözde bozulmuş yeşilliğe verde marinenide su şişeleri var ya 15 kiloluk o bidonların rengine benzetiyorum

vetman cım çok teşekkür ederim =)=) 2 gündür giremiyorum nete çatladım resmen =)=) çok tatlı bi tonu var gerçekten ..zemuszemus

lenslerim geldi, vetmana çok teşekkür ediyorum a.s.

akşam eve gidince foto çekip koyucam kızlar, herkesin iyi kötü yorumunu beklerim kaydirigubbakcemile2

pineapples bence o verde yerimseniben

aaaa flamingo gözün aydın cnm .. akşama foto koyda beni de meraktan kurtar bari =)=) mutlaka yorum yapıcaz tabiki .. ya 2 gündür giremediğim için çatladım resmen zaten meraktan :kedi::kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…