- Konu Sahibi White Mocha
-
- #3.581
lenslerim geldi, vetmana çok teşekkür ediyorum a.s.
akşam eve gidince foto çekip koyucam kızlar, herkesin iyi kötü yorumunu beklerim kaydirigubbakcemile2
pineapples bence o verde yerimseniben
canım nası olduuu? ayy çok merak ettim.
canım takamadım dahaaa :sinifsinif: işten eve gidince bakıcam, hala merak ediyorum yani kaydirigubbakcemile3
verdeninde rengini bir turlu anlamadım :ecrin_bebek:
tamam canım resim koy ben yarın sabah bakarım.güzel olcak bence amaa opuyorumnanaktan
inşallah canımmm bayanssulusmile
sabah bakıp yorum yap mutlaka, bak kötüyse kötü de tmm mıı kaydirigubbakcemile5
verdeninde rengini bir turlu anlamadım :ecrin_bebek:
çok hoş duruyo dimi bu resimde.yosun yeşili gibi sanki.
merak etme canım.güzel olur bence ya.herkes topaziodan memnun.
hhhhhm bende o halini pek sevmedim bak bu daha guzelkoyu bir renk ama en azından insanı soluk gostermez canlı bir rengi var kaydirigubbakcemile2
yes pinax sana dedim
bi verde bi de verde marine var aşağıdaki doğruysa.. verde koyu yeşil bir renk, verde marine ise turkuaz gibi.. :hulya:
hidrocor
charm
nc
evet marineleride sevemedim yesil mi mavi mı belli degil dimi kızlar kaydirigubbakcemile
ve hep doğal olmadığı söyleniyo verdenin..
Kızlar merhaba:)Tuğbacım işte size söz verdiğim koyu kahverengi hatta siyah gözde gün ışığında topazioların fotoğrafı tek gözümde olduğu için biraz itici gelebilir çünkü iki göz arasında çok fazla bir ton farkı var:))Ama ben çok beğeniyorum topazioları koyu renk gözü masmavi yapabiliyor :))
lenslerim geldi, vetmana çok teşekkür ediyorum a.s.
akşam eve gidince foto çekip koyucam kızlar, herkesin iyi kötü yorumunu beklerim kaydirigubbakcemile2
pineapples bence o verde yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?