- Konu Sahibi White Mocha
- #3.561
yakamozcum neye karar verdin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah canım inşallah sağ salim dua edicem pinaxcım
her ne kadar başta beğenmesemde hidrocor mel hoşuma gitti youtube ta .genelde o beyazlara gitmiyor diye bir kanı var mı ben mi yanlış anladım.çünkü aslında renkli gözlü insanların %90 ı beyaz ve açık buğday tenli.ben hiç esmer olupta mavi turkuaz yeşil gölü görmedim.melezler hariç ki brezilyada melez çok o yüzden quartzo onlarda göze batmıyor.bende bir melez (boşnak-selanik-türk) olarak bizim ailede yeşil ela gözlü çok fazla.
Kızlar merhaba:)Tuğbacım işte size söz verdiğim koyu kahverengi hatta siyah gözde gün ışığında topazioların fotoğrafı tek gözümde olduğu için biraz itici gelebilir çünkü iki göz arasında çok fazla bir ton farkı var:))Ama ben çok beğeniyorum topazioları koyu renk gözü masmavi yapabiliyor :))
cok sagol berrycim, sag salim geldim cok sükür Istanbula :) aman tanrim bu ne soguk?????????? Sibirya halt etmis...resmen buz tuttu burnum :) bende almanya ya soguk diyodum burasi daha betermis. Ama olsun ilk dürümümü yedim bile, simdiden degdi bu soguga :):içelim:
insallah güzel olur flamingo :) gözlerin koyu kahve mi?
çok koyu bir kahve değil.. orta bi kahve canım umarım mavi durur bayanssulusmile
slm kızlar. ben solotica almayı düşünüyorum. parana lentes adında bi site buldum. lensler 85 dolar. ücretsiz gönderi yapıyolar. hızlı postada 35 dolar. buradan daha önce sipariş vereniniz oldu mu?