• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

hhhhhm bende o halini pek sevmedim bak bu daha guzel :emir_bebek: koyu bir renk ama en azından insanı soluk gostermez canlı bir rengi var kaydirigubbakcemile2

gorsel_f8r9s993q4w8.jpg

evet bunu bende beğeniyorum.. ah bide yeşil tonları yakışsa .. yakışmıyor malesef işte :sm_confused:

kızlar lenslerim geldi ama foto koyamıyorum çünkü boyama hatası var bi tanesinde :sinifsinif:

vetman saolsun deiştiricek o zaman koyucam resimleri..

onun dışında topazio harika bir renk bence herkese öneririm, bi kere çok doğal bir renk.. benim gözlerimde daha çok yeşilimsi durdu ama ben normalde yeşil sevmememe rağmen beğendim rengini çok çok tatlı bir renk..

evet bunu bende beğeniyorum.. ah bide yeşil tonları yakışsa .. yakışmıyor malesef işte :sm_confused:

http://img96.imageshack.us/img96/226/gorsel09ve6pu86963.jpg

Bu hıdrocor verdeyi yazın ben gönderdim bu arkadaşa:) Ve kendisine hıdrocor verdeyi inanılmaz yakıştırdım ve çok beğendim evet tam bir yosun yeşili hele kızıl saçla çok doğal durmuş.Hatta kendisi söylemişti eğer lensi eliyle haraket ettirmezse kimse gözünde lens olduğuna inanmıyormuş..Evet tam bir yosun yeşili ve bir lens objektif gözün içine girmişken bu kadar doğal durabilir..
Sedefbyocum Akçaya beklerim yazın konuştuğumuz gibi sizin yazlığınız bize çok yakın vietnam bekler seni her zaman:):)

Son düzenleme:
biz bu yaz o taraftaydık havası çok temiz güzel gerçi biz altınoluk ta sayılırdık ama sevdim.altınolukta denizde donduk ama zeytinyağı muhteşem

hdrocormel.jpg

ışte sana cor mel bery:)
Ya demekki yazın bizim oralardaydın.Altınoluğun denizi çok temizdir çok berraktır.Zeytinyağımız hakikaten kalite olarak dünyada birinci Demet Akalın bile kına gecesinde bizim zeytinyağlarımızdan Edremitte özel yaptırtığı sabunları dağıtmış :)))Ne alaka diyeceksiniz hafta sonu paparazzilerden öğrendim:))Ben aslen kök köken Akçaylıyım kışın Balıkesir merkezdeyim ama yazın tabiki memleketimdeyim beklerim:)))

Son düzenleme:
afiyet olsun canım istanbul çok kötü annemde orda benim hasta olma dikkat etkaydirigubbakcemile5

canım hiçbişeye karar veremedim solotica da bana uygun yeşil lens yok çünkü esmeralda fazla belirgin mel de alaya dönük yağ yeşili gibi bişey ben orta tonda güzel bi yeşil istiyorum verdelerde koyu bi ton benim için bi lens üretimi yapması lazım soloticanın delikafadulden

Flamingoooooo tek gözünü cekte koy bari nolurrrrrr opuyorumnanaktan

Bende topazio almak istiyorum, senin gözünde de görüp ona göre siparis vericem :)

flamingo demek sende de yeşillendi. bu arada,renkte sorun olması kötü olmuş.umarım diğer çifti hemen eline geçer. ben hep tek gözümün resmini koyuyorum. sende tek gözünü koyabilirsin.

Arkhencim sarışınsın ama ben sana hıdrocor melleri çok yakıştırdım.Tıpkı Beren Saat gözü olmuştu sende.Senin gözlerinde koyu ama benimkilerden bir ton açık.O yüzden sende benden daha güzel durdu hıdrocor meller:)

Back