Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ah canım inşallah sağ salim dua edicem pinaxcım

cok sagol berrycim, sag salim geldim cok sükür Istanbula :) aman tanrim bu ne soguk?????????? Sibirya halt etmis...resmen buz tuttu burnum :) bende almanya ya soguk diyodum burasi daha betermis. Ama olsun ilk dürümümü yedim bile, simdiden degdi bu soguga :):içelim:

h.cor mel en koyu kahve gözü bile (kendimden biliyorum:) müthiş açıyor,renk güzel ama önemli olan bir bütün olarak yüze uyumu,yani saç rengi,ten rengi önemli.Beyaz tenli ve sarışınsanız hidrocor mel ile ciddi makyaj yapmanız lazım,öyle bir allık bir rimel kurtarmıyor :))

vetman o nası güzel kirpikler öyle ya.maşşallah.

hoşgeldin pinaxcım. opuyorumnanaktan

kızlar ben geldimm

ama lensim hala gelmediii :sinifsinif:

ben yokken vetman topazio koymuş herkes çok beğenmişş ben göremedim ama eminim çok güzeldir..

benim topazio da umarım güzel olur sositososito

lens ankaraya gelmiş bu arada.. bakalım belkibugün getirirler hihoyyyt

slm kızlar. ben solotica almayı düşünüyorum. parana lentes adında bi site buldum. lensler 85 dolar. ücretsiz gönderi yapıyolar. hızlı postada 35 dolar. buradan daha önce sipariş vereniniz oldu mu?

lenslerim geldi, vetmana çok teşekkür ediyorum a.s.

akşam eve gidince foto çekip koyucam kızlar, herkesin iyi kötü yorumunu beklerim kaydirigubbakcemile2

pineapples bence o verde yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…