Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

birde bişey sorucam,kirpikleri böyle kıvrık yapmanın bi sırrı varmı:bbo: bnmki aşırı düz

vetman sende de muhteşem durmuş topazio. zaten gözler kirpikler , çok güzel. birde lenste güzel olunca, çok güzel bir görüntü çıkmış ortaya. bayıldım.

ya solotica da esmeralda mel dışında yeşil lens ykmu kızlar ya esmeraldayı kullanamam fazla belirgin bana göre melde elayadönük yağ yeşili orta ton yeşil bi lens olsaydı keşke ...

vetman sende de muhteşem durmuş topazio. zaten gözler kirpikler , çok güzel. birde lenste güzel olunca, çok güzel bir görüntü çıkmış ortaya. bayıldım.

Okypetecim çok teşekkür ederim:))Senin kadar yakışmasada fena olmadı işte:)))
Sevgili Tuğba bugun koyu kahverengi gözde topazio resmi istemişti bende herkez topazioların yapısını dokusunu görsün diye ekledim.
Berycim evet topazioların yapısı gerçekten esmeraldalarla ve quartzolarla aynı sadece boyaması farklı ama buda yeterince fark yaratıyor üç lens arasında..
Yakamozcum tespitlerin doğru peki neden verde rengini düşünmüyorsun? senin göz tabanın çok koyu değil verde sende güzel durur.Verde ne yağ yeşili ne zümrüt yeşilidir.
ıkisindende farklı bir tonda...
Özgecim benim kirpiklerim doğuştan böyle:)) sadece rimel var ama bildiğim kadarıyla kirpik kıvırma aletleri var ama ne kadar işe yarıyor bilemiyorum..opuyorumnanaktan

verde her göze bu rengi veriyormu çok güzel bi yeşil oluşmuş ben tonunu daha farklı diye düşünüyordum ...

Senin gözünde de böyle duracağına eminim çünkü senin göz tabanında çok koyu değil yakamozcum.
Bu fotoğraflar hıdrocharm serisine ait sen natural serisini yada hıdrocor tercih edebilirsin.Bu verde rengi verde yeşildir verde marine ise mavi tondadır ..

Son düzenleme:
netten baktım vetmancım ama buda çok koyu bi renk açık kahve gözde bile koyu bi yeşil oluşturmuş belli olmaz gibi geldi bana ben belli olsun ama öyle aşırı belirgin durmasın istiyorum sanırım soloticada yok benim istediğim (

vetmancım bide mellerin pupil boşluğu diğer soloticalara göre biraz daha geniş gibi geldi bana sence de öylemi? yoksa yalnışmı değerlendiriyorum fotoğraflardamı öyle çıkıyor acaba ...

benim gördüğm netteki ve youtube daki verdeler böyle bir yeşil tonu değildi daha parlak ve yapay bir yeşildi ve kahve gözde kötü duruyordu kızın fotoğrafıyla oynanmış kesin.oğlanınki daha doğru bu oğlanın takmadığı lens de yok yani yakamoz sana katılıyorum yeşili ya çok belirgin ya da çok soluk

verde marine türkçesi deniz yeşili ve bence en kötü rengi p renk anca yeşil ela gözlerde güzel olue.ne turkuaz ne de yeşil tuhaf bir renk.gözüm ela olsaydı verde alırdım.azulda güzel ama talep yok hiç forumda vetmanda görseydik bence soloticanın en net mavisi

Hahaa :)))) müthis bi benzetmeydi Berry.,. Su an Hava alanindayim birazdan istanbula ucucam insallah... Hava sartlari cok kötü korkuyorum biraz ucmaktan.. Dua edin kizlar sag salim inelim ucaktan! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…