Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Kelebek etkisi bu kullandığın ilk soloticamı daha önce kullandınmı?Lenslerinde birşeymi oluştu üstünde doğrumu anladım..

Bence grafite çünkü göz rengin çok açık değil azul sende koyu durabilir.Charme serisi yada natural colours serisi olması tamamen senin zevkine kalmış.Ama ıce gibi açık renklerde charm daha hoş duruyor mesela.Natural colours ıce alma mesela .Graphite sende hoş durur..charm yada n.c olmasıda senin zevkine kalmış canım:)

gri mavi olsun istiyorum makyajla değişsin.charmeların ortasındaki boşluk çok mu geniş alttan gözüm çok mu görünür

berry bende grafite yada nc mel alcam yada ikisini mi alsam napsam bilmiyorumkismile bilgi alırsan bana da aktarırmısın opuyorumnanaktan

Pinaxcım custom lense benzettim ben hangi lensmiş bu? çok güzel gerçekten kaydirigubbakcemile2 pupili de çok dar ...

Topazio ile ilgili son günlerde çok fazla soru olduğunu gördüğüm için merak eden arkadaşlara fikir olması açısından kendi koyu kahve gözümde topazio resimleri ekliyorum arkadaşlar ilginize..

topazio çok belirgin dimi? anlaşılıyomuydu sende?gözlerin ne renkti senin?

mellerin gelince resim koy ama? nası durcak acaa? senin gözler koyu kahve mi?

hiç bilmiyorumki cnm brezilyadan postaya verilmiş 10 güne fln gelir diye umuyorum..göz rengimi fazla açmaz diye de korkuyorum ela değil yeşil dursun ama göze batmasın istiyorumm çok şeymi istiyorum:)

sana nekadara mal oldu bu lensler? direk yabancı siteden mi istedin?

Topazio ile ilgili son günlerde çok fazla soru olduğunu gördüğüm için merak eden arkadaşlara fikir olması açısından kendi koyu kahve gözümde topazio resimleri ekliyorum arkadaşlar ilginize..

çok güzel olmuşşş.hemde koyu kahve gözde yakındanda bu kadar doğalmı duruyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…