• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canim ben isvicrede siparis veriorum ve onlar 6 aylik ama iki sever bir aydan sonra bozuldular yaaa....

DAHA ÖNcE HANGİ LENSLERİ KULLANMIŞTIN SEN ?? ONLARDADA BÖYLE Bİ PROBLEMİN VARMIYDI ?? YOKSA SOLATİcAYA MAHSUSS Bİ SORUN MU BU ?? GÖZLERİNE Mİ UYUM SAĞLAMADIKİ DYE DÜŞÜNDÜM BAK ŞİMDİ ..:teselli::teselli:

soloticalar yıllık diye biliyorum ben de neden sende öyle bir sorun oldu acaba:s başka sorun yaşayan varmı?

BEN SOPHıSTıKLERıMDE YAŞAMIŞTIM 1 KERESıNDE AMA 5 6 AY SONRA .. LENScıME GıTTıM 1 GÜN ORADA KALDI .. DEZENFEKTEMı NE YAPTI .. SONRA ERTESı GÜN GıDıP ALDIM .. VE RAHAT RAHAT KULLANMIŞTIM HATTA 12 AY DA DEĞıL 15 AY KADAR DA KULLANMIŞTIM ..

Kuaföre gitmen sart cnm, koyu rengi evde acmak baya bi riskli... Ya saclarinin rengini komple 2-3 ton actiricaksin ve üzerine küllü kumral bi renk attiracaksin ya da su an ki dogal sac renginin üzerine karamel tonlarinda bolca baleyaj yaptiracaksin:) ikisi de olur diyorum ben :lepi:

teşekkür ederim tatlım yazdıklarını resmen not aldım kuaföre aynen okucam bakalım hangisi bana daha çok yakışır :))

ben eskiden freshlook kullaniordu ve onlar 1 aylikti ben onlari hatta bi sene kullaniodum hic olmadi ama bunlar ilk soloticada yasiorumm.....sanki üzerinde bisi var gözüme batio ilk szaman sorun yok sonra bi ay sonra öle oliooo atmaya mecburum cünkü rahasiz olio

ayy sorun 6 ay yada 1 yillik degil bozuliolar sanki üzerinde bisi var od gözüme batio siz hic sorun yasamdinizmi?

üzerine toz falan yapışmış,solisyon da iyi temizlemiyo olabilirmi?çünkü toz yapışınca batma yapıyor avcuna koyup üzerine solisyon damlat parmağında yavaşça lensi ovala bi işe yarar belki

KELEBEK BENcE SENıN GÖZÜNE UYUM SAĞLAMADI O HERALDE BAKSANA DıĞER KULLANANLAR MEMNUN .. EĞER ALDIĞIN YERDE Bı YORUMDA BULUNUP YARDIM cI OLMUYORSA DıĞER MARKALARI DENE ALMA SORUNUN ÇÖZLMEZSE .. YADA AYDA BıR 170 TL VEREBıLıYOSAN TABı ODA SENıN SEÇıMıN cNM..

kıvılcım sen hangi mel i aldın?

canım ben mel almadım

mel alıcaktım ama sonan da maalesef kaar değiştirip topazio almıştım
ama aldığım gibi de sattım
şimdi aklım okypetenin lenslerini gördükten sonra graphitede
sanırım onu alıcam yada prety eyes gry düşünüyorum
karar veremedim hala
şu saçlarımı bi boyatsam tamamen karar vericem inşallah

ayy sorun 6 ay yada 1 yillik degil bozuliolar sanki üzerinde bisi var od gözüme batio siz hic sorun yasamdinizmi?

lenslerini ovaladın mı ? gece yatmadan önce lensleri ovala sonra solisyonla yıka temiz solisyonun içine tekrar koy 5 6 satt beklet böylede olmadı diyorsan lens temizleyici solisyonlara var onlardan al derim.. :kahve:

canim ilk basta sorun yasamiorum gayet cok normal ama sonra ne oliorsa yok tozda degil lense bakinca böle sanki balo gibi bisi var üzerinde bi gidim lencsie bakim o ne dicek belki bisi der ...aldigim yere yazdim diolar baska lese bak bana parasi vericeklermis ama ben soltocilari cok begeniorum yaaa

saol canımmm ya inş. zemuszemus

bu da mükemmelmiş bu arada ya:

Launch+Christina+Aguilera+Inspire+0nvqrUV-C4Vl.jpg

Launch+Christina+Aguilera+Inspire+ZfQP-c3pLD2l.jpg

ben bu resimdeki lensi okypetenin son koyduğu resimlerdeki graphiteyede benzettim
ama bu bi ton açığı sanki

topazio koyu kahverengi gözde nasıl duruyor,,kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorumm

canim ilk basta sorun yasamiorum gayet cok normal ama sonra ne oliorsa yok tozda degil lense bakinca böle sanki balo gibi bisi var üzerinde bi gidim lencsie bakim o ne dicek belki bisi der ...aldigim yere yazdim diolar baska lese bak bana parasi vericeklermis ama ben soltocilari cok begeniorum yaaa

bence parasını al derim .. napacaksın gözüne zarar falan verir bide.. parasını al diğer markalara bak .. freshlook alman şart değil güzel markalar var yane.. YA KIZLAR BAŞKA SORUN YAŞAYAN VARMI??KAYMA BATMA TORTULANMA GİBİ..VARSA PAYLAŞIRMISINIZ..BİDE BU SOLOTİcALARIN GARANTİSİ VAR MI??SORUN YAŞAYINcA PARA İADESİ YADA DEĞİŞİM VARMI??SOPHİSTİKTE VAR MESELA .. :teselli::teselli:

topazio koyu kahverengi gözde nasıl duruyor,,kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorumm

ŞEKER KOYU KAHVEDE DAHA BELİRGİN BŞİ MAVİ DİYORLAR ENTERESAN DOĞRUSU DİĞER LENSLERİN AKSİNE =)=) DİĞER LENSLER AÇIK RENK GÖZLERDE DAHANETLİK SAĞLIYORKENE BU SOLOTİcA TOPAZİO KOYU RENKLERDE DAHA NET Bİ MAVİLİK SAĞLIYORMUŞ..DİĞER YORUMLARI DA OKUYABİLİRSİN KULLANAN ARKADAŞLAR UZUN UZUN YAZDI DİĞER SAYFALARA..guclubacismileguclubacismile

OHH BEE O KADAR ZAMANDIR TAKıP EDıYORUM AMA KADINLAR KULÜBÜNDE ANKARADA SOLOTıcA KULLANAN YOKTU.. ŞıMDı 2 KıŞı VAR =)=) SONUNDA GÖREBıLcEMM YAKINDAN :):)

canımm okypetenin resmini gördüm ona çok yakışmış baya beğendim ama sanırım onun gözleri açık kahverengi/elaymış bnde öyle durmıycak yapay durcakmış gibi geliyo n.c mel siparişi verdim onun gelmesini bekliyorum şuan ama bide canlı bir renk istiyorum bu topazio da çok beğenilen bir renk sanırım bende mi denesem diye düşünmeye başladım mellerim bi gelsin de:)

Back