• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

=)=) AA EVET SEN VETMAN I BEKLıYORDUN DEĞıLMı cNM .. FOTOLAR NASIL AMA ..ARKHEN E MÜKEMMEL OLMUŞŞ.. YA BU TOPAZıO NUN DA YAKIŞMADIĞI KıMSE GÖRMEDıM BEN .. AA AMA PARDON YA KIVILcIM BEĞENMEMıŞTı HEMDE HıÇ .. HATIRLADIM BAK .. ÇOK YOĞUN FOSFORLU GıBı Bı RENK DEMıŞTı ..

arkhen2 harika olmuş yaa bayıldım çok doğal görünüyo bende de böyle dururmu acabaakannehir

Arkhen süper ötesi!!! Ben anlayamazdim bunun Lens oldugunu, o derece dogal durmus yani cok güzel, insallah gözlerin acik kahvedir?

arkadaşlar bende mersindeyim solotica lens almayı düşünüyorum topazio ya da quartzo yardımcı olabilecek birileri varmı?

kızlar bende solotica almayı dusunuyorum da customlar da cok hosmus yaa..ama cok da pahalı:((solotıca kullananlara soruyorum:)))yandan nasıl gorunuyo yanı cok bellı oluyo mu lens oldugu

evet benim aldiklarim nc mel pineapples, kendi gözüm acik kahve... profilimden bakabilirsin kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

canım bu ne guzellık sen hangı renk taksan yakısırmıs zatenkaydirigubbakcemile3

evet benim aldiklarim nc mel pineapples, kendi gözüm acik kahve... profilimden bakabilirsin kaydirigubbakcemile5

canım bu ne guzellık sen hangı renk taksan yakısırmıs zatenkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

:1hug: tsk ederim canim. Solotica topazio ve natural touch baby blue arasinda gidip geliyorum su an sence hangisi daha hos ? :)

canım naturel toucl parıs hıltonunkılerse cok mawı topzailer hos bence..keske deneyebılme ımkanımız olsa:)))customlarda forumde gordum bırı paylasmıs ama hangi sayfa oldugunu unuttum..

Back