Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

saçlar ten koyu..bide gözlerde iri güzel ben esmeralda yada topazio çok yakışacak diye düşünüyorum .. bakalım mellerin gelince fotolarını isteriz =)=)

:) 100 mesajı doldurabilirsem gelene kadar paylaşıcam tabiki bende çok merak ediyorum aslında quartzoyu çok beğeniyorum ben ama esmerlerde çok güzel duruyormuş ben buğday gibiyim açık tenli olup da yakışmayan,lenslerini satanlar varmışş alıp da pişman olmak istemedim riske girmeden mel alıyim dedim umarım iyi yapmışım derimm

bencede sanırım quartzo biraz daha riskli sen esmeralda yada topazio düşün derim ben şeker .. quartzo benimde hiç aklımı çelemedi açıkcası..gri tonları her zaman risk zaten ..

hiç bilmiyorumki cnm brezilyadan postaya verilmiş 10 güne fln gelir diye umuyorum..göz rengimi fazla açmaz diye de korkuyorum ela değil yeşil dursun ama göze batmasın istiyorumm çok şeymi istiyorum:)

canim danistim bugün yani demin gittip lensciye dedi senin gözündeki seyidir belki yaramio simdi desinfekte özel aldim bakalim artik :S baska lens istemiom bunlar cok güzeller

Kelebekcim isvicrede bu lensler 6 aylik diye geciyo ama Lens ayni Lens bi fark yok yillik olanlarla arasinda. Neden öyle yaziolar bende anlamis degilim, bende isvicreden ismarliycaktim ama 6 aylik oldugunu okuyunca vazgectim! Das sind die gleichen Kontaktlinsen, du kannst sie ruhig ein Jahr tragen da passiert nichts:)

ok aber bei mir ist das problem nach einem monat gehen sie kaput also mein eiweiss belag von meinen augen geht auf die linse und dann kann ich die linse nicht mehr anziehen das stört mich dan und tut mir in de augen weh :S hast du nicht so ein problem?

Also bei brennt es auch ab zu mal in den Augen, aber das mit dem Eiweissbelag hab ich noch nie gehört akannehir. Dass die Linsen bei dir nach einem Monat schon kaputt gehen ist auch nicht normal denke ich... hmmm

Kusura bakmayin kizlar burda kelebekle lenslerindeki sorunu konusuyoruz, kimse küfrettigimizi düsünmesin :teytey:

hiiiist kendi aranızda konusmayın bakim kaydirigubbakcemile
kelebeketkisi umarım sorun çözülür yerimseniben

Kızlar merhaba bugün nete pek giremedim bana bir şeyler sormak isteyen varsa şu an burdayım?
Pine apple ,Flamingo karar verebildinizmi renklere kızlar?
Pine apple sen mellerin sende nasıl duracağını sormuştun pinax arkadaşımızında gözleri senin renginde n .c mel sende pinaxdaki gibi duracak ben doğal göz renklerinizi birbirininize yakın buldum:)

yok benim aldigim 6 aylik tugba ama ben isvicrede aliorummmm ve 170 fr aliorum

Kelebek etkisi daha öncede konuşmuştuk benim kardeşim şu an isviçrede ve ben orada soloticaları araştırdım.Onlarda bizim gibi soloticaları Brezilyadan getirtiyorlar ancak isviçredeki netten satış yapan bütün lens ve optik siteleri yıllık lenslerin süresini 6 aylık olarak gösteriyorlar Sanırım 6 aydan fazla aynı lensi kullanmayın atın demek istiyorlar:)).ısviçrede satış yapan heidi web diye bir lens optik sitesi var bütün yıllık lenslerin süresine 6 aylık yazmış.ısviçre frangı 1.50 tl civarında olduğuna göre sen 170 fr ye almışsın isviçredeki solotica fiyatları 250 tl civarında oluyor.Yani senin aldığın soloticalarda yıllık aslında :)Bizimkilerle aynı soloticaların 6 aylıkları yok yani..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…