• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ben baktim google dan custom altinda hic bi lens bulamadim... alla alla

canim ben zaten olursa mas mavi olsun istiyorum, icinde yesillik olmasin istiyorum ama malesef hangi mavi lensi takarsan tak mutlaka yesilimsi durur diyolar bana, gözlerim koyu kahve olmadigi icin.

inanmiyorum natural touch yillik lensin bir cifti 1200 ytl mi? simdi bi sayfada gördüm. Kusura bakmayin ama icimden uzunca bi ohaaaaaaaaaaaaa cekmek geldi... Bu ne yahu fabrikasini falan mi satiyolar :P

bana sorduysan cybell benimkiler acik kahve :))

Bak canim bunlarda 3 aylik mis Queen color, ben aqua ve blue olani begendim.

Eklentiler

• $queen color lens.jpeg
    $queen color lens.jpeg
    9,9 KB · Görüntüleme: 47
pinax sen nc mel mi almıştın normalde gözlerin ne renk? ben charm la nc arasında kaldım. kaydirigubbakcemile4[/QUOTE

evet benim aldiklarim nc mel pineapples, kendi gözüm acik kahve... profilimden bakabilirsin kaydirigubbakcemile5

sana çok yakışmışmış inanılmaz güzel olmuş ya.benim doğal gözlerimde seninkine benziyo.charm ın haresi çok kalın doğal durmaz dimi? ohaoldumsmile

sana çok yakışmışmış inanılmaz güzel olmuş ya.benim doğal gözlerimde seninkine benziyo.charm ın haresi çok kalın doğal durmaz dimi? ohaoldumsmile

cok sagol cnm )) hic charm kullanmadim pineapples ama renk olarak bi fark yok heralde nc le charm arasinda ama daha cekici durabilir charm mel bence ;) ben haresinden dolayi cesaret edememistim ama bugün almis olsam heralde mel de daha belirgin bi hare isterim ... kaydirigubbakcemile2

cok sagol cnm )) hic charm kullanmadim pineapples ama renk olarak bi fark yok heralde nc le charm arasinda ama daha cekici durabilir charm mel bence ;) ben haresinden dolayi cesaret edememistim ama bugün almis olsam heralde mel de daha belirgin bi hare isterim ... kaydirigubbakcemile2

evet işte bende onu düşünüyorum.belirgin olunca daha çekici olur gibi geliyo.

karar veremedim ki.bide benim gözler numaralı beğenmezsem satamam da. bilmiyorumkismile

Mel de renk olarak hata yapicagini sanmiyorum canim, cünkü güzel dogal bi renk ... hareli olaninida görde bi kac videoda, seni yanlis yönlendirmek istemem ama ben kesinlikle bugün alacak olsam charm i secerdim. Ama nc alirsam icim rahat edicek diyosan, icinden geceni yapmalisin :)

Mel de renk olarak hata yapicagini sanmiyorum canim, cünkü güzel dogal bi renk ... hareli olaninida görde bi kac videoda, seni yanlis yönlendirmek istemem ama ben kesinlikle bugün alacak olsam charm i secerdim. Ama nc alirsam icim rahat edicek diyosan, icinden geceni yapmalisin :)

tamam canım çok saol.geçmiş olsun bu arada.ihmal etme ama bence önemlidir apandist. opuyorumnanaktan

Back